Zadejte hledaný výraz...

Shanim investora 1 000 000, Kc

macDayne
verified
rating uzivatele
25. 2. 2011 09:01:32
Shanim investora pro velice zajimavy projekt
Dobry den pratele,
shanim investora pro jeden zajimavy projekt na kterem pracuji temer rok a do ktereho jsem investoval nemale financni prostredky.
Jedna se o spolecnost, pravni forma s.r.o. Spolecnost je obchodni, medialni zastoupeni MAFRA a.s. a dalsich spolecnosti nabizejici inzerci. Pro tuto cast mam vycleneno 14 obchodniky (zkusenosti s prodejem po telefonu vice nez 2 roky). Mam pripravene callcentrum, kancelare, informacni system, intranet apod.
Dalsi divize se bude starat o komunukacni a marketingovou strategii (pro stavajici klienty z meho druheho podnikani, kde mam moznost jim tyto sluzby prodat + budeme nabizet dalsi sluzby pro klienty, ktere nabere oddeleni teleSale)
Dale mam vlastni produkty (vlastni provizni system) a jeden online magazin (+dalsich par vydelavajicih projektu), ktere maji obrovsky potencial (objevili se zajemci, kteri by do nej chteli investovat, pripadne ho cely koupit)=> muzeme nabizet inzerci. Zde vidim docela zajimavy prostor, jelikoz nemusime nikde reklamu nakupovat.
Dalsi divize bude laicky prodej. Zde jsem prirpavil system + ustrednu k tomu, ze mohou pracovat lide z domova (vhodne pro telesne postizene), vse je uzpusobeno pro maximalni efektivitu a nenarocnost na znalosti. Clovek se prihlasi kodem, zaregistruje se k ustredne, otevre se obchodnikovi inf. system, vybere si spolecnost a prodava produkt, ktery mu pro danou spolecnost nabidne. Laicky obchodnik bude prodavat pouze produkty typu (firemni zapisy, PR clanky). Nemusi toho moc znat, vse cte z informacniho systemu a rovnez ma k dispozici dalsi podpurne nastroje k prodeji.
=> do konce roku planuji nabrat kolem 150 lidi (maji 50% ze zisku, zadny fix)
mesicni obrat obchodniku (ty, kteri budou fungovat pri startu): 2 500 000,- Kc / mesic
klienty kde mam garantovany rocni obrat : 2 (jeden vyrobce ustreden, dalsi tel. spolecnost => audio/video konference Polycom apod.). Zde mam zajisteno 1,5 mio / rok (cisty zisk je 800 000,- Kc)
Dale mam ze sveho jineho podnikani pomerne zajimavou klientelu, kde mam jiz vybudovane jmeno: spolecnosti typu (E.ON, CEZ, pivovary apod.) => zacneme do nich rovnez busit :)
do ceho jsem investoval
informacni technologie
informacni system
intranet
telefonni ustredna
IP telefony
provozni
kancelare
vybaveni
tiskarna apod.
placeny obsah
ruzne pristupy, facebook aps apod.
________
pozaduji investici: 1 000 000
do 36 mesicu zpet: 1 500 000
ruceni: spolecnosti, technologiemi, portaly, ktere jiz mam, vse muze byt podtrzeno smenkou, kde budu jako avalista
25. 2. 2011 09:01:32
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613093
Jakub Hamala
verified
rating uzivatele
(23 hodnocení)
25. 2. 2011 13:52:54
Další Petr Hejl? Ten se vlastně alespoň podepsal.
Nejsem potenciální investor, ale kdybych jím byl, tak by mne zajímalo s kým mám tu čest a alespoň nějaký nástřel, jak se bude vydělávat. Takto to na mne působí velmi zmateně a myslím, že nepochodíš.
25. 2. 2011 13:52:54
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613092
macDayne
verified
rating uzivatele
25. 2. 2011 14:00:59
Dobry den,
Petr Hejl se nejmenuji, sve jmeno neuvadim => nepotrebuji byt zaindexovan v googlu. Samozrejme sve jmeno v poste uvedu.
Jedna se o seriozni nabidku, podnikam jiz 6 let, ruzove bryle nenosim.
Dekuji a preji hezky den
MD
25. 2. 2011 14:00:59
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613091
Napsal macDayne;629448
Mam pripravene callcentrum, kancelare, informacni system, intranet apod.
.........
Zde jsem prirpavil system + ustrednu k tomu, ze mohou pracovat lide z domova (vhodne pro telesne postizene), vse je uzpusobeno pro maximalni efektivitu a nenarocnost na znalosti. Clovek se prihlasi kodem, zaregistruje se k ustredne, otevre se obchodnikovi inf. system, vybere si spolecnost a prodava produkt, ktery mu pro danou spolecnost nabidne. Laicky obchodnik bude prodavat pouze produkty typu (firemni zapisy, PR clanky). Nemusi toho moc znat, vse cte z informacniho systemu
..............
Takže hledáš investora pro call centrum dělané jako homework?
25. 2. 2011 14:10:33
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613090
macDayne
verified
rating uzivatele
25. 2. 2011 14:16:09
ano i ne
obchod teleSale ma dve divize
1.
lidi na callcentru, kteri s tim maji zkusenosti (dva a vice roku prodeje po telefonu)
2.
"laikove" urceno pro homework (lidi s telesnym postizenim, maminky na materske, studenti)
=> ti budou prodavat pouze jednoduche produkty (firemni zapisy, facebook stranky apod.)
druhou divizi zacnu nabirat po stabilizaci cashflow, pocitam ze 3 mesice od startu.
---------- Příspěvek doplněn 25.02.2011 v 14:33 ----------
investora hledam z vice duvodu
1. dodelani vlastnich produktu a sluzeb, ktere budeme prodavat
2. certifikace, skoleni atd.
3. dovyvoj informacniho systemu
4. dalsi vypocetni technika I pracujeme na MAC os I pro grafika stroj, tablet
5. potrebuji zacit investovat do dalsi casti systemu I budeme outsourcovat obchodni oddeleni => nova sluzba. vime co kdo vyrabi ( z nasi databaze), najdeme potencionalni odberatele ....
cely business mam postaveny na co nejmensich nakladech. obchodnici maji 50% ze zisku ( z historie, nebo soucasne prace maji maly fix + 1,5-5%). Grafik rovnez 50% (u malych polozek typu flash banner apod)
jedine fixni naklady mame na cloveka co managuje a hlida projekty. asistentka apod. zarizena z uradu prace (dotace na 1 rok). Clovek co ridi lidi na callcentru ma procenta z nich (ten ma zkusenost 5 let v oboru). Ja vyplatu nemam, mam rentu ze svych projektu a na jidlo a bydleni mi to bohate staci.
Jinak pro informaci. Tento projekt jsem prirpavoval z duvodu vycerpavajici prace => lovil jsem velke klienty (jizda krizem krazem pres CR, cca 7mesicu - rok, nez se mi podarilo nekoho ulovit => uplatky nedavam, takze to mnohdy obnaselo hodne duvtipu, energie,casu a penez)
Diky jistym skutecnostem, nahode (ta neexistuje), jsem si rekl, ze bych se rad zameril na mensi klienty. Korporatni si necham pouze ty co mam, nebo referenci/kontaktem. Takze tento projekt v dalsi fazi bude rovnez prodavat i sluzby moji spolecnosti (mam vyrobni spolecnost). viz . bod 5 (outsorcing obchodu). Nabirat mensi klienty, ale vice, nez lovit velike a nest obrovske riziko pruseru (obchoduje se v milionech a riziko chyby je vysoke), takze zde vznikla ma myslenka.
Telekomunikacim rozumim myslim ze dobre. Pracuji rovnez na strane klienta=> predni cesky vyrobce specializovanych VOIP systemu (treba hlasy UPC bezi pres nas). Mam na starost strategicky rozvoj a nove investicni prilezitosti. => zde je rovnez prostor, mame celkem zajimave projekty, ktere lezi u ledu a v nekterych je obrovsky potencial (nemame kapacitu HR, obchodni k tomu je rozjet).
25. 2. 2011 14:16:09
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613089
toshi
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
25. 2. 2011 18:12:50
Ja z těchhle chaotickejch postů moc nechápu o co vlastně jde. Co je core bussines? Mediálka?
25. 2. 2011 18:12:50
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613088
macDayne
verified
rating uzivatele
25. 2. 2011 18:29:31
ano, medialka
nejvetsi potencial vidim ve vlastnich sluzbach a technoligiich, diky kterym muzeme merit vykon
z jakehokoliv typu media az po samotny nakup.
je to spojeni vseho na cem jsem za poslednich 8 let pracoval. vice vaznym zajemcum.
Jeste podotknu, ze hledam investora. Jedna se v podstate o pujcku, ale nebranim se i jine forme "spoluprace"
25. 2. 2011 18:29:31
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-investora-1-000-000-kc#reply613087
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit