Zadejte hledaný výraz...

Surebetting (sázení bez rizika díky matematice) v roce 2025?

Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
2. 10. 2025 19:33:17
Ahoj všem. Našel jsem tu dvě stará vlákna diskuzí věnující se surebetům v letech mezi 2011 až 2016. Poté diskuze utichla. Tak bych ji rád zase otevřel, protože se surebetům aktivně a úspěšně věnujeme v našem softwaru SportBeet.cz 🤟 Jsou tu nějací nadšenci, co se surebetům věnovali nebo dokonce stále věnují? Rád bych s vámi pokecal, protože věřím, že plno z vás stavělo nějaký svůj soft. Můžeme zavzpomínat na doby, kdy se dalo sázet anonymně na pobočkách, to byly časy 😄 Budu rád za jakýkoliv kontakt s někým, kdo se ve světě surebetů pohyboval nebo pohybuje, výměna zkušeností je k nezaplacení 👍
2. 10. 2025 19:33:17
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539409
Jakub Glos
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
4. 10. 2025 22:33:03
Ahoj, není třeba znovu otevírat a dávat linky na stáré topicky, tak jsem příspěvky smazal. Stejně ty odkazy jsou nofollow.
Za mě je tam cena 7500 Kč za měsíc trochu moc. Chápu, že se dá podle tebe vydělávat na tipech, ale chtěl bych nejdříve za nějaký trial třeba 2 dny za 300 Kč zkusit, jestli to funguje a pak ti klidně dám 7500 Kč za měsíc, když se mi to 3x vrátí :)
4. 10. 2025 22:33:03
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539455
Jakub Zich
verified
rating uzivatele
(40 hodnocení)
5. 10. 2025 06:00:18
Ahoj, není třeba znovu otevírat a dávat linky na stáré topicky, tak jsem příspěvky smazal. Stejně ty odkazy jsou nofollow.
Za mě je tam cena 7500 Kč za měsíc trochu moc. Chápu, že se dá podle tebe vydělávat na tipech, ale chtěl bych nejdříve za nějaký trial třeba 2 dny za 300 Kč zkusit, jestli to funguje a pak ti klidně dám 7500 Kč za měsíc, když se mi to 3x vrátí :)
Když se dívám, je tam jeden den za 1 500 Kč. Ale obecně je pravda, že k podobným softwarům jsem velmi skeptický - vždy, když někdo prodával tipy, byly spíš neužitečné než užitečné... Ale všichni prodejci tipů mají jedno společné - vysoké pokuty, pokud tipy uniknou mimo systém. :) 
5. 10. 2025 06:00:18
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539456
Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
5. 10. 2025 13:56:32
Čau Ahoj, není třeba znovu otevírat a dávat linky na stáré topicky, tak jsem příspěvky smazal. Stejně ty odkazy jsou nofollow.
Ahoj, rozumím. Věř mi, že cena je férová a spíš nižší než vyšší. Za povedený víkend máš členství zpět. Dá se s námi vydělat fakt hodně. Problém nastane až v moment, kdy ti sázkovky zlimitují účty, ale i na to máme návody. Vždy jsme po ruce k pomoci, když něco takového nastane.
Jinak máme více variant členství. Na otestování máme jednodenní členství za 1500 Kč. Případně se můžeš zaregistrovat a dostaneš přístup zdarma k surebetům do 0.10%, což je taky fajn na ukázku. 
Ale udělám ti nabídku. Vážím si každého, kdo má o surebet zájem, takže pokud chceš, ozvi se mi na email sportbreakcz@gmail.com a nastavím ti na pár dní členství zdarma, aby jsi si to mohl vyzkoušet a až pak se rozhodnout 👍
Editováno 5. 10. 2025 16:26:45 uživatelem Dominik Rouš
5. 10. 2025 13:56:32
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539467
Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
5. 10. 2025 14:00:22
Když se dívám, je tam jeden den za 1 500 Kč. Ale obecně je pravda, že k podobným softwarům jsem velmi skeptický - vždy, když někdo prodával tipy, byly spíš neužitečné než užitečné... Ale všichni prodejci tipů mají jedno společné - vysoké pokuty, pokud tipy uniknou mimo systém. :) 
Ano, přesně tak. Mame i členství na jeden den nebo přístup k nízkým surebetům v demo režimu zdarma. Určitě zmíním to, že my neprodáváme tipy. Prodáváme náš software s ověřenou strategií. Klidně vám nabídnu to stejné jako pánovi před vámi. Pokud byste měl o surebetting zájem, tak mi napište na sportbreakcz@gmail.com a nastavím vám pár dní zdarma na zkoušku 👍 Děláme to poctivě a pro lidi. 
Editováno 5. 10. 2025 16:27:25 uživatelem Dominik Rouš
5. 10. 2025 14:00:22
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539468
Michal Kuba
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 10. 2025 13:17:03
Ten příspěvek i promo video obsahuje snad všechny možné red flagy.
1) Jistý zisk ze sázení
2) Snadný přivýdělek
3) Připojte se na Telegramovou skupinu
4) Ukázkový případy hodně manipulativní, kdy je vhodné rozložit nějakou sumu do kurzu 1 a 02 a že je vždy zisk. Bez odkazu na skutečně vsazené dva tikety je blbost věřit grafice ve videu.
5) Máme ověřený způsob jak očůrat sázkovky a sdílíme to s lidmi za "lidovou" cenu. 
Podnikejte si jak chcete, když to nepřekračuje hranice zákona. Ale buďte teda poctiví k lidem a dejte v prvních větách jasný disclaimer, že to je furt jen hazard, sázení není nikdy 100% a že vycházíte z pravděpodobnostních modelů, které se v některých případech budou limitně blížit k hranici pravděpodobnosti 100%, ale nikdy to není 100% a tedy zaručený/jistý tip. 
Chudáci lidi, kteří do členství nalejou takový prachy, daleko víc prosází a pak jsou v mínusu, s vidinou lepších zítřků toto zopakují ještě pár měsíců a najednou nemají na nájem. Takových profi zaručených tipů cílících jen na cashgrab od naivních a taky třeba ještě nezkušených lidí, je hromada. Přidaná hodnota 0.
6. 10. 2025 13:17:03
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539478
gostrider
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
6. 10. 2025 16:54:36
1) Jistý zisk ze sázení
2) Snadný přivýdělek
4) Ukázkový případy hodně manipulativní, kdy je vhodné rozložit nějakou sumu do kurzu 1 a 02 a že je vždy zisk. Bez odkazu na skutečně vsazené dva tikety je blbost věřit grafice ve videu.
5) Máme ověřený způsob jak očůrat sázkovky a sdílíme to s lidmi za \"lidovou\" cenu. 
Podnikejte si jak chcete, když to nepřekračuje hranice zákona. Ale buďte teda poctiví k lidem a dejte v prvních větách jasný disclaimer, že to je furt jen hazard, sázení není nikdy 100% a že vycházíte z pravděpodobnostních modelů, které se v některých případech budou limitně blížit k hranici pravděpodobnosti 100%, ale nikdy to není 100% a tedy zaručený/jistý tip. 
Chudáci lidi, kteří do členství nalejou takový prachy, daleko víc prosází a pak jsou v mínusu, s vidinou lepších zítřků toto zopakují ještě pár měsíců a najednou nemají na nájem. Takových profi zaručených tipů cílících jen na cashgrab od naivních a taky třeba ještě nezkušených lidí, je hromada. Přidaná hodnota 0.
Nejlepší je, že všude píší o jistém zisku, a v patičce úplně opačné info: 
Negarantujeme žádný příjem ani zisk. 
6. 10. 2025 16:54:36
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539481
Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 10. 2025 23:22:02
Proto nabízíme režim, kde to je vidět zdarma na menších % příležitostech? Stačí si o surebettingu něco přečíst a ano, je to nejjistější způsob hazardu, kdy nespoléháte na štěstí ale na matematiku. Ale máte pravdu, že když je to tak špatná strategie, tak proto ji nabízím zde zdarma na vyzkoušení. Určitě při vyzkoušení bude fungovat a po zaplacení ne. Stále se tu motáme v tom, že lidé slučují surebetting s obyčejným sázením, které je velmi odlišným druhem sázení (viz screen).
6. 10. 2025 23:22:02
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539488
Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 10. 2025 23:28:53
1) Jistý zisk ze sázení
2) Snadný přivýdělek
5) Máme ověřený způsob jak očůrat sázkovky a sdílíme to s lidmi za \\\"lidovou\\\" cenu. 
Nejlepší je, že všude píší o jistém zisku, a v patičce úplně opačné info: 
Negarantujeme žádný příjem ani zisk. 
Při špatném používání nemusí k zisku dojít. Stále jde o hazard, takže garantovat zisk nelze nikdy. Pokud ale klient udělá vše jak má dle návodu, bude sázet zodpovědně, tak ano, u surebettingu nelze prohrát. Hodím sem krátkou definici přímo od AI, třeba bude mít nějakou váhu.
Surebetting je strategie sázení, která při správném použití garantuje zisk bez ohledu na výsledek zápasu. Využívá rozdíly v kurzech mezi sázkovými kancelářemi a umožňuje tak sázejícímu pokrýt všechny možné výsledky se ziskem.
6. 10. 2025 23:28:53
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539489
Dominik Rouš
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 10. 2025 23:44:51
1) Jistý zisk ze sázení
2) Snadný přivýdělek
5) Máme ověřený způsob jak očůrat sázkovky a sdílíme to s lidmi za \"lidovou\" cenu. 
Dal jsem si tu práci a našel jsem asi nejlepší surebet roku 2024, aby bylo i vidět, že se tomu nějaký ten rok věnujeme a že to není jen nějaká rychlokvaška. Níže posílám kurz 16,82 ze Synotu na výhru Nizozemska, kde měl být kurz 1.05. Takže se surebetově měla sázet pojistka na neprohru Severní Makedonie (ta se ale nesázela, protože to byla taková chyba, že to nebylo potřeba).
To jen na obhajobu, že je to nějaký podvod nebo jsou lidé chudáci. S námi doopravdy lidé neprohrávají. Ty problémy u surebettingu jsem popsal výše. Je jich tam plno, ale vydělat tím bez rizika lze. A určitě je to lepší než slepě sázet na tým, kterému fandím nebo na který mi někdo poradil ať vsadím. Důkazů jsem tu poslal víc než dost, nabízím tu dokonce i členství na vyzkoušení zdarma. Co víc udělat pro obhajobu už nevím. Kdo chce, může vyzkoušet. Stačí mi napsat a nějaký ten den zdarma na zkoušku nabídnu :)
Editováno 7. 10. 2025 00:05:52 uživatelem Dominik Rouš
6. 10. 2025 23:44:51
https://webtrh.cz/diskuse/surebetting-sazeni-bez-rizika-diky-matematice-v-roce-2025#reply1539490
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit