Zadejte hledaný výraz...

Začátek podnikání – bar/kavárna

dms
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
13. 11. 2017 19:22:11
Napsal princezna.conzuela;1423097
Ahoj všem, chystám se otevřít vlastní podnik - bar/kavárna/vinárna. Mám svůj vlastní neotřelý koncept, který doufám přiláká zákazníky. Mám zjištěné základní informace, které k rozjezdu podniku potřebuji - živnostenský list, výuční list v oboru, popř. kurz, kolaudace, požární předpisy. Na několik otázek ale pořád nemůžu najít odpovědi: Pokud budu chtít prodávat občerstvení, které nebude vyráběno na provozovně, bude muset provozovna splňovat hygienické podmínky jako restaurace? Jak si vypočítám zhruba, kolik nápojů bude třeba pro začátek nakoupit a kde zjistím dopředu ceny? (nealko, víno, pivo).
Pokud je tu někdo, kdo podobný byznys rozjížděl, byla bych moc vděčná za jakýkoliv tip. Začínám úplně s 0, tedy budu řešit podnikatelskou půjčku.
Děkuji
Conzuela
Do tohoto typu podnikání bych šel tedy kromě neotřelého vlastního konceptu a spousty energie až nadšení :-) pouze za 2 podmínek:
1. Mít na to vlastní a vhodné prostory ve větším městě, nikdy ne do pronájmu a
2. Mít silné rodinné zázemí
Tento koncept pak může být úspěšný, ověřeno..
13. 11. 2017 19:22:11
https://webtrh.cz/diskuse/zacatek-podnikani-bar-kavarna/strana/4#reply1311043
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit