Zadejte hledaný výraz...

Paprička.cz – start 13. dubna 2010

sopa
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
21. 4. 2010 10:07:15
Asi jako jediný jsem si přečetl "TOP vlákno" obsahující: "Pokud hledáte investora, partnera, mentora atd., využijte nové sekce Kontakty. Sekce Startupy je určena pro diskusi.".
Zdejší zabydlenci i tak ve Startup řeší investory. Nechápu. Asi něco mezi nebem a zemí nebo špatně přesunutá témata v nové verzi? :-D
Zkouším tedy založit vlákno, tak jak se má, ačkoliv nemám tak silné nutkání dávat vše na odiv, přesto: Paprička.cz - startuje.
Papričku jsem vytvářel neskutečně dlouho, ale nikdy jsem u toho dlouho nevydržel a několikrát téměř hotovou práci smazal, abych pak za pár měsíců začal znovu od píky. Nakonec jsem se už naštval a během pár týdnů ji udělal. Ještě neumí vše, co chci aby uměla, ale chci ji zdokonalovat postupně za běhu. Přidávat funkce již registrovaným uživatelů mi přijde zábavnější než rok něco budovat a najednou udělat kááách, to je bomba, co?
Rozhoupal mě až článek na 30minut.cz o UMBI.CZ - navštívil jsem jej a tak špatný projekt jsem už dlouho neviděl. Snad vše co jsem viděl, jsem považoval za špatné - což zdaleka nemusí být fakt, jen můj pohled. Vrcholná myšlenka: "Jestli někdo se pokouší prorazit s tímhle, proč už 2 roky neudělám Papričku? Vždy bude o 100% lepší než tohle, i když to odfláknu." Snažil jsem se to neodfláknout a zveřejnil ji 13/04/2010.
1. milník 27/10/2007 - registrace domény
2. milník 12/01/2010 - zveřejnění alfa verze
3. milník 15/02/2010 - beta verze (po měsíci - to není špatný)
4. milník 10/03/2010 - 1.000 uložených fotek (obrázků)
aktuálně 3tis obrázků, 105 registrací. Jde to velmi pomalu, i když si pomáhám reklamou na mých projektech, kde jsem schopen oslovit cca 1 mil UIP/měsíc. Zřejmě lidé nemají výraznou potřebu nových online alb nebo jsou spokojeni např. na rajce.net.
Trošku mě to mrzí, ale tolik nevadí. Papričku jsem chtěl i v případě, že bych na ni prodělal. Pokud bych neudělal nový projekt, těžko bych se někam posunul.
Jako zoufalý pokus jsem zveřejnil TZ: http://protext.cz/zprava.php?id=12101, která nic moc nepřinesla. Blbě napsaná nebo galerie nejsou zajímavé téma pro novináře :-D
Snad jsem myšlenku vlákna StartUp naplnil ;)
21. 4. 2010 10:07:15
https://webtrh.cz/diskuse/papricka-cz-start-13-dubna-2010#reply494573
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit