Zadejte hledaný výraz...

Poptávám vytvoření eshopů na Multistore

Zdravím,
poptávám firmu/programátora na vytvoření multistore.
Ve zkratce - potřebuji mít několik eshopů pod jedním adminem, aby se snížily časové i finanční náklady na administraci více eshopů, nedocházelo kvůli složitosti k chybám atd.
V současnosti fungují dva eshopy, které bych potřeboval předělat, jeden nově vznikne a časem bych nabídku rád rozšířil, protože mám vybudované potřebné logistické zázemí, i dostatečné skladové prostory.
Na Prestashopu netrvám, klidně může jít o jiné opensource či vaše řešení. Programování zcela na míru je myslím zbytečné, ale pokud si myslíte, že můžete opensource konkurovat, klidně mi nabídku pošlete (abych ušetřil čas sobě i vám, o řešení v ceně 100K+ zájem nemám).
Eshopy by měly splnovat základní požadavky - export na pohodu, Poštu, plné přizpůsobení CZ prostředí, propojení s bankou atd. Uvítám i zkušenosti na další vylepšení.
Co požaduji:
- dlouhodobé zkušenosti s tvorbou eshopů, ideálně multistore
- Praha/Brno výhodou
- pragmatický přístup k řešení problémů, hledání řešení a ne výmluv
- reálný přístup k časovému i finančnímu plánu, na kterém se dohodneme
- do systému by mělo být snadné přidávat časem další eshopy
Co nechci:
- někoho kdo umí nainstalovat Prestu a myslí si, že to tedy nějak pomocí Googlu dá dohromady
- firmu, co si vyfakturuje 1000kč/h, aby to následně dala někomu, kdo to pomocí Googlu a modlení dá dohromady za 100Kč/h, ideálně týden po termínu
- někoho kdo to udělá na oko, protože klient se v tom stejně nevyzná :)
- někoho bez referencí
Nakodovanou grafiku bych rád vyřešil přes své lidi, s kterými dlouhodobě spolupracuji a jsem s nimi spokojen. Server mám vlastní, přístup ke kodu by měl mít i můj programátor.
Klidně se nabídněte, i když nejste nejlevnější. Nebude rozhodovat nejnižší cena, ale nejlepší poměr cena/kvalita. Cena bude tedy rozhodovat až tehdy, pokud dostanu dvě podobně kvalitní nabídky.
Na čem mi příliš nezáleží je to, zda půjde o firmu, živnostníka, studenta, nebo důchodce - záleží jen na tom, co za vámi stojí.
Nabídky obsahující reference bych prosil zasílat do konce příštího týdne, kdy vyberu cca 5 nejzajímavějších nabídek a obešlu je s podrobným zadáním toho, co potřebuji k finančnímu a časovému ohodnocení.
Udávaná cena je orientační.
//edit: Pro doplnění, u existujících eshopů není nutno řešit ID produktů atd. Potřebují již stejně upravit design i zboží a na vyhledávače se nehledělo, proto postavíme defacto 3 nové eshopy, jen 2 z nich poběží na starých doménách.
48 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
63 hodnocení
členem od 2. 10. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Michal Lindovský (2 hodnocení)
16. 5. 2023

Poptávka byla velmi dobře popsaná.

ikona hodnoceni
od Martin Kanala (23 hodnocení)
16. 4. 2023

Rychlá a bezproblémová komunikace, okamžitá platba. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Radim Hajda (1 hodnocení)
29. 10. 2020

Perfektní a rychlá spolupráce.

Další poptávky Více