Zadejte hledaný výraz...

Neobdrželi jsme platbu

Admin
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
16. 1. 2015 10:32:21
Dobrý den,
vyzvali jsme druhou stranu sporu, ať se rychle vyjádří a aukci dokončí.
Napište nám do tohoto vlákna, pokud se do týdne neozve, nebo pokud potřebujete další asistenci.
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-259#reply1083450
Rezik
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
Aukce: Jednoduchý vyhledávač ubytování -výdělky doloženy
Protistrana: tactic
Stále jsme od kupujícího neobdrželi platbu.
Dobrý den,
abych nemusel znovu popisovat problém, přeposílám maily, které jsme si vyměnily po dokončení aukce. Předcházeli tomu ještě jiné, v těch jsem odpovídal na různé dotazy panu Jantosovičovi. Posílám, aby to bylo jasné a nejednostranné. Pan Jantosovic souhlasil.
Zpráva od pana Jantosovice je níže, má odpověď je hned pod tímto textem.
Pro začátek nepíši nic víc (můj postoj, otázky, připomínky, ...) Počkám na Váš postoj.
Doufám, že se vše vyřeší ke vší spokojenosti.
S úctou
Pavel Rösner
Dobrý den,
v první řadě musím říct, že je to od Vás přinejmenším hloupé a kréténské takhle zrušit obchod.
Pokud má člověk jakékoliv! pochybnosti, tak přece do aukce nepřihazuje! Zničil jste mi 2 měsíce práce, to se Vám vrátí. V inzerátu jsem psal, že hraju fér a to samé očekávám od kupujících. Kolik lidí mi psalo a na všechny tyto otázky jsem jim odpovídal během aukce. A Vy přihodíte 5200, zabijete tím vážné zájemce a pak odstoupíte ze zcela zavádějících důvodů. Není to od Vás fér! Opravdu nevím, co jste tím sledoval. Přerušujete takto často obchody?
Nechci být zlý, ale člověka to zamrzí.
K Vašim důvodům:
1) Nevím opravdu kde žijete! Za převod peněz platíte 10 E a za hosting platíte 2500 na 10 měsíců?!
V inzerátu jsem se spletl, ale na této mojí mýlce by jste spíše vydělal. U wedosu je hosting na miniweby, což affiliate stránka hotels combined je, ZDARMA! Tak nevím, kde máte hosting VY?! Hosting s plnou palbou (no limit) stojí 300 Kč/rok.
Jediné tak, za co byste musel platit, je až v oktobru Kč 110/doména/na rok.
2) S tímto zkušenosti nemám! Vy ano?
Ohledně tohoto jsem se rovněž několikrát zmiňoval v inzerátu, viz pojem: "kvalitní návštěvník"- Ano to je ten, který nejenže se prokliká na stránky s ubytováním, ale rovněž si ubytování skutečně objedná. Ne každý lead musí být nutně spojen s objednávkou. Podmínky si přečtěte pozorně.
Záleží jak web propagujete. Pokud propagujete na fb formou soutěží - přinášíte množství leadů, ne pak objdnávek. Při umístění odkazu např. ke konkrétnímu ubytování v určité destinaci Paříže, máte málo kliků, ale mnohem větší poměr objednávek. Toto rozložení Vám zajistí splnění podmínek k vyplácení.
Všechny tyto skutečnosti jsem lidem psal do zpráv. Bavili jsme se o formě propagace. Jen Vy si příjdete, přihodíte, pak se začnete ptát i na věci, které byly v inzerátu uvedeny a odejdete.
Já jsem si možná při psaní inzerátu zaměnil hosting s doménou, ale nebyl to záměr. Ani není důvod! Vy jste ale nejednal fér.
Ať se daří
Pavel Rösner
Ps: Nechci, ať tato zpráva vyzní jako zlo. Jen mě to vážně mrzí.
----- Původní zpráva -----
Odesilatel: "jan jantosovic"
Příjemce: Rezi
Datum: 08-01-2015 16:23
Předmět: Re: Re: Fw: Affiliate web
Dobry den,
nakup rusim.
hlavne dovody su:
1. popis inzeratu obsahoval, ze zaplateny je hosting a v skutocnosti je zaplatena iba domena. Kym bezna cena hostingu je 2500Kc na 10 mesiacov, domena je mozno za 300 Kc.
2. Este dolezitejsim dovodom je vsak fakt, ze spolocnost HotelsCombined neplati za prekliky samotne (ako to na prvy pohlad vyzera) ale za prekliky spojene s konverziami. Kazdy affiliate ucet je pred vyplacanim HotelsCombined kontrolovany, ci boli robene aj nakupy. Pokial prekliky nie su spojene s nakupmi, tak casto navzdy zablokuju ucet do affiliate, bez ohladu na to, aka suma je na ucte nazbierana. Ucet tiez moze byt zablokovany kedykolvek, bez ohladu na to, ci predtym uz bolo nieco vyplatene alebo nie.
Mnozstvo ludi na internete sa od zaciatku existencie firmy stazuje, ze im nic nevyplatili, zablokovali im pristup do affiliate a ako dovod HotelsCombined uviedli, ze cez ich prekliky sa nic nerezervovalo, alebo sa rezervovalo velmi malo.
Taketo obrovske riziko je pri kupe akehokolvek projektu uplne neakceptovatelne.
Odporucam Vam projekt radsej ani neponukat na predaj, ak neplanujete nastvat a uviest do omylu kupujuceho, ktory si vopred dobre nenastudoval podmienky HotelsCombined.
S pozdravom
Jan Jantosovic
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-259#reply1083451
Dobrý den,
vrátil jsem vám aukční poplatky.
Upozorňuji, že prodej affiliate webů HotelsCombined.com je nově na Webtrhu zakázáno.
Upřesněné pravidlo: Na trh nepatří stránky s nízkou přidanou hodnotou, tedy například white label affiliate weby HotelsCombined.com
16. 1. 2015 11:09:06
https://webtrh.cz/diskuse/neobdrzeli-jsme-platbu-259#reply1083449
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit