Zadejte hledaný výraz...

Prodej kávy/čaje a přebalování – jaké musím splnit hygienické předpisy?

VK-Foto
verified
rating uzivatele
28. 9. 2016 01:06:06
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je to s prodejem kávy/čaje a jeho přebalování do menších sáčků? Potřebuji k tomu splnit určité hygienické předpisy (výrobna atp.)? Nebo se k tomu vztahuje čistě volná živnost? A jak by tomu bylo se sušenými plody? Děkuji za jakékoliv rady
28. 9. 2016 01:06:06
https://webtrh.cz/diskuse/prodej-kavy-caje-a-prebalovani-jake-musim-splnit-hygienicke-predpisy#reply1226733
profesor
verified
rating uzivatele
(33 hodnocení)
28. 9. 2016 05:47:59
Musíš se registrovat na SZPI jako potravinářský podnik. Sklad musí splňovat nařízení 852/2004 o hygieně potravin. Musíš mít zdravotní průkaz...a pak je u toho ještě asi dalších 100 povinností a doporučení... lepší je kontaktovat přímo http://www.szpi.gov.cz/, kde ti poradí lépe.
28. 9. 2016 05:47:59
https://webtrh.cz/diskuse/prodej-kavy-caje-a-prebalovani-jake-musim-splnit-hygienicke-predpisy#reply1226732
VK-Foto
verified
rating uzivatele
28. 9. 2016 13:39:23
Napsal profesor;1327835
Musíš se registrovat na SZPI jako potravinářský podnik. Sklad musí splňovat nařízení 852/2004 o hygieně potravin. Musíš mít zdravotní průkaz...a pak je u toho ještě asi dalších 100 povinností a doporučení... lepší je kontaktovat přímo http://www.szpi.gov.cz/, kde ti poradí lépe.
Díky!
28. 9. 2016 13:39:23
https://webtrh.cz/diskuse/prodej-kavy-caje-a-prebalovani-jake-musim-splnit-hygienicke-predpisy#reply1226731
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit