Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Otevření restaurace

lukamodric
verified
rating uzivatele
18. 6. 2019 02:51:20
Diky vsem za reakce. Nakonec jsem u toho upustil, ale mrzí mě to, pač vlastnit restauraci byl vždy můj sen a bohužel jsem minul povolání. Ať se vám dari, byl to jen takový asi naivní nápad
18. 6. 2019 02:51:20
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405291
Jsem zvedav, co to bude priste.
18. 6. 2019 08:32:30
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405290
MarvinDela
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
18. 6. 2019 12:47:25
Restaurace na Měsíci. Konkurence nulová, daně žádný, hygiena a čoika daleko.
18. 6. 2019 12:47:25
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405289
Napsal Petra H.;1532315
Až budete ve vašem podniku trávit 20 hodin denně a zbylé 4 hodiny prospíte v kuchyni na mrazáku, protože nebude mít smysl jezdit domů, pak pochopíte, o čem to je.
A osobní život neexistuje. Proto jsem utekl z oboru autodopravy, už jsem zažil od rána do noci v práci a domů se chodil jen vyspat.
Napsal MarvinDela;1532405
Restaurace na Měsíci. Konkurence nulová, daně žádný, hygiena a čoika daleko.
A klientela NULA! Bravo!
18. 6. 2019 15:06:14
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405288
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
18. 6. 2019 15:18:32
Napsal Whispere;1532441
A klientela NULA! Bravo!
pozor, to je investice do budoucna, Měsíc bude základna pro meziplanetární lety a budeš moct mít moc hezký marže :))
18. 6. 2019 15:18:32
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405287
MarvinDela
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
18. 6. 2019 16:07:23
Napsal Whispere;1532441
A osobní život neexistuje. Proto jsem utekl z oboru autodopravy, už jsem zažil od rána do noci v práci a domů se chodil jen vyspat.
A klientela NULA! Bravo!
Tssss v budoucnu to pofrčí. A teď se tam chystaj amíci, to máš minimálně 4 hambáče denně.
A Neználek s Buchtíkem už tam jsou.
18. 6. 2019 16:07:23
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405286
intehos
verified
rating uzivatele
(35 hodnocení)
18. 6. 2019 17:42:54
Pro ty, co rikaji, ze tam musi byt porad, jinak je personal oskube - to je nejvetsi blabol, co muze majitel vypustit z huby. Nemusim tam byt, platim zkusene provozni, a ti mi za to ruci a hlavne nejsou s personalem kamaradi, coz je zaklad. A ze si personal nosi do prace napr. flasky, ktere prodavaji, to je taky chyba majitele.
A pro zakladatele tematu, ty se radsi do tohoto byznysu nepoustej, uz jen to, ze pocitas kolik vydelas prvni mesic je hovadina, tohle se planuje dlouhodobe, jinak nemas sanci. A navic, pokud prvni mesic budes mit napr. obrat 500tis, tak z toho uz zaplatis lidi, najem atd... Najdi si nekoho, kdo v tom oboru neco znamena, dej mu 50 tisic, aby ti s tim pomohl, jinak budes vyhazovat prachy za nesmysly aniz bys to vedel.
18. 6. 2019 17:42:54
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405285
rooibosman
verified
rating uzivatele
19. 6. 2019 16:34:25
"Nemusim tam byt, platim zkusene provozni" ..a ty rostou na stromech nebo je sbíráš na poli?
19. 6. 2019 16:34:25
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405284
lada1979
verified
rating uzivatele
19. 6. 2019 17:15:12
a sranda pak je, když ta provozní ví že tomu stejně nerozumíš a krade taky a co si na ní pak vezmeš? Ze zákoníku práce 4,5 násobek platu? No i když to by dnes i mohlo stačit na hospodě s obratem 0,5 mega měsíčně mohlo stačit.
19. 6. 2019 17:15:12
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405283
rooibosman
verified
rating uzivatele
19. 6. 2019 17:47:36
..asi dva díly Polreichla byly o tom kterak provozní "domordovali" investora..myslím, že B. Polívka to splácí dodnes..ten tam měl hned dva provozní plus manželku :)
19. 6. 2019 17:47:36
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405282
kolousek
verified
rating uzivatele
19. 6. 2019 18:08:05
Nebo to udělat jako v mekáči. Provozní má všechny dýška a pak už krást nemusí + má motivaci :-) (což v normální restauraci nejde samozřejmě) Podle mě nejde mít managera, co má všechno na starost, bez nějaký provize ze zisku. Jinak na to bude srát. Dělal jsem na podobný pozici a měl jsem z toho v podstatě hovno (provize byla až od určitýho obratu - nedosažitelnýho), takže jsem na to sral. Jednou za čas jsem dostal vynadáno od "jakoby vedoucích - např. ředitel pro západní čechy" za bordel, který ovšem byli z jiný firmy, protože to byla defakto franšíza, takže co jako. Polibte mi prdel hoši :D
19. 6. 2019 18:08:05
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405281
hnidopich
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
19. 6. 2019 19:10:00
Napsal intehos;1532470
Pro ty, co rikaji, ze tam musi byt porad, jinak je personal oskube - to je nejvetsi blabol, co muze majitel vypustit z huby. Nemusim tam byt, platim zkusene provozni, a ti mi za to ruci a hlavne nejsou s personalem kamaradi, coz je zaklad. A ze si personal nosi do prace napr. flasky, ktere prodavaji, to je taky chyba majitele.
A pro zakladatele tematu, ty se radsi do tohoto byznysu nepoustej, uz jen to, ze pocitas kolik vydelas prvni mesic je hovadina, tohle se planuje dlouhodobe, jinak nemas sanci. A navic, pokud prvni mesic budes mit napr. obrat 500tis, tak z toho uz zaplatis lidi, najem atd... Najdi si nekoho, kdo v tom oboru neco znamena, dej mu 50 tisic, aby ti s tim pomohl, jinak budes vyhazovat prachy za nesmysly aniz bys to vedel.
kolik máš těch hospod, které ti hlídají zkušení provozní?
19. 6. 2019 19:10:00
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405280
lojzano
verified
rating uzivatele
19. 6. 2019 21:55:53
Ja co znam nekolik pinglu, vzdy se dohodnou na "cislech" s provoznim. A to jak cisnici, tak napr. barmani. Tito lide do prace chodi hlavne, aby vydelali sobe, ne majiteli-). V Praglu v lepsich podnicich co vim, kdyz jdou domu pod dvojku/den jsou vcelku nespokojeni.
19. 6. 2019 21:55:53
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405279
Tak dvojka na den v lepsim klubu v Praze je docela nutnej zaklad i pri ferovym jednani, to mas v lepsim podniku i v Brne.
19. 6. 2019 22:28:33
https://webtrh.cz/diskuse/otevreni-restaurace-2/strana/3/#reply1405278
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit