Zadejte hledaný výraz...

Podnikatelský záměr – prodej občerstvení na lukrativním místě…jak zjistit úspěšnost?

Ja340
verified
rating uzivatele
20. 12. 2013 12:40:41
Napsal baryman;1035558
Tak to by mě zajímalo kde, u nás ve městě na průměrně navštěvovaném kebabu ta tyč nikdy nepřežije den, často se ty tyče za den sjedou dvě. A to nejde o žádné super lukrativní místo.
Přerov wilsonova ulice(střed města ) Vím že tam tu stačku měl i tři dny. Na noc to otočil alobalem a folii aby to neoschlo a ráno jel nanovo. Dělal jsem jim tam počítačovou sít a teda i to zázemí byl pěknej humus .... no a jsou tam už deset let a mají tři obchody.
20. 12. 2013 12:40:41
https://webtrh.cz/diskuse/podnikatelsky-zamer-prodej-obcerstveni-na-lukrativnim-miste-jak-zjistit-uspesnost/strana/3#reply966677
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
20. 12. 2013 12:51:56
Tak to je podnik od podniku, slušný podnik si tohle nedovolí. To máš jako s restauracema, někde ti staré maso nedají, jinde ano.
20. 12. 2013 12:51:56
https://webtrh.cz/diskuse/podnikatelsky-zamer-prodej-obcerstveni-na-lukrativnim-miste-jak-zjistit-uspesnost/strana/3#reply966676
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit