Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Inspirujte se povedenou tvorbou brandu

Více prodávat, být úspěšnější na trhu, přiblížit se své cílové skupině, to je snad sen každého podnikatele. Od začátku ale vede velmi dlouhá cesta a je pravda, že nelze opomenout ani online svět. Chcete znát příběhy úspěšných značek? Na začátku byla vždy snaha se odlišit od ostatních a mít vlastní originál. Tedy něco, co se velmi snadno vysloví, ale samotná realizace je už potom podstatně náročnější. Kdo si ale vytvoří působivou vizuální identitu, bude mít velký náskok před okolní konkurencí. A ta v moderním prostředí nikdy nespí. Pojďme se tedy společně podívat na společnosti, kterým není digitální marketing cizí!

Tvorba loga nemusí trvat dlouho

Je to umění, mít nápad a zvládnout ho dobře prodat. Ale je nutné sladit více prvků, protože jen originalita produktu rozhodně nestačí. V dnešním světě prodává také obal, který vyvolá pozitivní emoce a bude mít svůj vlastní styl. Tvorba loga, případně tvorba brandu nemusí trvat celé týdny. Nenechávejte jej ale na online generátorech se snahou ušetřit. Podívejte se například na příběh pivovaru v Novém Bydžově.  Když si prohlédnete etiketu jednotlivých piv, dobře vidíte rozdíl oproti různým dalším značkám. Nejde jen o chuť piva, které je připravované opravdu s láskou. Důležité je zaujmout klientelu, tedy fanoušky rezavého moku, co si umí vychutnat život plnými doušky.

Prohlédněte si další úspěšné značky

Dělat kvalitní medovinu je jedna věc, ale úspěšnost prodeje a dlouhodobý zájem klientů zase druhá. Mandlová medovina Medgar, která se vyrábí za studena a z prvotřídních tuzemských surovin, má svou reputaci i díky dobře zvolené online komunikaci s milovníky sladkých nápojů. Voda, med, cukr a aroma? Ne, tak jednoduché to určitě není! Úspěch není automatický, je nutné zaujmout už na první pohled atraktivní etiketou. Hotel Seifert v Nových Hamrech je také součástí portfolia grafického studia Wolfway. Posuďte sami nápaditost jeho online prezentace a smysl pro detail. Vydali byste se tam rádi na dovolenou? Vidíte, funguje to.


Kategorie