Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jak stahovat mp3 z YouTube rychle a snadno?

Není k tomu potřeba žádný složitý program ani aplikace. Dnes už si stahuje a ukládá videa a hudbu ve formátu mp3 z YouTube i malé dítě. Že vy ten jednoduchý trik na stahování videí ještě neznáte? Teď máte možnost se něčemu novému přiučit.

Samozřejmě že existují programy, které si můžete do počítače stáhnout a všechno jde jako na drátkách. Jenže většinou stojí nemalé peníze. Nechce-li se vám utrácet a zároveň šetříte místo, vyzkoušejte jeden osvědčený trik.

URL

Nejdřív smažte poslední tři písmena ze slova YouTube v url adrese. Poté, co umažete `ube`, zbyde vám v adrese yout. Klikněte na enter a přesměruje vás to na adresu www.yout.com. Zde si můžete stáhnout hudbu nebo video, které chcete. Při stahování si rovněž vyberete, v jakém formátu se má soubor stáhnout, zda v mp3 nebo jako mp4 či gif. V neposlední řadě si lze stáhnout jenom vybranou část videa. Nevýhodou tohoto způsobu stahování ale je, že videa nemají příliš dobrou kvalitu.

Při dalších způsobech stahování už se ale bez instalace programů neobejdete, na druhou stranu jsou ale buď zdarma, nebo jen za menší poplatek.

Videoder

Potřebujete video ve vysoké kvalitě? Videoder je dostupný jak pro systém iOS, tak i Android a Windows. Aplikace existuje ve verzi pro mobilní telefony i počítače. Najděte si na YouTube video, které potřebujete stáhnout, klikněte na sdílet, vyberte aplikaci Videoder a místo, kam se má video uložit. Zvolte kvalitu, v jaké se má stáhnout a nyní klikněte na stáhnout. Velkou výhodou tohoto programu je, že je celý v českém jazyce a zdarma.

EaseUS MobiMover

Nástroj lze používat na počítači i na Macbooku. Přes tento program můžete snadno stahovat videa nejenom z YouTube, ale také z Facebooku, Vimeo, Instagramu nebo Twitteru. Stažená videa si zároveň můžete posílat do různých zařízení a ve formátech, jako je mp4, mov, avi a další.

4K Video Downloader

Šikovný program stáhne video rovnou s titulky. Velkou nevýhodou tohoto programu ovšem je, že je zde povolen pouze omezený počet playlistů a stáhnutí. Nástroj je v českém jazyce, a pokud se s ním chystáte pracovat častěji, můžete si připlatit pár stovek korun a nainstalovat si ho až na tři zařízení.

YouTube Premium

Nejsnazší cestou, jak stahovat videa či mp3 z YouTube, je předplatit si službu YouTube Premium. Tak můžete stahovat mp3 a další soubory rychle a pohodlně i ve vysoké kvalitě.

Pro iPhone a iPad

Jste majiteli mobilního zařízení nebo tabletu značky Apple? Naistalujte si do něj bezplatnou aplikaci Documents by Readdle, jež skvěle funguje jako správce souborů a zároveň přehrávač s vestavěným prohlížečem. Vyberte si video, které chcete stáhnout, a zkopírujte jeho adresu. Adresu zjistíte tak, že přímo v YouTube kliknete na tlačítko sdílení a kopírovat odkaz. Otevřete si prohlížeč v aplikaci Documents By Readdle a zapište do něj y2mate.com. Do políčka, které se vám zobrazí, zkopírujte odkaz z YouTube a klikněte na start. Vyberte si požadovanou kvalitu a formát a klikněte na stáhnout čili download.

Poslouchejte videa, i když zrovna nejste připojení k internetu nebo k Wi-Fi. Pokud ale YouTube skutečně využíváte, není od věci ho podpořit tím, že si předplatíte členství.


Vydáno
26. 11. 2021
Kategorie
Tagy