Zadejte hledaný výraz...

MICROSOFT: Za dopalenie hackera ponúka cca 200tis. eur

MS
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
16. 2. 2009 20:34:43
Napsal Pooky;216651
Překlad zní asi takto.
- Smiř se s tím.
- Já miluju instalaci linuxu,
- pouze proto,
- aby jsem zjistil jak moc mám rád windows.
Dik za preklad :) Inak, doteraz som sa stretol,za iba deti do 11 rokov nerozumeju slovencine. :) Teraz to myslim smrtelne vazne.
16. 2. 2009 20:34:43
https://webtrh.cz/diskuse/microsoft-za-dopalenie-hackera-ponuka-cca-200tis-eur/strana/4#reply235215
Petr Široký
verified
rating uzivatele
(26 hodnocení)
16. 2. 2009 23:07:12
Napsal Tomve;216354
...
Ale já neřeším tvoje názory na Microsoft, to je mi vcelku jedno, ale to, že tady ve vší vážnosti (aspoň to tak vypadá) schvaluješ to, že někdo ničí jiným lidem počítače, a aspoň se přitom vyřeší bezpečnostní chyby a upozorní se na to. Trochu mi to připomíná když se kácí les, létají třísky, ale v tomto případě jsem přesvědčen, že to jde i slušnou cestou.
Za koule do průvanu s tebou za autorem toho viru...
@nordic: Obávám se že spíš nepochopil ironii, pro některé lidi jsou slovní obraty jako slovní úlohy :)
16. 2. 2009 23:07:12
https://webtrh.cz/diskuse/microsoft-za-dopalenie-hackera-ponuka-cca-200tis-eur/strana/4#reply235214
Fuck You
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
16. 2. 2009 23:14:15
Napsal kohout;216328
Kdyby nekdo pouzival linux, delaly by se viry i pro nej.
Pár jich existuje, ovšem málo a nestačí se rozšířit. Protože když už se podaří napadnout linuksákův počítač a rozeslat řízek na všechny jeho kontakty, na kolika z nich má šanci se uchytit?
Dá se udělat i multiplatformní malware, třeba postavený na Javě nebo OpenOffice.org Basic. Akorát lidé, kteří jsou toho schopni, to obvykle nemají zapotřebí...
Napsal Tomve;216354
Já jen chci ukázat, že spolehát se na Mrvosoft není to nejlepší řešení. Když si zaplatím win licenci, tak by neměla být žádnou díru. Jelikož ji win má, tak nelze spoléhat jen na něj. Navíc těch kauz kolem toho všude bylo už tolik, že by lidí měli mít menší přehled.
Mrvosoft mi to ututlal, jak bylo psáno výše a neměl by motivaci to opravit.
Neviděli, proč? Protože by z toho nebyl takový poprask.
Vezmu analogii z fyzického světa: Kdybych upozornil Pražskou plynárenskou, že jeden jediný člověk je schopný za noc způsobit cca 20 výbuchů plynu (stačí vypáčit skříňku HUP a povolit spojky) a 10 takových teroristů by za noc mohlo udělat 200 výbuchů, bylo by namístě, aby Plynárenská začla makat na lepším zabezpečení? Přestože nikdo nic takového zřejmě udělat nechce?
Náš první svět je děravý (to je daň za to přízvisko "první"). Na každém našem kroku lze najít potenciálně zneužitelné díry, které ale není nutné nákladně lepit, dokud dokážeme eliminovat potenciální útočníky...
Napsal Jakub_mt;216563
Ibaže by ich bolo o 90% menej ako na Win, keďže Linux je oveľa kvalitnejšie zabezpečený.
Ale prdlajz...
16. 2. 2009 23:14:15
https://webtrh.cz/diskuse/microsoft-za-dopalenie-hackera-ponuka-cca-200tis-eur/strana/4#reply235213
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit