Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pronájem restaurace

Puklik
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 14:02:47
V pátek proto ze mam i jinou práci.Uz to mam osondovane dokonce i od někoho nezávislého.
Proc sním?A s kým jiným mam jednat,on tam dělá normálně pres obědy každý den,nebo si myslíte že si to co si vybudoval nechá zkazit někým jiným a bude se tam chodit jenom dívat a chodit pro tržby.Právě takto zkrachovalo plno restaurací,majitel se tomu nevěnoval.Vzít si hospodu umí každý a pak se diví že je v mínusu.
---------- Příspěvek doplněn 10.06.2018 v 14:30 ----------
Co se týče těch stránek,myslím si že ten kdo by se chtěl něco dozvědět,by byl ochoten zaplatit nějaký měsíční členský příspěvek.Proc by tam jinak,ti lidi ztráceli čas.
10. 6. 2018 14:02:47
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350168
sirup
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 14:56:17
Tak hlavne taky platit nekoho je dalsi naklad i to je duvod proc tam pingluje třeba sam. Nekdo pinguluje i kdyz si muze dovolit dalsiho pracovnika.
Znam mnoho restauraci kde majitele nepracuji jen dohlizeji na personal, provozniho a funguji bezvadne ale to jsou zavedene restaurace a mohou si to dovolit a takto to chteji(maji napr vice restauraci, nebo si chteji uzivat volno a jen dohlizeji na beh provozu)
10. 6. 2018 14:56:17
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350167
Puklik
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 15:04:03
Takhle bys to nikam nedotáhl,pokud chceš být úspěšný tak toho volna mit moc nebudeš.Ja znám právě opak.Znamej měl jednu úspěšnou restauraci,bohužel uz není mezi námi.Zdědila to jeho máma,dala si tam právě toho provozáka a do pul roka to musela prodat.
---------- Příspěvek doplněn 10.06.2018 v 15:05 ----------
Napsal Puklik;1468363
Takhle bys to nikam nedotáhl,pokud chceš být úspěšný tak toho volna mit moc nebudeš.Ja znám právě opak.Znamej měl jednu úspěšnou restauraci,bohužel uz není mezi námi.Zdědila to jeho máma,dala si tam právě toho provozáka a do pul roka to musela prodat.
Jo a pikud máji více restaurací tak,ti garantuju že to nefunguje na 100 % tak jak by mělo.
10. 6. 2018 15:04:03
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350166
David Hampl
verified
rating uzivatele
(87 hodnocení)
10. 6. 2018 15:31:24
Já se divím, že po 20 letech v pohostinství ještě provozního, nebo alespoň hlavního číšníka neděláš. Provozáci se nehledají na pracáku, ale jsou jimi dlouhodobí a nejlepší zaměstnanci, kteří danou hospodu za ty roky znají od A do Z.
10. 6. 2018 15:31:24
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350165
Puklik
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 15:44:36
A kdo říkal že nedělám vrchního.Ja se sem nepřišel bavit o mem osobnim životě.Mam praxi no a co že 20let,mohl jsem začít podnikat už dávno ale nechtěl jsem riskovat.Založil jsem si rodinu a nechtěl jsem je přivést treba do dluhů,taky jsem splacel barak,nic jsem tenkrat neměl atd.Prostě jsem se choval zodpovědně.Možná je lepší že jsem nezačal dřív možná taky ne.
10. 6. 2018 15:44:36
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350164
David Hampl
verified
rating uzivatele
(87 hodnocení)
10. 6. 2018 15:55:08
To vůbec není o tom, jestli být zaměstnancem nebo podnikatelem. I v zaměstnání je možné něčeho dosáhnout. Myslím, že právě pohostinství je ideálním příkladem, jak se dá zajímavě vyrůst - i platově. Takový číšník nebo kuchař v dobrém podniku může mít více, než majitel hospody na maloměstě.
10. 6. 2018 15:55:08
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350163
Puklik
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 16:06:18
Ano může,ale děláš nekolik let v německu.Odloučen od rodiny.
10. 6. 2018 16:06:18
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350162
David Hampl
verified
rating uzivatele
(87 hodnocení)
10. 6. 2018 16:08:53
Zato teď budete od rána do večera hákovat s manželkou "ve vašem", s vidinou exotické dovolené, na kterou se bez uzavření hospody stejně nikdy nedostanete.
10. 6. 2018 16:08:53
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350161
ponda1986
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 6. 2018 16:10:13
Napsal hampl.david;1468375
To vůbec není o tom, jestli být zaměstnancem nebo podnikatelem. I v zaměstnání je možné něčeho dosáhnout. Myslím, že právě pohostinství je ideálním příkladem, jak se dá zajímavě vyrůst - i platově. Takový číšník nebo kuchař v dobrém podniku může mít více, než majitel hospody na maloměstě.
Ano, to je pravda(vlastní zkušenost - centrum Prahy).
10. 6. 2018 16:10:13
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350160
Puklik
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 16:20:35
Napsal hampl.david;1468378
Zato teď budete od rána do večera hákovat s manželkou "ve vašem", s vidinou exotické dovolené, na kterou se bez uzavření hospody stejně nikdy nedostanete.
Mě práce nesmrdí.Jinak,no comment.
10. 6. 2018 16:20:35
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350159
cargopro
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 18:54:18
Napsal Puklik;1468381
Mě práce nesmrdí.Jinak,no comment.
asi 2 roky jsem sledoval manžele, kteří převzali frenčízu (hospodu asi 200m2 plac), která šla "cugrund" na velmi dobrém místě. On vařil +kuchař na jiné směně, ona honila 4 servírky na 2 směnách. Vytáhli to nahoru. Po dvou letech otevřeli vlastní hospodu, pak jsem to přestal sledovat. Ale proč se o tom zmiňuji: je to o lidech, tedy nikdo neví jak ty seš na tom a tvoje žena...za pár měsíců ti taky může říct že na to kašle.
10. 6. 2018 18:54:18
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350158
sirup
verified
rating uzivatele
10. 6. 2018 19:11:49
Napsal Puklik;1468363
Takhle bys to nikam nedotáhl,pokud chceš být úspěšný tak toho volna mit moc nebudeš.Ja znám právě opak.Znamej měl jednu úspěšnou restauraci,bohužel uz není mezi námi.Zdědila to jeho máma,dala si tam právě toho provozáka a do pul roka to musela prodat.
---------- Příspěvek doplněn 10.06.2018 v 15:05 ----------
Jo a pikud máji více restaurací tak,ti garantuju že to nefunguje na 100 % tak jak by mělo.
Rika nekdo kdo restauraci neprovozuje a nikdy neprovozoval. Ti lide restaurace "provozovali" uz pred rokem 1989 nebo zacali tesne po revoluci a provozuji ji uspesne dodnes, nabiraji si dalsi restaurace(zadne pajzly) ale ty jako laik budes garantovat ze to na 100% nefunguje. Ja ti zase garantuji ze pokud budes mit kdy nejake zamestnance ze si s tebou tedy uzijou a dlouho nevydrzi asp.dle toho jak te tady ctu.
Víš vubec na kolik dnešni době vyjde placeni jednoho schopneho kuchaře?(to ze ho horko tezko sezenes tak aby jsi ty a hoste byli spokojeni je druha vec.) sakumprask ted nemyslím jen jeho vyplatu?
Konkretne muj vzdáleny bratranec v restauraci vari(Ostrava, neni to extra nobl podnik), bere 26-28tis cisteho a to by si mohl narokovat(pri jeho schopnostech) i vice jelikoz hlavne dela praci za dva.(majitel nemuze nebo nechce sehnat dalsiho kuchare) + další podobne penize odvede majitel rest statu na odvodech. Tedy pokud mas nekde najem 40 tak dalsich minimalne 40 das jen za kuchare. Jsi na 80tis jen najem + kuchar. Mas dalsi naklady jako ucetni, obsluha, provozni(i kdyz cast prace udelas ty tak taky z neceho musis jist a bydlet tedy je to uplne jedno mas stejny vydaj jako by jsi tam dosadil cloveka), uklizecka, a pokud ti kuchar onemocni nebo odejde tak si nahranej.
10. 6. 2018 19:11:49
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/7/#reply1350157
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit