Zadejte hledaný výraz...

Provoz restaurace a hosté co po jídle pijí 2 hodiny 1 matonku.

Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:02:05
Provozuji restaurací a nevím si rady. Denně dělám kolem 290 jídel. Jenže cítím že bych mohl dělat přes 500 jídel denně. V čem je problem? Lidé co dojedu ještě hodku-dve sedí i stolů a cucaji jednu matonku či jiné pití. Ostatní lidé si nemají kam sednout a já tím přicházím o peníze. Co s tím?
1. 11. 2018 14:02:05
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372201
Radek
verified
rating uzivatele
(46 hodnocení)
1. 11. 2018 14:08:07
- zkus domácí limonády, voda, situp, máta a nějaký kousky ovoce
- štrůdl nebo něco k tomu...
- kolikrát se divím, proč platím 45 Kč a více za půl litru vody + výše popsané
1. 11. 2018 14:08:07
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372200
Šimanskí
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
1. 11. 2018 14:08:39
Kolik stojí jedno pití, co si objednávají a pak tam sedí dlouho?
1. 11. 2018 14:08:39
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372199
meter21
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
1. 11. 2018 14:09:59
Asi sa tam cítia príjemne ale štandardne to podľa mňa nieje, musia snáď mať nejaký dôvod napr sedia kvôli wifine alebo TV alebo na niečo čakajú ?
1. 11. 2018 14:09:59
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372198
Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:16:15
Napsal meter21;1492886
Asi sa tam cítia príjemne ale štandardne to podľa mňa nieje, musia snáď mať nejaký dôvod napr sedia kvôli wifine alebo TV alebo na niečo čakajú ?
Takže je má vyhodit? Co mám dělat?
1. 11. 2018 14:16:15
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372197
David Hampl
verified
rating uzivatele
(86 hodnocení)
1. 11. 2018 14:18:04
Přinést na stůl rezervaci, že od XX:XX je obsazený a vypakovat je.
1. 11. 2018 14:18:04
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372196
Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:19:37
Napsal WeThor;1492885
Kolik stojí jedno pití, co si objednávají a pak tam sedí dlouho?
Já jsem napsal že dojedu a po jídle ještě své hodiny sedí u matonku. Je snad jedno co pijí? Já provozuji restaurací ne nálevnu. Prostě potřebuji aby host co dojí odešel aby si na jeho místo sedl jinej host.
---------- Příspěvek doplněn 01.11.2018 v 14:22 ----------
Napsal hampl.david;1492890
Přinést na stůl rezervaci, že od XX:XX je obsazený a vypakovat je.
Přesně tak až dojí potřebuji místo uvolnit pro dalšího hosta. Ale když je vypakují může mi to uškodit na pověsti? Mě se denně protočí přes 500 lidí půlka ale prostě odejde že si nemá kam sednout.
1. 11. 2018 14:19:37
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372195
skorozacatecnik
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:23:58
Jeden kamarad to resil tak, ze zavedl na cast stolu rezervace, u ktere byl nejen pocet lidi ale i cas, ktery tam lide chteji travit. Po tomto case je mohl v klidu pozadat o uvolneni mista pro dalsi navstevniky. Vychozi cas pro rezervaci byla pulhodina, strop si nepamatuju, uz to je dost let. Nebylo to dokonale, ale docela to omezilo vysedavani, protoze si lide rozmysli, jak dlouho tam chteji byt.
1. 11. 2018 14:23:58
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372194
Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:27:56
Napsal skorozacatecnik;1492893
Jeden kamarad to resil tak, ze zavedl na cast stolu rezervace, u ktere byl nejen pocet lidi ale i cas, ktery tam lide chteji travit. Po tomto case je mohl v klidu pozadat o uvolneni mista pro dalsi navstevniky. Vychozi cas pro rezervaci byla pulhodina, strop si nepamatuju, uz to je dost let. Nebylo to dokonale, ale docela to omezilo vysedavani, protoze si lide rozmysli, jak dlouho tam chteji byt.
Jenže já mám neustále narvano. Rezervace nepřipadá k úvahu. Kdo dřív přijde ten sedí. Čas který tam chtějí strávit také nepřipadá k úvahu. Potrebuji aby host po jídle místo opustil. Ještě podotknout že bez jídla si unas nic nedáte. Neexistuje aby někdo přišel na pivo.........Pardon já to nedocetl takže myslíte dát na stoly cedulky kde bude napsáno že u stolu mohou bejt maximálně půl hodiny od dodání oběda na stůl? ........Napadá mě možnost dát na dveře cedulku že u důvodu velké vytíženosti a obsazenosti restaurace lidé musí neprodleně po jídle opustit restauraci.
1. 11. 2018 14:27:56
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372193
sirup
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:28:39
sve hodiny to ti jednoduse neverim.....nikdo nema cas sedet hodinu u sodovky... V jakem case pomerove mas ty jidla....pokud pres den tak u menu lide nemaji cas sedet, daji jidlo a mizi zpet do prace, pokud nedelas menu ale klasicke jidlo pocas celeho dne tak je to v poradku pokud nekdo necha za jidlo 150-250 muze si dvacet minut posedet u kavy ci matonky.....neznam cloveka ktery ma potrebu po jidle sedet u jedne sodovky dele jak 20-3Ominut...spise vsak o dost mene....je rycla doba, nikdo nema cas sedet u sodovky 30minut leda tak nejaky somrak co se chce v teple ohrat.....restauraci neprovozuji, znami ano, sam chodim vsak do ruznych restauraci at uz sam nebo s rodinou pravidelne. Jinak 500jidel je docela dost, kolik mas kucharu ci pomocniku k ruce?
1. 11. 2018 14:28:39
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372192
node
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
1. 11. 2018 14:34:07
Chcel som pisat zbytocne dlhy prispevok, ale skratena verzia by bola ze vyuzi ten dodatocny cas co tam sedia a predaj im nieco ine. Idealne nejaku kavu a kolace. Tak ako to robi McDonald's. Sprav tam nejaku dobru vitrinu kde je to pekne vidiet a ludi to bude lakat. Ku tomu nejaka dobra kava alebo naozaj spickovy caj a takto mozes zarobit rovnako, ak nie viac, nez na jednom jedle/menu. Urcite tam nemaj ziadnu TV, to ti len zhorsuje situaciu a dodatocne tam mozes pustit radio alebo nejaku hudbu pri ktorej sa clovek naje ale ak by tam vysedaval tak by mu to liezlo na nervy. Taktiez to maj vysvietene, ludia neradi sedia v ostorm svetle dlho.
PS: ak ti ide o to tocit co najviac jedal tak sa z restauracneho stylu preorientuj na jedalnsky styl. Ludia idu do jedalni za jednym ucelom a netravia tam zbytocny cas. Restauracia je vecsinou s uplne inou atmosferou a to je pravda ze tak sa da presediet dost dlho pri pohariku.
1. 11. 2018 14:34:07
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372191
kobl
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
1. 11. 2018 14:45:01
Naučil bych personál, aby tyto lidi dostatečně otravoval s nabídkou další kávy, zákusku, dalšího jídla apod tak dlouho, dokud je to netrkne a neodejdou. Nevím v jaké jste cenové kategorii, ale já osobně se snažím chodit do těch dražších a pokud by mě omezovali časově, tak bych tam nešel (u running sushi to chápu, jelikož jsme v Čr).
1. 11. 2018 14:45:01
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372190
Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:53:37
Napsal sirup;1492895
sve hodiny to ti jednoduse neverim.....nikdo nema cas sedet hodinu u sodovky... V jakem case pomerove mas ty jidla....pokud pres den tak u menu lide nemaji cas sedet, daji jidlo a mizi zpet do prace, pokud nedelas menu ale klasicke jidlo pocas celeho dne tak je to v poradku pokud nekdo necha za jidlo 150-250 muze si dvacet minut posedet u kavy ci matonky.....neznam cloveka ktery ma potrebu po jidle sedet u jedne sodovky dele jak 20-3Ominut...spise vsak o dost mene....je rycla doba, nikdo nema cas sedet u sodovky 30minut leda tak nejaky somrak co se chce v teple ohrat.....restauraci neprovozuji, znami ano, sam chodim vsak do ruznych restauraci at uz sam nebo s rodinou pravidelne. Jinak 500jidel je docela dost, kolik mas kucharu ci pomocniku k ruce?
Psal jsem 290 jídel ale že by mohl dělat přes 500. Jídla podáváme od 10 rána do 8 večera. Provoz na dvě směny od 5 ráno do půlnoci. Což se hlavně tejka pomocníků a kuchařů. Obsluha nastuje v 9rano,konci v 10 večer. Vařím já a jeden kuchař a máme 8 pomocníků.z toho tři nastupují v 9 večer a připravují suroviny na druhý den. Když je potřeba dávají péct maso do konvektomatu na noční pečení. Každej má svoji práci. Někdo dělá maso někdo přílohy někdo zeleninu. Doba přípravy jídla od objednávky se pohybuje kolem 15_ minut. Někdy déle jako například u bramborového pire. Děláme zásadně jednoduchá jídla z nejlepších surovin.
1. 11. 2018 14:53:37
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372189
Copytrh.cz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 14:54:10
Napsal Nonamecz;1492880
Provozuji restaurací a nevím si rady. Denně dělám kolem 290 jídel. Jenže cítím že bych mohl dělat přes 500 jídel denně. V čem je problem? Lidé co dojedu ještě hodku-dve sedí i stolů a cucaji jednu matonku či jiné pití. Ostatní lidé si nemají kam sednout a já tím přicházím o peníze. Co s tím?
kupte si ještě jednu
1. 11. 2018 14:54:10
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372188
Nonamecz
verified
rating uzivatele
1. 11. 2018 15:07:35
Napsal kobl;1492898
Naučil bych personál, aby tyto lidi dostatečně otravoval s nabídkou další kávy, zákusku, dalšího jídla apod tak dlouho, dokud je to netrkne a neodejdou. Nevím v jaké jste cenové kategorii, ale já osobně se snažím chodit do těch dražších a pokud by mě omezovali časově, tak bych tam nešel (u running sushi to chápu, jelikož jsme v Čr).
Češi ještě neznají rozdíl mezi kavárnou ,Cukrárnou,pivnici,barem a restaurací. Zákazník si totiž neuvědomuje že za tu dobu co číča hoďku matonku či kafe připravil provozovatele o dalsi 190 až 2500 Kč za jídlo.Restaurace je prostě místo na jídlo.
1. 11. 2018 15:07:35
https://webtrh.cz/diskuse/provoz-restaurace-a-hoste-co-po-jidle-piji-2-hodiny-1-matonku#reply1372187
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit