Zadejte hledaný výraz...

Neobdrželi jsme platbu

Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
10. 11. 2016 14:41:58
Aukce: 4AIR.cz - specializovaný eshop na drony, kvadrokoptéry a hexakoptéry
Protistrana: burak9
Po skončení aukce jsem kupujícímu vystavil fakturu se splatností 7 dní. Faktura nebyla do dnešního dne zaplacena.
Kupující vyžadoval na prodej obchodu smlouvu, kterou jsem mu zaslal. Do návrh smlouvy začal přidávat další podmínky, o kterých mě předem neinformoval. Vyměnili jsme si asi 20 emailů, nicméně jsme se neshodli na formě smlouvy.
Strávil jsem nad emaily s výhercem aukce velmi mnoho času, dále se s ním již nechci dohadovat. Pokud fakturu uhradí, jsem ochoten splnit vše co jsem nabízel v popisu aukce. V opačném případě odstupuji od našeho obchodu.
Žádnou smlouvu ale již uzavřít s výhercem aukce nehodlám. Myslím, že moje reference na Webtrhu jsou dostatečnou zárukou za to, že vše co bylo v aukci nabízeno hodlám dodat.
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236324
Admin
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
Dobrý den,
vyzvali jsme druhou stranu sporu, ať se rychle vyjádří a aukci dokončí.
Napište nám do tohoto vlákna, pokud se do týdne neozve, nebo pokud potřebujete další asistenci.
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236323
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 11. 2016 15:21:07
Dobrý den,
snažil jsem se prodejcem domluvit. Trval na svém původním znění smlouvy, která byla de facto k ničemu - bylo v ní akorát, že se zavazuje na mne převést doménu a přenést eshop na můj hosting a já jsem povinnen na základě faktury zaplatit 2050Kč. Když jsem do smlouvy chtěl přidat informace, které byly v aukci + informace, které mi prodejce sdělil před mým příhozem v PM zde na Webtrhu - jako admin si je jistě můžete dohledat. -- tak nastal problém. Prodejce se cukal (+ pak uváděl rozporuplné informace s tím co mi psal v PM - což bez této informace bych na tento obchod nepřihodil) - což samozřejmě na mé straně vzbudilo jisté podezření a akorát mne to utvrdilo, že trvám na smlouvě. Oháněl se, že má výborné hodnocení na webtrhu a že žádnou smlouvu se mnou podepisovat nebude a já jsem povinnen mu zaplatit podle pravidel Webtrhu částku - což samozřejmě jsem, ale on je povinnen mi prodat co bylo domluveno - takže by tedy neměl být problém to všechno sepsat do smlouvy aby to mělo nějakou právní váhu. Na můj poslední email, kdy jsem prodejci zasílal mé tel číslo aby mi zavolal nebo mi napsal své a já zavolám jemu abychom se konečně domluvili mi žádná odpověď nepřišla. Komunikace prodejce byla celkově velmi neochotná a arogantní.
Mohu na info@webtrh.cz přeposlat celou komunikaci? Myslím, že jedině tak se p. Admin může dostat do obrazu. Vždy jsem se snažil se nějak domluvit aby obchod byl úspěšný, ale prodejci se do toho bohužel moc nechtělo.
Docela mne to nebaví, když pan Kadecka do toho 'hází vidle' a pak si ještě stěžuje.
Budu rád samozřejmě když se obchod podaří úspěšně dokončit.
S pozdravem,
- Jakub Hodek
---------- Příspěvek doplněn 10.11.2016 v 15:25 ----------
Mohl bych Vás poprosit že by jste mi zavolal? xxx xxx xxx nebo mi pošlete Vaše číslo a já zavolám Vám abychom to dotáhli do zdatného konce.
Děkuji
S pozdravem,
- Jakub Hodek
8. 11. 2016 v 14:48, Tomas Kadecka :
Na smlouvě se tedy evidentně nedohodnem, očekávám tedy platbu do 10.11.
Jakmile platba dorazí, splním vše, co jsem nabízel v popisu aukce. V opačném případě, odstupuji od našeho obchodu.
Dne 8. listopadu 2016 14:28 napsal(a):
Jestě jsem dohledával ve zprávách na webtrhu před koupí a psal jste mi viz screenshot. Což teď tvrdíte, že o ničem jiném nevíte. Pokud tedy nějaké podmínky jsou tak bych je potřeboval vědět. Potom smlouva je snad ok.
image1.PNG
Děkuji.
S pozdravem,
- Jakub Hodek
8. 11. 2016 v 14:09, Tomas Kadecka :
Ne
Dne 8. listopadu 2016 14:07 napsal(a):
OK, nemám s tím problém jen bych ty podmínky potřeboval vědět. Bylo by možné je prosím zjistit?
Děkuji
S pozdravem,
- Jakub Hodek
8. 11. 2016 v 14:03, Tomas Kadecka :
Nesouhlasím...
Dne 8. listopadu 2016 14:00 napsal(a):
OK, tak to tam tedy můžeme nechat když by tedy neměli mit žádné podmínky spolupráce?
Děkuji.
S pozdravem,
- Jakub Hodek
8. 11. 2016 v 13:49, Tomas Kadecka :
O jiných podmínkách nevím, proto jsem tuto formulaci vymazal...
Dne 8. listopadu 2016 13:47 napsal(a):
Dobrý den,
děkuji za smlouvu :). Všiml jsem si, že jste odstranil 'ani jiné podmínky' v části o dodavatelích. Nohu se zeptat tedy prosím jaké mají dodavatelé podmínky?
Děkuji.
S pozdravem,
- Jakub Hodek
8. 11. 2016 v 11:11, Tomas Kadecka :
Posílám upravenou smlouvu zpět.
Dne 7. listopadu 2016 16:50 Jakub Hodek napsal(a):
Dobrý den, pane Kadecka,
v příloze posílám tedy návrh smlouvy. Mohu Vás poprosit o prostudování a případně opřipomínkování?
Pokud se na obchod vyprdnete, tak budete porušovat pravidla Webtrhu (kterýma jste se tady tolikrát oháněl :D) uctivě Vy.
Očekávám Vaši odpověď.
Děkuji.
- J. Hodek
6. 11. 2016 v 18:11, Jakub Hodek :
Pak v tom případě porušíte pravidla aukcí Vy. Fakturu jsem Vám vrátil s žádostí, jestli by bylo možné sepsat smlouvu na základě které obdržím fakturu - takže splatnost zatím žádná není.
Znova opakuji, že mám zájem obchod s Vámi dokončit, proč je smlouva problém? Chápu, že jste možná v aukci očekával vyšší cenu, ale stejně jako aukce je závazná pro mne, tak je i pro Vás.
6. 11. 2016 v 18:01, Tomas Kadecka :
Pokud nebude faktura uhrazena v termínu splatnosti, odstupuji od našeho obchodu a eshop dám do aukce znova.
Další komunikace na téma smlouva je opravu zbytečná...
Dne 6. listopadu 2016 17:51 Jakub Hodek napsal(a):
Ano, tuto povinnost hodlám splnit. Pravidla webtrhu jsou více jak smlouva nebo snad na stejné úrovni? Myslím že ne.
Bude tedy ok, když smlouvu upravím já a Vy si ji jen projdete?
6. 11. 2016 v 17:41, Tomas Kadecka :
Nezlobte se na mě, ale smlouvu již měnit nebudu, což jsem psal již v předchozím emailu. Pokud jste někomu nevystavil nějakou fakturu na zboží, nemůže po Vás nikdo nic vymáhat, nic reklamovat, atd.. Co se týká dodavatelů, vše je specifikováno v popisu aukce i ve smlouvě.
Opět podotýkám, že máte povinnost obchod dokončit, tedy zaplatit, abych mohl obchod převést na Vás i bez smlouvy.
Dne 6. listopadu 2016 10:32 Jakub Hodek napsal(a):
Pravidla samozřejmě znám a taky je hodlám dodržet. Chápu Vaše rozlazení, ale bohužel za předchozí kupce opravdu nemohu.
Děkuji za návrh. Většinově ho akceptuji jen bych navrhoval místo ‘má kupující nárok na vrácení kupní ceny za převod eshopu a doménového jména’ dát ‘pak převodce nese plnou zodpovědnost za tyto závazky a nabyvatel má právo ihned odstoupit od smlouvy’ — jde mi o to abych si za pár stovek nekoupil průšvih - třeba pak aby po mne někdo nevymáhal x desítek tisíc za případné reklamace nebo vrácení ve 14 denní lhůtě atd..
+ jestli by bylo pro Vás akceptovatelné zanést do smlouvy, že jak jste mi psal v SZ, tak dodavatelé nemají žádné podmínky (mimo toho mít IČ) pro spolupráci (jako je třeba kamenná prodejna nebo minimální obraty atd.) Navrhuji přidat k tomu, že se zavazujete předat kontakty na dodavatele: ‘...údaje do administrace webových stránek, předat kontakty na velkoobchodní a dropshipping dodavatele dronů značek DJI, Walkera, Parrot, AEE, 3D Robotics, GOCLEVER, Hubsan, JJRC, Syma (kteří nevyžadují minimální obrat, kamennou prodejnu ani jiné podmínky)’
Věřím, že se nám podaří se domluvit a nebudeme muset porušit pravidla webtrhu.
Děkuji.
S pozdravem,
- Jakub Hodek
> 5. 11. 2016 v 11:35, Tomas Kadecka :
>
> Přečtěte si pravidla aukcí Webtrhu, https://webtrh.cz/info/conduct#auctions
>
> • Aukce jsou závazné. Prodávající se zavazuje prodat předmět vítězi aukce. Aukci nelze zrušit, pokud má už alespoň jeden platný příhoz.
> • Příhozy jsou závazné. Po odeslání je nelze zrušit a kupující se zavazuje prodávajícímu zaplatit cenu ve výši svého vítězného příhozu.
> Z těchto pravidel jasně vyplývá, že já jsem povinen Vám eshop prodat a vy jste povinen mi cenu zaplatit. Na to není třeba žádná smlouva. Nezlobte se na mě, ale uskutečnil jsem na Webtrhu již desítky obchodů, některé i za statisícové částky, tak mi přijde velmi úsměvné se dohadovat na smlouvě u obchodu za pár stovek. Navíc tento obchod prodávám již potřetí, protože první dva zájemci, kteří vyhráli aukci, byli neseriózní, takže již mám nějakého dalšího dohadování opravdu dost...
>
> Do smlouvy jsem tedy doplnil bod 3, abyste měl jistotu, že přes eshop nebylo prodáno žádné zboží, a nejsou tedy žádné závazky k případným zákazníkům.
> 3. Převodce prohlašuje, že se jedná o eshop, přes který nebylo zatím prodáno žádné zboží, eshop tedy nemá žádné závazky vůči případným zákazníkům, který v něm nakoupili. V případě, že se toto prohlášení nezakládá na pravdě, má kupující nárok na vrácení plné kupní ceny za převod eshopu a doménového jména.
>
> Pokud Vám ani tato úprava smlouvy nestačí, je další jednání již pro mě opravdu ztráta času, a eshop dám do aukce raději znova...
>
> S pozdravem
>
> Tomáš Kadečka
>
>
>
>
>
> Dne 4. listopadu 2016 14:18 napsal(a):
> Dobrý den,
>
> možná to není ideálně formulované. Principiálně šlo o to abych pak neřešil nějaké případné reklamace a vrácení peněz ve 14denni lhůtě, proste ze tam neni žádná pakárna) Jen doména to že se platí udržovací poplatek tak neni závazek - zaplatím>mám doménu; nezaplatím>nemám...
>
> Pojďme se prosím normálně domluvit na smlouvě se kterou budeme oba souhlasit. Mohl bych Vás tedy poprosit o formulaci se kterou budete souhlasit?
>
> Samozdrejme reference na webtrhu máte dobré, takze by tedy neměl být problém všechny věci uvedené u aukce tedy dát do smlouvy, když jsou pravdivé. Jde o to se normálně domluvit ne na mne vyvíjet tlak abych akceptoval Vaši smlouvu.
>
> Fakturu jste mi sice vystavil, ale psal jsem, že bych rád měl vše ošetřeno smluvně. Když si jdete koupit auto taky si ho nekoupíte jen že má prodejce dobré reference. Samozdrejmě u auta je cena jinde, ale principielně... Mám zájem s Vámi obchod dokončit. Samozdrejme pokud se teď rozhodnete odstoupit, tak maříte obchod Vy a ne já, takze se klidně můžete adminovi webtrhu nahlásit. Celou komunikaci adminovi klidně doložím.
>
> Pojďme se prosím v klidu normálně domluvit.
>
> Děkuji.
>
> S pozdravem,
> - Jakub Hodek
>
> 3. 11. 2016 v 21:39, Tomas Kadecka :
>
>> Např. odstavec: Dále převodce prohlašuje, že e-shop www.4air.cz ani doména 4air.cz nebyly nijak využívány a nemají žádné závazky, v opačném případě za všechny závazky nese plnou
>> zodpovědnost převodce.
>>
>> Nemohu tvrdit, že eshop nebyl nijak využíván, např. jsem ho využil na to, že jsem v něm učinil několik testovacích objednávek...nemohu tvrdit, že doména 4air.cz nemá žádný závazek, naopak, má, je třeba každý rok uhradit udržovací poplatek...
>>
>> Víte, pokud mi nevěříte i přes moje hodnocení na webtrhu (https://webtrh.cz/itrader.php?u=5200), že Vám dodám to co je v popisu aukce, opravdu se s Vámi dál dohadovat nebudu.
>>
>> Fakturu jsem Vám vystavil, pokud ji zaplatíte, splním vše co jsem v aukci nabízel, v opačném případě Vás nahlásím administrátorovi Webtrhu, pro zmaření aukce.
>>
>> Další dohadování je již pro mne ztráta času.
>>
>> Dne 3. listopadu 2016 20:36 Jakub Hodek napsal(a):
>> Ta původní je k ničemu. Nechci kupovat eshop, když nebudu mít ošetřeno že tam mohou být nějaké závazky (= potencionální průšvih) nebo nějaký zádrhel vůči specifikaci; pokud tedy máte vše v pořádku proč tedy je tato smlouva problém? s Webtrhem mám i ne úplně dobré zkušenosti, takže proto to chci mít vše podchycené…
>> Zájem o koupi eshopu (teda hlavně kontaktů na dodavatele) mám.
>>> 3. 11. 2016 v 20:26, Jakub Hodek :
>>>
>>> *autorských
>>>> 3. 11. 2016 v 20:23, Jakub Hodek :
>>>>
>>>> A na této je tedy špatně co? Předtím jste měl problém s odstavce o autosrkých právech..
>>>>
>>>>> 3. 11. 2016 v 20:12, Tomas Kadecka :
>>>>>
>>>>> Původní smlouvou jsem myslel tu první kterou jsem Vám zaslal.
>>>>>
>>>>>
>>>>> Dne 3. 11. 2016 7:45 odpoledne napsal uživatel "Jakub Hodek" :
>>>>> Posílám tedy v příloze novou podepsanou smlouvu.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>> 3. 11. 2016 v 19:39, Jakub Hodek :
>>>>>>
>>>>>> Okej, vyhodíme ten odstavec. Povolení si tedy vyjednám pak sám...
>>>>>>> 3. 11. 2016 v 19:38, Tomas Kadecka :
>>>>>>>
>>>>>>> Pokud neakceptujete původní smlouvu, odstupuji od našeho obchodu.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Dne 3. 11. 2016 7:34 odpoledne napsal uživatel "Jakub Hodek" :
>>>>>>> Nechci Vám samozdřejmě dělat problémy, ale jistě chápete mou situaci.
>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 19:31, Jakub Hodek :
>>>>>>>>
>>>>>>>> Dobře, tak tam napíšeme že máte právo je použít a to přenechávate mne, tak to bude ok? Jinak jsem koupil eshop de facto bez produktů.
>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 18:38, Tomas Kadecka :
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Trvám na odstranění odstavce o autorských právech. Všechna data pocházejí od dodavatelů, pouze logo eshopu a některou grafiku jsem kreslil..
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Dne 3. 11. 2016 18:31 napsal uživatel "Jakub Hodek" :
>>>>>>>>> Ok, tak tam napíšeme mimo produktových fotek a log výrobců, tak to bude ok?
>>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 18:30, Tomas Kadecka :
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Povolení není třeba, fotky od výrobců jsou veřejné pro všechny.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Dne 3. 11. 2016 18:10 napsal uživatel "Jakub Hodek" :
>>>>>>>>>> Ok, ale musel jste mít od nich povolení je použít nebo ne?
>>>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 17:55, Tomas Kadecka :
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Dobrý den, odstavec s autorskymi právy vymažte, fotky zboží a popisy jsou staženy od dodavatelů, stejně tak loga výrobců.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Dne 3. 11. 2016 5:27 odpoledne napsal uživatel "Jakub Hodek" :
>>>>>>>>>>> Pardon, chybka se vloudila. Podepis jsem dal na špatné místo :D. Smlouva již správně v příloze.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 17:15, Jakub Hodek :
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Dobrý den,
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> zasílám podepsanou smlouvu v příloze.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> S pozdravem,
>>>>>>>>>>>> - Jakub Hodek
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 15:00, Tomas Kadecka :
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Dobrý den,
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> v příloze zasílám smlouvu, prosím doplňte do ní údaje, podepište a nascanujte ji a zašlete zpět, pak ji také podepíši a podepsanou Vám ji zašlu.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> S pozdravem
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Tomáš Kadečka
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Dne 3. listopadu 2016 14:53 napsal(a):
>>>>>>>>>>>>> Dobrý den,
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> děkuji za fakturu. Rád bych měl na e-shop kupní smlouvu, pokud by to bylo možné. Mám ji připravit já?
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Děkuji.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> S pozdravem,
>>>>>>>>>>>>> - Jakub Hodek
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> 3. 11. 2016 v 14:43, Tomas Kadecka :
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Dobrý den,
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> vyhrál jste v aukci internetový obchod 4AIR.CZ
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Zasílám Vám fakturu k úhradě.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Jakmile bude faktura uhrazena, převedu obchod na Vás
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> 1) Zašlu Vám heslo pro převod domény 4AIR.cz, případně
>>>>>>>>>>>>>> přeregistruji doménu na Vaše NIC ID
>>>>>>>>>>>>>> 2) Zašlu Vám přístup do administrace eshopu
>>>>>>>>>>>>>> 3) Zašlu Vám kontakty na dodavatele
>>>>>>>>>>>>>> 4) Zašlu Vám podrobný manuál k obsluze eshopu
>>>>>>>>>>>>>> 5) Přesunu data eshopu na Váš hosting. K tomu budu potřebovat přístup
>>>>>>>>>>>>>> přes ftp k Vašemu hostingu, a přístupové údaje do mysql databáze.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Pokud byste chtěl data a databázi s tím, že si obchod přesunete sám,
>>>>>>>>>>>>>> zašlu Vám dump databáze a soubory eshopu.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Pokud nemáte žádný hosting, mohu Vám pomoci z jeho založením.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> S pozdravem
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Tomáš Kadečka
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>>>> Tomáš Kadečka
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Tomáš Kadečka
>
>
>
> --
> Tomáš Kadečka
>
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
--
Tomáš Kadečka
---------- Příspěvek doplněn 10.11.2016 v 15:26 ----------
Toť asi tak.. Kdyžtak pro lepší čitelnost normálně celou komunikaci adminovi přepošlu?
---------- Příspěvek doplněn 10.11.2016 v 15:27 ----------
Tak spokojenost pane Kadecka? Uvidíme, co na to napíše p. Admin.
10. 11. 2016 15:21:07
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236322
Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
10. 11. 2016 16:12:33
Zasílám smlouvu k nahlédnutí, kterou jsem kupujícímu zaslal.
21507
10. 11. 2016 16:12:33
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236321
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 11. 2016 16:18:06
Jen pro upřesnění - toto je zatím poslední verze smlouvy, ne původní.
10. 11. 2016 16:18:06
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236320
Pane Kadečko, co kdybyste výherci vyšel vstříc a uzavřel smlouvu blíž znění, jaké požaduje?
Jak jste psal, máte tu opravdu dobré hodnocení a dobrou historii, určitě pro vás není problém upřesnit podmínky do smlouvy?
Děkuji za vstřícnost.
10. 11. 2016 16:22:52
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236319
Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
10. 11. 2016 17:05:36
Nemám problém podepsat poslední návrh smlouvy, kterou jsem Vám zde zaslal a dokončit obchod . Nicméně kupující chce přidat do smlouvy další podmínky...
10. 11. 2016 17:05:36
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236318
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 11. 2016 18:28:29
Já již jsem podmínky nepřidával. Od začátku mám stále stejné. Naopak již jsem Vám třeba ustoupil v prohlášení, že k obsahu na webu máte autorská práva (což mi bylo z Vaší strany vysvětleno že zkopírování textů a obrázků od dodavatele od kterého nemáte souhlas a prodat je je v pořádku :D - takže předmětem koupě je tedy prakticky prázdný opensource eshop, ale s tím problém nemám, stejně si pak jestli se nám podaří se domluvit udělám vlastní použitelné řešení - jde mi o kontakty na velkoobchodní a dropshipping dodavatale, kteří nemají mimo toho mít IČ žádné podmínky, jak jste mi psal před mým příhozem v soukromých zprávách a to od začátku chci dát do smlouvy. Vzhledem k tomu, že jsem dodavatele se splnitelnými podmínkami a marží kterou jste v popisu aukce psal hledal a nenašel tak proto to chci mít od začátku ve smlouvě.
11. 11. 2016 18:28:29
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236317
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 11. 2016 18:29:03
21528
11. 11. 2016 18:29:03
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236316
Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
11. 11. 2016 18:33:34
Tak mi pošlete podepsanou smlouvu, kterou jsem zde uvedl ať můžeme dokončit obchod bez zbytečných průtahů.
11. 11. 2016 18:33:34
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236315
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 11. 2016 18:36:32
Kterou jste zde uvedl podepsat bohužel nemohu. '(kteří nevyžadují minimální obrat, kamennou prodejnu)' toto není dostačující specifikace že tam nejsou nějaké další skryté podmínky.
---------- Příspěvek doplněn 11.11.2016 v 18:37 ----------
psal jste mi, že nemají žádné podmínky mimo toho mít IČ...
---------- Příspěvek doplněn 11.11.2016 v 18:37 ----------
Pokud mi nemůžete dodat co jste slíbil tak tu neztrácejme čas a napište to rovnou..
11. 11. 2016 18:36:32
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236314
Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
11. 11. 2016 18:51:00
No a to je právě Váš problém, hledáte problém kde není. Psal jsem Vám, že dodavatelé nevyžadují žádné speciální podmínky, což je vidět i ve screenech, které jste zde zveřejnil. Tím je myšleno třeba i to, že není třeba nějaký minimální obrat, případně vlastnit kamennou prodejnu.
Nicméně každý velkoobchod, se kterým obchoduji mám své obchodní podmínky, což je dokument, který má několik stránek, kde jsou popsány nejrůznější podmínky jaké jsou podmínky plateb, přepravy, objednávání atd....to jsou ale naprosto standardní podmínky, které má každý obchod. Proto opravdu do smlouvy nemohu napsat, že obchody nemají podmínky. Mají, mají jich velmi mnoho a každý velkoobchod je má jinak formulované. Nicméně pokud máte IČ, stačí se zaregistrovat v jejich nákupních systémech a zboží Vám bez problémů zboží dodají....
A abych vypisoval do smlouvy kompletní obchodní podmínky všech velkoobchodů, měla by smlouva třeba 100 stran a to po mě opravdu u obchodu tohoto typu nechtějte...
11. 11. 2016 18:51:00
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236313
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 11. 2016 19:00:46
Nehledám kde problém není, jen chci mít jistotu, že prostě nekoupím eshop s 0 hodnotou a ještě dostanu nepoužitelné kontakty na dodavatele. Ok, tak jestli tak, tak to tam tedy můžete vypsat - ve zprávách jste psal, že nemá žádné speciální podmínky - tak tedy očekávám že to tedy můžete podepsat i ve smlouvě - o podmínkách jste mne měl tedy předtím informovat.
11. 11. 2016 19:00:46
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236312
Tomáš
verified
rating uzivatele
(27 hodnocení)
11. 11. 2016 19:25:56
Podepište prosím smlouvu, kterou jsem zde uvedl a uhraďte fakturu kterou jsem Vám zaslal. Následně splním vše co bylo uvedeno v aukci. Více pro Vás již udělat nemohu.
11. 11. 2016 19:25:56
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236311
burak9
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 11. 2016 20:11:22
Smlouva ošetřuje jen některé situace. V aukci, ale informace z PM jsou také zásadní. Tak dejme tomu bylo by pro Vás ty obchodní podmínky jednotlivých dodavatelů dát jako přílohu ke smlouvě, bylo by to tak možné prosím?
11. 11. 2016 20:11:22
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-424#reply1236310
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit