Zadejte hledaný výraz...

Hladové okno

tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 14:08:05
Tolik zajímavých odpovědí sem snad ani nečekal:) Díky moc pár dobrých věcí na zamyšlenou jste mi dali do hlavy, super:) přesně to máme v plánu - hlavní, čím se chceme odlišovat bude kvalita nabízeného zboží.( toto bylo vždy co mě kdysi na výkendových tazích nejvíce odradilo či nalákalo --> kvalita, chut, čerstvost kupovaného produktu, a vystupování prodávajícího).
10. 2. 2012 14:08:05
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729531
strihac
verified
rating uzivatele
(23 hodnocení)
10. 2. 2012 14:49:28
určitě se vydělat dá. hlavně dbejte na čistotu a kvalitu. Když tu provozovnu cítím už 300 metrů, pak tam přijdu a mají tam prachobyčejný zmrzlý burger namletý buhvízčeho, klasický eidam, který je osmažen do černa a ARO kečup a podobné nesmysli, tak mě to odradí. Nemusím mít burger za 20 Kč. Když bude dobrý, kvalitní, bude se za ním vracet a dám 50 Kč. Když bych se já chtěl odlišit, dělám burger vlastní. Zákazník zaplatí, já mu předám jen maso v housce a pak tam bude mít třeba na výběr ze 3 omáček, a 5 druhů zeleniny (cibule, paprika, rajčata....) Každý si dá/nedá podle chuti. Úplně nesnáším, když mi na Václaváku dají tu hnusnou hmotu za 25 Kč, prdne mi tam ta ukrajinka nějakou olezlou kedlubnu a na to ten kečup ze shnilých rajčat. Je spousta podnikatelů, kteří si myslí, že byznys jde dělat jen když tam budu smrad, špínu, neochotnou obsluhu a levno.
10. 2. 2012 14:49:28
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729530
Tak s tím vlastím dochucováním musím uznat, že to je dobrej nápada určitě by to více lidí využilo... Prostě naložím si co potřebuju... někdo rád zelí, jinej salát, te nejí rajče a ten zas tamto... Takže to by určitě bylo dobré k zamyšlení v případě realizace...
10. 2. 2012 14:54:58
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729529
Napsal strihac;757373
určitě se vydělat dá. hlavně dbejte na čistotu a kvalitu. Když tu provozovnu cítím už 300 metrů, pak tam přijdu a mají tam prachobyčejný zmrzlý burger namletý buhvízčeho, klasický eidam, který je osmažen do černa a ARO kečup a podobné nesmysli, tak mě to odradí. Nemusím mít burger za 20 Kč. Když bude dobrý, kvalitní, bude se za ním vracet a dám 50 Kč. Když bych se já chtěl odlišit, dělám burger vlastní. Zákazník zaplatí, já mu předám jen maso v housce a pak tam bude mít třeba na výběr ze 3 omáček, a 5 druhů zeleniny (cibule, paprika, rajčata....) Každý si dá/nedá podle chuti. Úplně nesnáším, když mi na Václaváku dají tu hnusnou hmotu za 25 Kč, prdne mi tam ta ukrajinka nějakou olezlou kedlubnu a na to ten kečup ze shnilých rajčat. Je spousta podnikatelů, kteří si myslí, že byznys jde dělat jen když tam budu smrad, špínu, neochotnou obsluhu a levno.
Jenze tech, co daji za burgera 50 protoze je chutny, proti tem, co nedaji, protoze "tamhle za rohem je maji za 25" byva casto podstatne mene. Coz dokazuji prave ony stanky, fast foody apod. Proste pokud ho cilovka touzic po kvlaite uzivi, pak proc ne. Ale mam obavu, ze cena je to, co lidi tahne a diky tomu, ze vetsina lidi nepozna kvlaitni a nekvalitni jidlo, ale resi "chutna ci nechutna" tak to taky tak vypada.
Ja bych udelal ferovku v nabidce "hnusny burger, jaky maji ostatni za 25" a "chutny burger za 50" a pak uspokoji vsechny :)
10. 2. 2012 14:57:01
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729528
tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 15:07:04
s tím dochucováním opravdu dobry nápad:)DÍKY strihac, jinak Radek.O má samozdřejmě pravdu, co si budeme povídat, každý to vidíme kolem sebe, že 80% lidí u nás se první podívá na cenu a až poté co to vlastně za tu cenu je.. je to sice nelogické ale takhle to funguje, těch zbývajících 20% jsou Ti, kteří si chcou jednou za čas OPRAVDU pochutnat. Samozřejmě v dnešní době, člověk buď musí uspokojit většinu nebo to dopadá špatně:). Dle mě s dobrými kontakty na masny a pekárny se dá uděla i za cenu okolo 30kč velice vkusný kousek.. ale to by nesměli být prodejci tak moc "hamty hamty".
10. 2. 2012 15:07:04
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729527
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 2. 2012 15:08:22
Radku neni to 100% pravda, mozna proda dvakrat mensimu mnozstvi zakazniku, ale se stejnym ziskem a postupne se vybuduje zakladna zakazniku, kteri si to skutecne dobre jidlo zamiluji. Jeden kebab/gyros v Brně neměl zrovna nejnižší ceny, ale chodil jsem tam prostě proto, že to bylo skutečně dobré.
10. 2. 2012 15:08:22
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729526
strihac
verified
rating uzivatele
(23 hodnocení)
10. 2. 2012 15:10:04
Napsal Vinny.PCE.88;757375
Tak s tím vlastím dochucováním musím uznat, že to je dobrej nápada určitě by to více lidí využilo... Prostě naložím si co potřebuju... někdo rád zelí, jinej salát, te nejí rajče a ten zas tamto... Takže to by určitě bylo dobré k zamyšlení v případě realizace...
jedl jsem to Mnichově na ostbahnhof, jak jsou tam ty bary a diskotéky, něco jako Stodolní, ale alá pražské výstaviště :-D
co mě dostalo taky v Praze na Národce, říkám Gyros ale bez toho hnusnýho salátu a jogurtu a místo toho my tam dejte cibuli. A frajer mi napočítal 8 korun navíc za cibuli? Takže to vyšlo asi na 80. Tak jsem mu říkal proč mi to účtuje a on že to je za cibuli, že mi jako cibuli nemůže dát zadarmo. No a já říkám to není za, ale místo. No a on prý, že ten salát je prostě v ceně a že mi ho klidně zabalí sebou :-D
Takovéhle podnikatele bych nakopal do zadku.
Redek O. fajn, ať to tak klidně udělá, ale ať si na ten "hnusný burger" pořídí zvlášť friťák a dá to pod stůl :-D
10. 2. 2012 15:10:04
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729525
Napsal Aleš Jiříček;757384
Radku neni to 100% pravda, mozna proda dvakrat mensimu mnozstvi zakazniku, ale se stejnym ziskem a postupne se vybuduje zakladna zakazniku, kteri si to skutecne dobre jidlo zamiluji. Jeden kebab/gyros v Brně neměl zrovna nejnižší ceny, ale chodil jsem tam prostě proto, že to bylo skutečně dobré.
proc by na tom mel mit dvakrat vetsi zisk? treba bude mit mensi, protoze bude pouzivat lepsi suroviny apod. kdyby to byl tak jednoduche vypocitat, tak je to parada.
Proste je treba nastavit kvalitu takovou, aby prosperoval a fungoval. Pokud proste o kvalitni veci nebude zajem, no tak ma dve moznosti, but zavre kram, nebo snizi kvalitu. Kdyz bude zajem, tak fajn. Ale vidim to i v Brne na ruzynch mistech, vyvali se horda studentu a kam miri "jo tam to maji za 30 tam jdem".
Ja ho od niceho neodrazuji, taky chodim tam, kde mi to chutna (nevim, zda je to kvalitni), ale taky znam spoustu tech, co jdou do meka na čís-hambáč, protoze je za 20...
10. 2. 2012 15:15:30
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729524
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 2. 2012 15:17:48
jj chees u mcdonalds je kapitola sama o sobe, stoji 20, ale je to dvakrat do huby takze jich clovek musi snist pet aby se nasytil stejne jako jinde za padika a kvalitneji :) mate pravdu ze to lide zrejme nechapou... v tomhle trhu se nepohybuji... hladovy vokno v čb dela dobre, kvalitni bagety ale ty jejich hamburgery jsou taky jen hloupa parodie, ale prosperujou :)
10. 2. 2012 15:17:48
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729523
Tom
verified
rating uzivatele
(6 hodnocení)
10. 2. 2012 15:44:00
Podle mě jsou hladová okna poměrně oblíbená, v Jihlavě (50k obyvatel) jsou na náměstí dvě, hned vedle Mc Donaldu a asi 150 m od KFC a nevypadá to, že by krachovali.
10. 2. 2012 15:44:00
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729522
Lidi budou konzumovat pořád, zvlášť jdou-li z pařby. Takže hladové okno určitě ano. Jaké město?
MaK.
10. 2. 2012 16:55:13
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729521
tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 18:29:29
přemýšlíme někde v okolí karvinska, nejlépe asi Ostrava, Havířov a okolí.
10. 2. 2012 18:29:29
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729520
Ostrava-Karvina-Havirov vsude tam bych si umel najit Xmist, kde to udelat. Sel bych cestou toho, kde je zivo a to s ohledem na vase plany. Pokud to ma byt non-stop tak to, kde jsou kluby, cesta na bus/vlak/tram a kde pak chodi hodne lidi, nebo rano/odpovedne z/do prace/skol apod.
10. 2. 2012 18:32:32
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729519
konkretne v Havířove bylo kdysi skvělé hladove okno v centru/ nyni tam ma kolega na tomto miste kasino+ restauraci/ cca 100m od elanu vlevo směr permon, bylo to prvni hladove okno v tomto meste s velkym nápisem HLADOVE OKNO :-) a delali tam skvele hamburgery
10. 2. 2012 18:34:21
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729518
Na diskotéky a podobné akce moc nechodím, ale většinou se tam moc nevaří, takže je jen otázkou času, kdy si dotyčný "diskotanečník" uvědomí, že má hlad a vyjde ven.
10. 2. 2012 18:38:24
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/strana/2#reply729517
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit