Zadejte hledaný výraz...

Párky v rohlíku vs restaurace – jaké jsou podmínky pro založení?

Jirka.St
verified
rating uzivatele
14. 9. 2017 16:53:35
Dobrý den,
chtěl bych si založit občerstvení párky v rohlíku, ale nějak se nedokáži dopátrat jestli jsou pro to stejné podmínky jako pro klasickou restauraci.
Někde jsem četl, že je rozdíl, když dělám se syrovým masem (což já nebudu) atd.
1) Musím mít praxi, nebo být vyučen nebo zástupce - jasný
2) Musí být nemovitost také zkolaudována jako restaurace? Ikdyž se jedná o rychlé občerstvení - grilování párků, hranolky atd. ?
3) Nějaké potvrzení od hygieny?
4) Něco od úřadu?
5) Nějaké sanitární potřeby?
6) Nějaké potravinářské průkazy?
7) Musí něco splňovat moji zaměstnanci?
8) Ještě něco dalšího co bych měl zařídit aby vše bylo v pořádku?
Moc děkuji za vyjádření někoho, kdo tomu rozumí a má v tom praxi. Pomohlo by mi to.
14. 9. 2017 16:53:35
https://webtrh.cz/diskuse/parky-v-rohliku-vs-restaurace-jake-jsou-podminky-pro-zalozeni/#reply1300979
Jirka.St
verified
rating uzivatele
14. 9. 2017 20:07:47
Díky moc
14. 9. 2017 20:07:47
https://webtrh.cz/diskuse/parky-v-rohliku-vs-restaurace-jake-jsou-podminky-pro-zalozeni/#reply1300977
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit