Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pronájem restaurace

MarvinDela
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
7. 6. 2018 19:46:36
Na hotovkách máš vždy cca 40 -50% na minutkách samozřejmě víc, ale těch se zase dělá málo. Kuchařka tě vyjde celkem draho se všim všudy těch 30minimálně i v 4tý cenový. Že by však jedna kuchařka vymrskla 100 žrádel denně to se mi moc nezdá, ale ok dejme tomu takže máš cca 4-5tisíc zisk před zdaněním, za obědy x 30 (ale to je nesmysl jelikož v sobotu a v neděli lidi chodí málo na obědy jsou totiž doma, ale ok dáme optimistických x 30 jseš na 135k zisk, mínus kuchtík mínus pomocná a jseš na 85-90 mínus energie a nájem a jsi na takových 20tisících s tim , že pokud ti tam občas přijde hygiena pro výpalný nebo se ti něco rozbije , tak máš hovno. Takže budeš závislej na výčepu, který pokud tam je bude potřeba zase výčepní to je tak 14k a zase bude sám bez možnosti se střídat jako ta kuchařka a takhle se to nedá lepit dlouho. Pokud budeš točit ty nebo manželka tak v podstatě máš jeho plat. Ve finále budeš honit nájemníky z těch bytů a doufat že ti něco kápne z fortuny. A jak jsem řikal v týhle sestavě to dlouho nedáte. Onemocní kuchařka nebo si dá dovolenou a jsi bez jídel + ti klesne výtoč (lidi si daj k jídlu pití). Ve finále budete mít dohromady se vším všudy tak 35-40 za 30denní zápřah svátky nesvátky a nervy v hajzlu.
7. 6. 2018 19:46:36
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350243
Puklik
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 20:09:45
Marvine nechce se mi věřit že cca 50-60% sežerou jenom suroviny za ten jeden obed.Myslel jsem ze v te cene za obed musi byt zapoctena i cast energie nebo prave cast na vyplatu pro kuchare.Ano mas pravdu o víkendu se tam pry vaří jen cca 30-40obedu.Vytoc je rekneme pres dva sudy za den,cca tisic litru tydne z piva je cca 25000 tydne zisk pred zdaněním.50000 hrubeho.Právě ty garsonky moc resit zatim nechci jen jestli ten najem utahne zatim jen ta hospoda.
7. 6. 2018 20:09:45
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350242
Vizionar85
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 20:11:54
Ve Fortuně, která byla v hospodě jsem dělal. Musím řict, že se tam sázelo v jednom kuse a pár pacientů co ve velkém taky. Majitel hospody má tak 10%..sice doba pokročila ale předpokládám, že nad 15% to nevystouplo. Denně z toho bylo tak 2tis ..takže těch 10-30 jak uvádí je měsíčně nepochybně a nebo je to skutečně denně ale to pro Fortunu jako takovou a ne majitele hospody který z toho má 10%.
7. 6. 2018 20:11:54
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350241
MarvinDela
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
7. 6. 2018 20:13:07
Napsal Puklik;1467943
Marvine nechce se mi věřit že cca 50-60% sežerou jenom suroviny za ten jeden obed.Myslel jsem ze v te cene za obed musi byt zapoctena i cast energie nebo prave cast na vyplatu pro kuchare.Ano mas pravdu o víkendu se tam pry vaří jen cca 30-40obedu.Vytoc je rekneme pres dva sudy za den,cca tisic litru tydne z piva je cca 25000 tydne zisk pred zdaněním.50000 hrubeho.Právě ty garsonky moc resit zatim nechci jen jestli ten najem utahne zatim jen ta hospoda.
Jenže máš energie pak mrazáky, světlo, chlazení atd, v jakým to je městě? chce odstupný? pokud by nechtěl odstupný (občas ho chce i sám majitel) tak to můžeš zkusit teď na sezonu bys měl mít lepší tržby a uděláš si sám obrázek jak to vypadá reálně.
7. 6. 2018 20:13:07
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350240
hnidopich
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
7. 6. 2018 20:26:23
Napsal Vizionar85;1467945
Ve Fortuně, která byla v hospodě jsem dělal. Musím řict, že se tam sázelo v jednom kuse a pár pacientů co ve velkém taky. Majitel hospody má tak 10%..sice doba pokročila ale předpokládám, že nad 15% to nevystouplo. Denně z toho bylo tak 2tis ..takže těch 10-30 jak uvádí je měsíčně nepochybně a nebo je to skutečně denně ale to pro Fortunu jako takovou a ne majitele hospody který z toho má 10%.
jsi vedle jak ta jedle
---------- Příspěvek doplněn 07.06.2018 v 20:27 ----------
Napsal Puklik;1467943
Marvine nechce se mi věřit že cca 50-60% sežerou jenom suroviny za ten jeden obed.Myslel jsem ze v te cene za obed musi byt zapoctena i cast energie nebo prave cast na vyplatu pro kuchare.Ano mas pravdu o víkendu se tam pry vaří jen cca 30-40obedu.Vytoc je rekneme pres dva sudy za den,cca tisic litru tydne z piva je cca 25000 tydne zisk pred zdaněním.50000 hrubeho.Právě ty garsonky moc resit zatim nechci jen jestli ten najem utahne zatim jen ta hospoda.
ty, netahej nás tady za nos, že 20 let děláš v hospodě, víš totální hovno
7. 6. 2018 20:26:23
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350239
Puklik
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 20:39:46
Město zminovat nechci.Odstupné nechce chce tam mit právě nekoho z oboru aby to fungovalo porad stejně nebo mozna i lepe (nema moc cas ).Zkusit bych to právě chtel protoze me ta prace baví,a take proto ze uz me nebavi delat na nekoho jineho asi vis o cem pisu.
---------- Příspěvek doplněn 07.06.2018 v 20:45 ----------
Kdo te taha za nos me to je uplne jedno co si ty myslíš.Je neco delat v hospode a pak podnikat v hospode zadnej majitel ti neřekne kolik mu to vydelava měsíčně.Jen ti da min mzdu a pak zbytek na ruku,ty jen pak vydis jak si stavi baraky a kupuje lux auta.
7. 6. 2018 20:39:46
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350238
Hagen
verified
rating uzivatele
(21 hodnocení)
7. 6. 2018 20:54:12
Nemůžu s tebou souhlasit! Tržby se dají zjistit a naprosto v klidu. A podle tržeb trefis i naklady a zisky +/- 10%.
Sam ted resim moznost prevzeti restaurace a vim kolik je trzba v prumeru, kolik plati za elektrinu a za kolik kupuji zbozi tydne. A to jsem s majitelem jeste nemluvil - ten bude tvrdit co chce, ale to je normalni.
7. 6. 2018 20:54:12
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350237
Puklik
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 20:59:09
Proto se prave ptam tady,abych si mohl udelat nejaky obrázek.Jinak vsem dik za prispevky i tem co tomu radoby rozumi.
7. 6. 2018 20:59:09
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350236
Hagen
verified
rating uzivatele
(21 hodnocení)
7. 6. 2018 21:04:51
Tak to se tady neptej. Běž do hospody a začni tam chlastat s personálem a do týdne to máš. Nebo jsou známí? Přeci...
7. 6. 2018 21:04:51
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350235
cargopro
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 21:05:12
Napsal Puklik;1467957
Proto se prave ptam tady,abych si mohl udelat nejaky obrázek.Jinak vsem dik za prispevky i tem co tomu radoby rozumi.
já tomu houby rozumím, ale možná je dobré se na to podívat i z druhé strany. Lidi se chtějí hlavně rychle nažrat a na vysedávání po hospodách není čas, to je hlavní důvod proč se toho chce majitel zbavit. Přijdi s něčím inovativním a nepokračuj v tom co je už stará vesta.
7. 6. 2018 21:05:12
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350234
Puklik
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 21:06:12
Tech 10procent si pocital s kolika zamestnanci.Je otazka kolik bys tam zamestnaval lidi delal jsem v restauraci kde nas bylo i 12
7. 6. 2018 21:06:12
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350233
hnidopich
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
7. 6. 2018 21:07:48
Napsal Puklik;1467957
Proto se prave ptam tady,abych si mohl udelat nejaky obrázek.Jinak vsem dik za prispevky i tem co tomu radoby rozumi.
a co jsi v té hospodě 20, let dělal? kominíka, že se po 20 letech na place ptáš na rady, aby sis mohl udělat obrázek. Každý pingl po pár měsících lítání na place má naprostý přehled o všem, vůbec dneska, když se to pere na EET, tak mi není jasné, kde se v té hospodě zašíváš ;-)
7. 6. 2018 21:07:48
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350232
Puklik
verified
rating uzivatele
7. 6. 2018 21:18:56
Jen se ptam jestli se to da utahnout.Kdyby mi rek za najem 20000 tak nevaham a neptam se tady.Ale 50 000 je trosku moc.
7. 6. 2018 21:18:56
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350231
hnidopich
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
7. 6. 2018 21:22:46
Napsal Puklik;1467963
Jen se ptam jestli se to da utahnout.Kdyby mi rek za najem 20000 tak nevaham a neptam se tady.Ale 50 000 je trosku moc.
a jak ti na to má někdo zodpovědně odpovědět, když neznáme reálné náklady, polohu, počet míst v podniku, charakter provozu atd. ???
7. 6. 2018 21:22:46
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350230
Hagen
verified
rating uzivatele
(21 hodnocení)
7. 6. 2018 21:26:35
Napsal Puklik;1467961
Tech 10procent si pocital s kolika zamestnanci.Je otazka kolik bys tam zamestnaval lidi delal jsem v restauraci kde nas bylo i 12
Najem 25, zamestnanci 220, trzba denne 27-30, energie 50, zbozi 250, danne, pojistky. A mam hrubej odhad zisku. Tohle jsou cisla co mam na stole ja... a to potrebujes i ty!!! A jaky mas cil? Ja mam cil 140-170 mesicme tak vim ze musim zvednout trzby. Ale ty nevis ani co nejak chces mi prijde...
Co chces? Kolik chces penez? Kolik na to mas?
---------- Příspěvek doplněn 07.06.2018 v 21:31 ----------
Napsal Puklik;1467963
Jen se ptam jestli se to da utahnout.Kdyby mi rek za najem 20000 tak nevaham a neptam se tady.Ale 50 000 je trosku moc.
V posledni hospode najem 70 plus energie = 120 mesicne. Znam i prostory co maj najem 500 mesicne. A hnidopich ma pravdu zalezi kde to je, jak to bude vybavene? Nepocitej s tim, ze ti tam pan majitel necha celou kuchyn x veci odveze do noveho podniku. Bezna praxe. A to udela i se zamestnanci, pokud jde delat penzion.
7. 6. 2018 21:26:35
https://webtrh.cz/diskuse/pronajem-restaurace/strana/2/#reply1350229
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit