Zadejte hledaný výraz...

Vyuziti volne kopirky Bizhub C451

Martin
verified
rating uzivatele
(36 hodnocení)
8. 1. 2012 13:54:09
Pro reklamní účely se mi to nelíbí, ale proč vymýšlet složitosti? Pokud ti stačí koruna za stránku, pak prostě nabízej kopírování za tuto cenu. Studenti, kteří budou chtít ušetřit (pokud se nepletu, tak běžná cena bývá vyšší), se určitě najdou.
8. 1. 2012 13:54:09
https://webtrh.cz/diskuse/vyuziti-volne-kopirky-bizhub-c451/strana/2#reply715815
smokepardubice
verified
rating uzivatele
8. 1. 2012 14:38:34
Napsal lebowski;741728
Ano, teď už se mi to docela líbí :) Jen skutečně stránky s reklamou poctivě střídej. Může se stát, že si tě někdo přijde vyzkoušet. A byla by škoda přijít o obchodního partnera. Naopak, pokud uvidí, že je v tomto na tebe spolehnutí, třeba si tuto službu objedná znovu anebo ti doporučí další inzerenty. Můžeš taky popřemýšlet o dalších variantách. Celá A4 za 1 Kč, polovina strany za 0,60 Kč, atd. Myslím, že by to mohlo jít, študáci si to řeknou mezi sebou a nemusíš tak dávat moc peněz do reklamy této služby. I investici do kopírky máš za sebou, prostory taky máš, nic neriskuješ. Já bych do toho šel. Hodně štěstí! :)
samozrejme to stridat budu nedovolil bych si to delat nepoctive, presne jak rikas pri dobre spokojenosti vic klientu a o to me jde predevsim
---------- Příspěvek doplněn 08.01.2012 v 14:40 ----------
Napsal Martin;741730
Pro reklamní účely se mi to nelíbí, ale proč vymýšlet složitosti? Pokud ti stačí koruna za stránku, pak prostě nabízej kopírování za tuto cenu. Studenti, kteří budou chtít ušetřit (pokud se nepletu, tak běžná cena bývá vyšší), se určitě najdou.
Z jakeho duvodu je to podle tebe pro reklamni ucely spatne? Da se to vyuzit jak pro eshopy, restaurace tak pro ruzne akce zamerene na studenty. Cena tisku je samozrejme vice ale to nevadi, rad bych poskytnul studentum sluzbu, ktera me chybela kdyz jsem studoval. Jelikoz sme si meli tisknout mesicne materialy tak na 200 stranek a tohle by se hodilo
8. 1. 2012 14:38:34
https://webtrh.cz/diskuse/vyuziti-volne-kopirky-bizhub-c451/strana/2#reply715814
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit