Zadejte hledaný výraz...

Poptávka psaní textů za 2500kč

_Nightmare_
verified
rating uzivatele
(22 hodnocení)
4. 8. 2009 11:57:04
Jester: znovu souhlas. Me pomerne vadi, ze tu spousta uzivatelu casto broji proti prodavani MFA (a vznikaji pozadavky na separovani aukci podobneho charakteru), graficke navrhy povazovane za nekvalitni se rovnou hazou do Odpadu a v Odpadu permanentne konci i vsechny zadosti o sponzoring ve smyslu poskytnuti herniho serveru etc. Pritom napriklad pro me je zcela neporovnatelne, zda po me (nebrat prosim doslova) nekdo chce necele tri tisice za mesic na server, nebo chce abych se mu staral o jeho projekt a zajistoval pro nej clanky, idealne pak jeste kazdy den v tydnu. A v o nic lepsim svetle nevidim ani nabidky tohoto typu.
Kdybyste tuhle praci nekdo ze zadavatelu sam delal, mozna by se az divil tomu, kolik uplne identickych textu se na CZ Internetu vlastne vyskytuje - a to i na vetsich projektech (e-shopy atp.) s velmi dobrym umistenim na vyhledavana kw. Pokud vidim ten stejny clanek na cca trech portalech, tak je mi jasne, ze minimalne na dva z nich ho nekdo proste okopirovat musel. A jsem rovnez presvedcen o tom, ze ve vetsine pripadu to majitel nebyl. Spise to kdysi zadal nekomu, kdo stiha normostranu za 25 minut a 50 Kc...
Dokud si lidi sami neuvedomi, ze kvalitni text (PR clanky etc.) je vizitkou jejich podnikani (opravdu v prvni rade jejich a nikoliv autora) a ze zakaznika (ktery si vsimne nekvalitne odvedene prace a radeji pujde rychle jinam) vubec nezajima, kdo a za kolik onen text pripravoval... tak se obavam, ze konkretne WebTrh je ciste po teto strance uplne "mrtvym" mistem, kam 99% zajemcu chodi kvuli co nejnizsi cene a bohuzel dalsi lide jim vychazeji vstric (asi s pocitem, ze tak ziskaji kvalitni reference... ale to je opravdu jen pocit).
4. 8. 2009 11:57:04
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347902
PePero
verified
rating uzivatele
(47 hodnocení)
4. 8. 2009 12:47:04
Napsal _Nightmare_;334691
Jester: znovu souhlas. Me pomerne vadi, ze tu spousta uzivatelu casto broji proti prodavani MFA (a vznikaji pozadavky na separovani aukci podobneho charakteru), graficke navrhy povazovane za nekvalitni se rovnou hazou do Odpadu a v Odpadu permanentne konci i vsechny zadosti o sponzoring ve smyslu poskytnuti herniho serveru etc. Pritom napriklad pro me je zcela neporovnatelne, zda po me (nebrat prosim doslova) nekdo chce necele tri tisice za mesic na server, nebo chce abych se mu staral o jeho projekt a zajistoval pro nej clanky, idealne pak jeste kazdy den v tydnu. A v o nic lepsim svetle nevidim ani nabidky tohoto typu.
Kdybyste tuhle praci nekdo ze zadavatelu sam delal, mozna by se az divil tomu, kolik uplne identickych textu se na CZ Internetu vlastne vyskytuje - a to i na vetsich projektech (e-shopy atp.) s velmi dobrym umistenim na vyhledavana kw. Pokud vidim ten stejny clanek na cca trech portalech, tak je mi jasne, ze minimalne na dva z nich ho nekdo proste okopirovat musel. A jsem rovnez presvedcen o tom, ze ve vetsine pripadu to majitel nebyl. Spise to kdysi zadal nekomu, kdo stiha normostranu za 25 minut a 50 Kc...
Dokud si lidi sami neuvedomi, ze kvalitni text (PR clanky etc.) je vizitkou jejich podnikani (opravdu v prvni rade jejich a nikoliv autora) a ze zakaznika (ktery si vsimne nekvalitne odvedene prace a radeji pujde rychle jinam) vubec nezajima, kdo a za kolik onen text pripravoval... tak se obavam, ze konkretne WebTrh je ciste po teto strance uplne "mrtvym" mistem, kam 99% zajemcu chodi kvuli co nejnizsi cene a bohuzel dalsi lide jim vychazeji vstric (asi s pocitem, ze tak ziskaji kvalitni reference... ale to je opravdu jen pocit).
Pod tohle se klidně podepíšu... Nesouhlasím sice s tím, že se nedá stihnout kvalitní NS za 25 minut, ale psát za 50-60 Kč/NS je fakt ubohý podcenění práce, která je pro fungující web zásadní.
4. 8. 2009 12:47:04
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347901
Zdeněk Hejl
verified
rating uzivatele
5. 8. 2009 23:46:16
Naprostej souhlas s oběma příspěvkama nade mnou. To, že stačí pouze "umět vyhledat info a trochu ho zpracovat, přepsat" za 50 Kč za stránku, vyloženě vyzývá k tomu "najít článek a lehce přepsat", pokud vůbec přepsat. Taková nabídka mi připadá spíš jak výsměch, než reálná nabídka ke spolupráci. Pak to tak má na webu vypadat, na tomhle se nedá stavět reálnej byznys. Howgh, domluvil jsem.
5. 8. 2009 23:46:16
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347900
Marcel Kupka
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
6. 8. 2009 01:20:54
jen upozornění - nabídka je jasně dána, vyvarujte se prosím dalších OT - už takhle je tady víc postů smazaných než zveřejněných...
6. 8. 2009 01:20:54
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347899
renatav
verified
rating uzivatele
6. 8. 2009 09:45:32
Napsal zdenek.hejl;335949
Naprostej souhlas s oběma příspěvkama nade mnou. To, že stačí pouze "umět vyhledat info a trochu ho zpracovat, přepsat" za 50 Kč za stránku, vyloženě vyzývá k tomu "najít článek a lehce přepsat", pokud vůbec přepsat. Taková nabídka mi připadá spíš jak výsměch, než reálná nabídka ke spolupráci. Pak to tak má na webu vypadat, na tomhle se nedá stavět reálnej byznys. Howgh, domluvil jsem.
Pokud je to jen za 50 Kč, tak potom cena odpovídá úrovni článku. Ale jako nehoráznou sprosťárnu a drzost beru nabídku agentury, která si za NM účtuje 1200 Kč, kde obsah na určité téma je nicneříkající a z poloviny zkopírovaný z jiných zdrojů. Takové články v podstatě ztrácí svůj význam, pokud nejde o reciprocitu článků obou webů ( můj článek s odkazem u partnera, jejich článek s odkazem u mne na webu - to nějaký význam z hlediska SEO má).
Podle mého názoru "blaf" za 50 Kč stejně nikdo číst nebude.
I když zřejmě pro zadavatele tohoto inzerátu o kvalitu nejde. Znám jeden nově vznikající web, kde majitel si sám o sobě píše tiskové zprávy (podotýkám s hrubkami), jakoby sám se sebou vede rozhovory, které zveřejňuje jako velký zájem medií o jeho osobu. Po projití těchto stránek zde nenaleznete jeden jediný autorský článek, jeden jediný text, který se nenachází jinde na internetu.
Takže těmto stránkám jsou rezervována místa ve vyhledávačích na 150 straně a výš.
Renata
6. 8. 2009 09:45:32
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347898
Vašek
verified
rating uzivatele
(110 hodnocení)
6. 8. 2009 09:49:31
Nabídka je jasně daná, tak to prosím respektujte. Další off topic bude trestán černými puntíky.
6. 8. 2009 09:49:31
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347897
renatav
verified
rating uzivatele
7. 8. 2009 00:32:13
Napsal Morasino;336065
Nabídka je jasně daná, tak to prosím respektujte. Další off topic bude trestán černými puntíky.
Dobrý den pane moderátore,
na komentářích a vyjádřeních jsem nic nekalého nenašla. Váš postoj mne zaráží především proto, že na jiné diskuzi vám nevadí obscénosti a vulgarity diskutujících, což považuji za závažný prohřešek diskuzí. Tady jste však smazal názory ostatních, které vyjadřovali postoje ke kvalitě takovýchto levných textů, které se na internetu objevují. Samozřejmě respektuji Vaše rozhodnutí, Vy jste tu doma. Byly zde snad porušeny nějaké zákony, pravidla?
Hezký den
7. 8. 2009 00:32:13
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347896
Vašek
verified
rating uzivatele
(110 hodnocení)
7. 8. 2009 00:37:09
Napsal renatav;336651
Dobrý den pane moderátore,
na komentářích a vyjádřeních jsem nic nekalého nenašla. Váš postoj mne zaráží především proto, že na jiné diskuzi vám nevadí obscénosti a vulgarity diskutujících, což považuji za závažný prohřešek diskuzí. Tady jste však smazal názory ostatních, které vyjadřovali postoje ke kvalitě takovýchto levných textů, které se na internetu objevují. Samozřejmě respektuji Vaše rozhodnutí, Vy jste tu doma. Byly zde snad porušeny nějaké zákony, pravidla?
Hezký den
Nemusíte mi vykat.
Za vulagrismi jsem se omluvil a potrestal jako běžného uživatele. Nicméně to nemá nic společného s touto sekcí. Nacházíte se v komerčních sekcích, kde jsou veškeré debaty zakázány!
7. 8. 2009 00:37:09
https://webtrh.cz/diskuse/poptavka-psani-textu-za-2500kc/strana/2#reply347895
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit