Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Také vám zde chybí tato témata?

Oleg
verified
rating uzivatele
(53 hodnocení)
29. 7. 2018 23:45:31
Napsal Panxdz;1477011
To mě tedy překvapuje, myslel jsem ze chování uživatelů se mění a tolik neklikaji na reklamy apod. Navíc jsem počítal, ze to dnes dělá strašně moc lidi a na spoustu kw je pak člověk někde...
Nepsal jsem prece, ze na nevydelecnych webech mame jakoukoliv reklamu. Jednoduse jsou nekomercni.
29. 7. 2018 23:45:31
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358602
Panxdz
verified
rating uzivatele
29. 7. 2018 23:47:43
Napsal Oleg;1477012
Nepsal jsem prece, ze na nevydelecnych webech mame jakoukoliv reklamu. Jednoduse jsou nekomercni.
Tak pak nerozumím proč je děláš. Asi dotace..
29. 7. 2018 23:47:43
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358601
Oleg
verified
rating uzivatele
(53 hodnocení)
29. 7. 2018 23:54:23
Napsal Panxdz;1477013
Tak pak nerozumím proč je děláš. Asi dotace..
Presne, z vlastni kapsy.
29. 7. 2018 23:54:23
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358600
Bogdan
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
30. 7. 2018 00:39:00
Nejprve uděláme kvásek z droždí, cukru, lžíce mouky a lžíce mléka.
Po vykynutí kvásku smícháme všechny ostatní suroviny, přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto. (Kynutá těsta dělám nejraději v domácí pekárně, suroviny pak dávám v pořadí tekuté, sypké, sůl do jednoho rohu a kvásek do protějšího rohu). Těsto jsem nechala kynout hodinu, dvakrát jsem prohnětla.
Po vykynutí těsto rozdělíme na dvě poloviny, z každé vyválíme tenkou placku, na kterou poklademe nádivku a zavineme. Opatrně přeneseme na plech a necháme cca 20 minut kynout, vršek závinu nastřihneme, potřeme máslem, nebo rozšlehaným vejcem, dáme do trouby předem vyhřáté na 180°C. Pečeme 30-40 minut na 180, podle trouby.
Nádivka:
Nádivku jsem dělala podle zdejšího receptu, jen jsem přidala rozinky.
2 hrnky mletého máku
1,5 hrnku mléka
hrst rozinek
svařit do husta za stálého míchání, následně vmíchat cukr (podle chuti).
30. 7. 2018 00:39:00
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358599
Panxdz
verified
rating uzivatele
30. 7. 2018 09:19:02
Napsal Bogdan;1477018
Nejprve uděláme kvásek z droždí, cukru, lžíce mouky a lžíce mléka.
Po vykynutí kvásku smícháme všechny ostatní suroviny, přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto. (Kynutá těsta dělám nejraději v domácí pekárně, suroviny pak dávám v pořadí tekuté, sypké, sůl do jednoho rohu a kvásek do protějšího rohu). Těsto jsem nechala kynout hodinu, dvakrát jsem prohnětla.
Po vykynutí těsto rozdělíme na dvě poloviny, z každé vyválíme tenkou placku, na kterou poklademe nádivku a zavineme. Opatrně přeneseme na plech a necháme cca 20 minut kynout, vršek závinu nastřihneme, potřeme máslem, nebo rozšlehaným vejcem, dáme do trouby předem vyhřáté na 180°C. Pečeme 30-40 minut na 180, podle trouby.
Nádivka:
Nádivku jsem dělala podle zdejšího receptu, jen jsem přidala rozinky.
2 hrnky mletého máku
1,5 hrnku mléka
hrst rozinek
svařit do husta za stálého míchání, následně vmíchat cukr (podle chuti).
Tak z tebe se stal taky pekař/kuchař? To
s Delou dejte dohromady a založte domácí pekárnu, aspoň si na chvíli odpočinete od počítačů. .
30. 7. 2018 09:19:02
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358598
Jozef Kotrý
verified
rating uzivatele
(37 hodnocení)
30. 7. 2018 09:54:56
Napsal Panxdz;1477031
Tak z tebe se stal taky pekař/kuchař? To
s Delou dejte dohromady a založte domácí pekárnu, aspoň si na chvíli odpočinete od počítačů. .
Ja ti tiež už nabudúce odpoviem receptom na segedín. Jednu dobu to "frčalo" na Facebook-u, odpovedať na absolútne priblblý príspevok receptom na jedlo.
30. 7. 2018 09:54:56
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358597
Panxdz
verified
rating uzivatele
30. 7. 2018 10:11:15
Napsal AbstractMEDIA;1477042
Ja ti tiež už nabudúce odpoviem receptom na segedín. Jednu dobu to "frčalo" na Facebook-u, odpovedať na absolútne priblblý príspevok receptom na jedlo.
A je ti doufám jasné, že weby s recepty byly zajímavé také před více lety? Proto stále říkám, proč se řešit a bavit o podnikání, které frcelo před lety a dnes to dělá tolik lidí, ze už je hodnota vytěžena diky spoustu obsahu na klicovku, stejně jako u domén kde jsou registrované všechna zajímavá slova a slovní spojení. Mě zajímá budoucnost, ne minulost a tyto témata jsou zajímavé byznys témata minulosti, ne současnosti natož budoucnosti. ..
30. 7. 2018 10:11:15
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358596
Poradce
verified
rating uzivatele
30. 7. 2018 12:03:31
Napsal Panxdz;1477046
A je ti doufám jasné, že weby s recepty byly zajímavé také před více lety? Proto stále říkám, proč se řešit a bavit o podnikání, které frcelo před lety a dnes to dělá tolik lidí, ze už je hodnota vytěžena diky spoustu obsahu na klicovku, stejně jako u domén kde jsou registrované všechna zajímavá slova a slovní spojení. Mě zajímá budoucnost, ne minulost a tyto témata jsou zajímavé byznys témata minulosti, ne současnosti natož budoucnosti. ..
Podnikat z budoucnosti ke blbost. Lepší je z minulosti dělat inovativní lepší budoucnost. Ovšem na vše potřebuješ peníze a mozek. A ty ani jedno nemáš
30. 7. 2018 12:03:31
https://webtrh.cz/diskuse/take-vam-zde-chybi-tato-temata/strana/2/#reply1358595
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit