Zadejte hledaný výraz...

Hladové okno

tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 08:43:56
Myslíte si, že v dnešní době super-hypermarketů a podobných obludárii, se ve městě okolo 100-150T lidí může slušně uživit, " případně" vydělat tzv. hladové okno ( prodej hamburgerů, gyros, apod.). určitě bude záležet na lokalitě umístění, ale i tak bych rád slyšel názor jistě zkušenějších, nejlépe tedy přímo z tohoto oboru, zda se do tohoto podnikání vůbec pouštět atd. Díky za každou užitečnou radu či připomínku.
10. 2. 2012 08:43:56
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729546
Skorpik
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
10. 2. 2012 08:48:18
Tady u nás v okolí vzniklo jedno hladové okno na náměstí města s 7000 obyvateli a bez problémů se uživí v zimě to mají jako hladové okno v létě jako zmrzlinu a daří se prý :)
10. 2. 2012 08:48:18
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729545
tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 08:51:54
tohle bylo taky v plánu, zima burgery apod. a přes sezonu v létě hlavně zmrzliny . Ono v těch menších městech je výhoda toho, že tam zřejmě nikdy nebude konkurence ve stylu MC, KFC. což ve větších městech dnes je již snad všude..
10. 2. 2012 08:51:54
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729544
Tak určitě nejlepší co může být je udělat "hladové okénko" poblíž nějakého klubu a mít otevřeno do ranních hodin... tam se pak obsluha většinou nezastaví... Jinak menší město určitě je lepší, než se stavět do konkurence těmto větším řetězcům... Ale záleží hodně na konkrétním místě, kde to má být...
10. 2. 2012 08:55:49
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729543
toma
verified
rating uzivatele
(11 hodnocení)
10. 2. 2012 09:11:41
Pokud chcete prodávat burgery, tak MC není Vaše konkurence... Nebo jsem je tam alespoň nikdy neviděl, mají jen klamavou reklamu, ale burger tam nikdy nedostanete.
10. 2. 2012 09:11:41
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729542
tydyyt
verified
rating uzivatele
10. 2. 2012 09:13:55
to právě řešíme zda je lepší např. stodolní ulice v Ostravě, kde je celotýdenní velký obrat lidí, kdy zase na úkor velkého počtů stánku a jiné konkurence, nebo se orientovat někde na okraj města a zde najit strategicky výhodné místo... toď otázka:)
---------- Příspěvek doplněn 10.02.2012 v 09:17 ----------
for toma: no bylo to myšleno obrazně burgery:) jako směs všech podobných produktu jako jsou hamburgery, gyrosy, cheeseburgery apod. toto vše pod laickým pojmem - burgery:)
10. 2. 2012 09:13:55
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729541
VOSICKA
verified
rating uzivatele
(13 hodnocení)
10. 2. 2012 09:26:42
Ano přesně jak psali přede mnou:
1) Nejlepší je otevřít někde bez konkurence v okolí
2) Blízko nějaké hospody nebo klubu a mít otevřeno i v ranních hodin(u nás mi říkala jejich prodavačka že třeba z pátku na sobotu vydělají 7000,-Kč a to bydlím ve městě s cca 10000 obyvateli)
3) Umět vydělat na nabídce. Mít tam hlavně dobré hamburgery a velký výběr dalších druhů kvalitních jídel(kuřata,sýrové pochoutky,párky, klobásy apod) a přes léto tam dát točenou zmrzlinu(min. 200% zisk na jedné zmrzlině) Tam se dobře vydělává.
- Vím ale že třeba u nás se ten jejich hamburger nedá jíst, protože tam dávají jen uboze malý plátek masa a tak si tam jen dám někdy grilované kuře a tak o hodně přicházejí protože mít dobré jídlo a spokojené zákazníky je základ. Vím že třeba v Ostravě je jedno hladové okno na porubě, a tam se dá koupit hamburger s pořádným kusem kuřecího prsního masa a spousty dobré zeleniny.
10. 2. 2012 09:26:42
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729540
eery
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 2. 2012 09:29:20
hladova okna se uzivi, znam nekolik zdarnych prikladu i ve velkych mestech a je videt, ze to jde i nedaleko KFC a MC. V zasade to neni konkurence, nabizeji uplne neco jineho. Spis zalezi co dokazete nabidnout vy a za jakou cenu a samozrejme v jakou denni nebo lepe nocni dobu.
10. 2. 2012 09:29:20
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729539
-bud u klubu nebo na ulici nocnich podniku(baru)
- nebo jinak frekventované místo na ulici, pěší zona, sídliště
doporučuji tam pak delat kuřeci steaky v housce po tom jdou lidi jak vosy na med hlavně v zimě. Jen flak kuř.štavnateho masa, velká houska, nějaka dobra omačka/nebo spíše bez/ nic vic, možna jeden kus zeleniny tam. Delával TO jeden pan na burze, stanky s klobasama a klas.hamburgerama prazdne a on mel fronty. Dela se to vesmes v kazdem meste napr v ostrave na stodolni aj. Tam vsak vyroba toho jde primo videt, ma to nejakou "atmosferu" nevim jak by se to prodavalo v zasklenem hlad.okně.
Znal jsem tri co otevreli hlad.okno, dva skoncili do roka/ zavreli se diskoteky okolo, nebo uz se jim s tim nechtelo babrat za par korun vydelku, šli dělat neco jineho/ a jeden funguje jen proto ze je na dobrem míste a hlavne dela vyborné kurata a hamburgery, jezdi tam taxikari, lide i z druheho konce mesta.
Zaklad je opravdu nijak zakazniky nesidit, mit vzdy vse dobré(lepši než jinde), čerstvé. Sam to znam kdyz jsem jezdival pro něco do Polska tak v tamnim stanku v Polskem tesine u kauflandu delali tak dobre hamburgery ze kdyby nebyly velké jak fotbalovy mič tak bych snedl i tři. Kolikrat jsem se znamyma tam jeli jen kvuli tomu 25km, tak byly dobré. Vlastne delali tri verze( klasicka velikost, maxi, a maxi xxl :-) s tim ze i ta nejmenší klasicka velikost byl obrovsky hamburger kt.se u nas nikde neprodava. Polaci maji všeobecně lepší uzeniny a pečivo.
--------------
Tedy nejdulezitejsi veci podle me jsou: dobre frekventovane místo(ne vždy je důležité), nízky nájem, chut se tomu venovat/nakup zbozi kurat, dobrych housek, masa atd/, zda to bude rodinny podnik napr ty a syn, manželka, sam by jsi to asi každy den nezvladl, pokud budes mit zamestnance musi k prodeji pristupovat stejně profesionalne jako ty, pěkny vzhled samotného stanku-prodejního místa a hlavne to delat trosku jinak(velké a dobre hamburgery, krupave chutné kuře,) vše musí byt profesionální, jeden pruser(zkazene maso, tvrda houska) a zakaznika to odradi navždy, jen těžko si získaš jeho důveru zpět spíše vubec.
10. 2. 2012 09:53:46
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729538
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 2. 2012 10:08:15
České Budějovice má dvě hladová okna kde dělaji cistě bagety, hamburgery, velky voči apod. a jede jim to jak svina :) lidi to hltaj, chodi tam po parbe (maji v patek a sobotu prodlouzenej provoz v noci) apod. :)
10. 2. 2012 10:08:15
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729537
Jojo, tady je u hladových okna porad plno
10. 2. 2012 10:25:39
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729536
Jiří Holík
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
10. 2. 2012 10:39:54
Na koněvce v Praze 3, frekventované místo u ohrady - není tu nic. Kdyby bylo určitě bych tam nakupoval. Zřejmě bych byl ale sám, protože tady v okolí už dvě tyhle okna zkrachovaly pár měsíců po otevření.
10. 2. 2012 10:39:54
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729535
Napsal Aleš Jiříček;757259
České Budějovice má dvě hladová okna kde dělaji cistě bagety, hamburgery, velky voči apod. a jede jim to jak svina :) lidi to hltaj, chodi tam po parbe (maji v patek a sobotu prodlouzenej provoz v noci) apod. :)
můžu potvrdit, pokaždé když jsem šel kolem "Hladovýho Vokna" v ČB, čekalo tam minimálně pět lidí a další přicházeli. Přes den. Při koncertech v Martysu jim to šlo ještě líp. Podle Wiki mají Budějce 94 000 obyvatel.
10. 2. 2012 10:49:47
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729534
netbrana
verified
rating uzivatele
(14 hodnocení)
10. 2. 2012 10:58:18
U nás (10,500 obyvatel) jsou hned dvě v jedné ulici a vždy tam je fronta. Jsou v centru města a hned u základní školy, přes poledne jsou v obležení studentů.
10. 2. 2012 10:58:18
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729533
Default
verified
rating uzivatele
(94 hodnocení)
10. 2. 2012 12:12:23
Stačí vybrat správný místo (školy, větší firmy nebo nádraží/nástupiště ...) a určitě to hodně vynese .. a i v Brně s velkou konkurencí znám takový okna kde musí být ten výdělek perfektní :)
Hlavní ale bude to jídlo, aby se tam někdo rád vracel :P
10. 2. 2012 12:12:23
https://webtrh.cz/diskuse/hladove-okno/#reply729532
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit