Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Můžeme se obejít bez analýzy klíčových slov?

Analýza klíčových slov představuje jeden ze základních kamenů úspěšné marketingové strategie. Její výstupy jsou důležitým podkladem ve většině oblastí online marketingu. Pouštět se tak do jakékoli marketingové činnosti bez ní je doslova hazard. 

Co je klíčové slovo?

Klíčovým slovem se rozumí takové slovo, které člověk zadá do vyhledávače, když chce nalézt služby nebo produkt, které poskytujete. Vaše stránky by tak měly obsahovat vyhledávané fráze, které hledají vaši klienti, aby vás na internetu našli.

Co zjistí analýza klíčových slov?

Analýza klíčových slov vám ukáže, co z vašeho oboru lidi zajímá a jaké je jich množství. Pomůže při tvorbě struktury webu, která musí být logická jak pro vyhledávače, tak pro uživatele. Zjistíte tak, jaká klíčová slova jsou pro vás relevantní. V obsahové strategii pak díky ní dokážete přesně sepsat obsahu pro cílovou skupinu. Pokud například píšete články, témata a slova textu byste měli vždy používat podle hledaných frází.

SEO neboli optimalizace pro vyhledávače je s klíčovými slovy provázaná. Pokud vašemu webu budou chybět zásadní klíčová slova, lidé vás nemusí najít. Důležitá klíčová slova musíte správně doplnit do různých prvků webu.

V PPC reklamě se klíčovým slovům rovněž nevyhnete. Špatně zvolené klíčové slovo vás můžete stát zbytečně moc a nic tím nezískáte. Díky analýze klíčových slov tak můžete nalézt klíčová slova, která mají velký potenciál a za dobrou cenu.

Z analýzy klíčových slov vám tak bude jasný další krok i dlouhodobější výhled vašeho projektu. Zjistíte, kde jsou slabiny vašeho webu s velkým potenciálem, co je třeba přejmenovat na webu nebo co posílit v oblasti obsahového marketingu. Díky tomu tak budete vědět kam přesně investovat vaše peníze a také energii.


Nejlepší možnost na poli nebankovních půjček!

Půjčka COFIDIS se zcela přizpůsobí Vám – zájmy klienta jsou na prvním místě.

S online půjčkou navíc obdržíte peníze do 24 hodin!


Vydáno
25. 4. 2022
Kategorie
Tagy