Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Typicky české

Zbynek Subert
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
2. 5. 2017 16:33:12
Typicky české mi spíš přijde hodně kecat a málo dělat. A jestli na to Hanák nemá náturu, tak ať to nedělá. Obecně brečení pinglů u mne moc ohlas nemá.
Cituji z článku:
Hanák ale přiznává, že podobně ho vyčerpává i kontakt s některými lidmi na place. Nemá přitom na mysli běžné hosty, jichž je většina. „Někteří lidé mají pocit, že si za peníze smí dovolit všechno. Máme nádražní hospodu, ne nějaký snobský restaurant. Vaříme chutná jídla, ale mnozí lidé z obrovských aut bývají občas nechutní. S Hanákem mluví samozřejmě mile, ale když tam Hanák není, tak co mi potom vypráví personál o nabubřelosti a zpanštělosti těch hostů, je smutné,“
Brečí jak malá holka, sorry :)
PS: ať jsem odpůrce EET, tak to, co kolem toho lidi tvoří za mýty je k popukání
2. 5. 2017 16:33:12
https://webtrh.cz/diskuse/typicky-ceske/strana/2/#reply1276605
cargopro
verified
rating uzivatele
2. 5. 2017 16:49:41
Napsal vodička;1383529
To, co koho baví neřeším, spíš mi jde o ten pláč nad něčím, co se tě prostě ani reálně netýká, pokud máš účetní. Já mám hospodu, vím o čem mluvím, s EET nepřicházím vůbec do styku, nastavit pokladnu trvalo asi 10 sekund, tak to vidiím z toho pohledu spíš směrem "Ano, hážou nám klacky pod nohy a sami kradou kde to jen jde, ale to přece neznamená, že přestanu dělat něco, co mě baví a vydělává".
A slyšel si Pohlreicha někdy brečet ohledně systému v ČR? Víš vůbec, proč prodal restauraci ve Švýcarsku a proč je to absolutně nesrovnatelná záležitost oproti přestavěnýmu vagonu u Berounky?
tak minimálně 2-3 roky zpátky někde v relaci v rádiu o tom mluvil, že jak tam není je všechno špatně, ale že teď má toho opravdového managera. To samé Polívka, ten měl snad kromě manželky ještě dva co na ně delegoval. Vím o jeho (Polreich) restauraci U Bodamského jezera jen to, že vlastník zámečku (Svěrtlíkova filiálka má problémy) asi toho bylo víc co bylo důvodem v tom nepokračovat.
2. 5. 2017 16:49:41
https://webtrh.cz/diskuse/typicky-ceske/strana/2/#reply1276604
marat
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
2. 5. 2017 17:52:56
Polívku okrádal každý, kdo v té restauraci kdy dělal. Aby taky ne, když pan šéf byl v lokále každý den na šrot a všichni kamarádi tam chlastali na sekeru.
Jinak umělci jsou obecně citlivější, takže se Hanákovi nedivím. Můj spolužák má pekárnu a 4 prodejny. EET ho taky naštvalo, ale to byla jen třešinka na dortu. JInak si u něj několikrát do měsíce podávají dveře různé hygieny, ČOI a další ústavy v úporné snaze najít jakoukoliv hloupost, za kterou by udělili pořádnou pokutu. To je k zblití.
2. 5. 2017 17:52:56
https://webtrh.cz/diskuse/typicky-ceske/strana/2/#reply1276603
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit