Zadejte hledaný výraz...

Meli byste zajem o Affil pro rozhodci rizeni? provize min. 2000 Kc

Ianus
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
20. 1. 2010 15:58:04
Meli byste zajem o tento druh affilu? Fungovalo by to, ze byste na strankach meli umisten banner, ktery by vedl na nase stranky, kde by se firma pod vasim id zaregistrovala a do jejich smluv zahrnula nasi rozhodci dolozku. V pripade, ze by vznikl spor, tak by se dany spor resil u nasi spolecnosti a my bychom Vam z kazdeho sporu vyplatili provizi 20%, min. 2 000 Kc.
Meli byste o tento druh affilu zajem?
Samozrejme se muzeme domluvit, ze byste mohli firmy oslovovat naprimo a u nas by byla Vase dtb firem a v pripade, ze by vznikl spor dane firmy, tak bychom Vam opet vyplatili provizi.
Otazky klidne prosim piste do vlakna. Provize zpravidla byva i vyssi, pokud by se zde nasel obchodnik, nebo call centrum, ktere by o to melo zajem, tak budeme radi.
20. 1. 2010 15:58:04
https://webtrh.cz/diskuse/meli-byste-zajem-o-affil-pro-rozhodci-rizeni-provize-min-2000-kc#reply442578
bluedog
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
20. 1. 2010 16:11:29
A jak budu dohledavat a kontrolovat kolik sporu by firma vedla nebo vede? A je to aff. system casove omezeny na rok nebo na neomezen?Kdyz firma povede spor za 5 let, tak stale dostanu provizi?
Jinymi slovy, privedu vam 100 zakazniku a jak budu kontrolovat kdo vede ci nevede spory? Protoze ve finale Vam privedu zakaznika a dal uz to nemusite resit, protoze kdyz zakaznik povede spor tak to nedate do Aff systemu, ja se tak nedozvim jestli spor vede nebo ne a tedy zadna provize pro me. A ani pri registraci nevim kdo je zakaznik takze naprosto nulova kontrola. Plus, kdyby jste mi dali 2K za spor, je sice pekne, ale jak ja se dozvim ze se nejednalo treba o spor za 100K?
U tohoto aff by byla smlouva, pokud ano tak by se pripadny spor resil u soudu nebo u rozhodciho soudu?
Nechci svyma dotazam rypat, ale spise Vam dat namety na premysleni ;) Protoze to co chcete nabizet je dost pochybne, bohuzel stejne jak fungovani rozhodcich soudu :frown:
20. 1. 2010 16:11:29
https://webtrh.cz/diskuse/meli-byste-zajem-o-affil-pro-rozhodci-rizeni-provize-min-2000-kc#reply442577
Ianus
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
21. 1. 2010 09:59:47
Napsal bluedog;439207
A jak budu dohledavat a kontrolovat kolik sporu by firma vedla nebo vede? A je to aff. system casove omezeny na rok nebo na neomezen?Kdyz firma povede spor za 5 let, tak stale dostanu provizi?
Jinymi slovy, privedu vam 100 zakazniku a jak budu kontrolovat kdo vede ci nevede spory? Protoze ve finale Vam privedu zakaznika a dal uz to nemusite resit, protoze kdyz zakaznik povede spor tak to nedate do Aff systemu, ja se tak nedozvim jestli spor vede nebo ne a tedy zadna provize pro me. A ani pri registraci nevim kdo je zakaznik takze naprosto nulova kontrola. Plus, kdyby jste mi dali 2K za spor, je sice pekne, ale jak ja se dozvim ze se nejednalo treba o spor za 100K?
U tohoto aff by byla smlouva, pokud ano tak by se pripadny spor resil u soudu nebo u rozhodciho soudu?
Nechci svyma dotazam rypat, ale spise Vam dat namety na premysleni ;) Protoze to co chcete nabizet je dost pochybne, bohuzel stejne jak fungovani rozhodcich soudu :frown:
Toto mi spis pripada, jako otazka, jak vubec funguje Affil :) Ne neni to nikterak casove omezeno, coz znamena, ze pokud se firma registruje a bude mit spor az za pul roku tak Vam bude provize vyplacena za pul roku. Pokud za % let tak za 5 let. Budete mit k dispozici standardni rozhrani, jako u jinych affility programu. Uvidite zde i hodnotu sporu a z toho vyplacenou provizi. Ano musi tam byt smlouva - rozhodci dolozka bez toho by se spor nemohl resit u rozhodciho soudu.
Podobne poznamky k pochybnemu fungovani a nabidce si prosim odpuste. Stejne takto by se clovek mohl vyjadrovat nad Affiliate pujcek od nebankovnich spolecnosti a jejich fungovani. Diky
21. 1. 2010 09:59:47
https://webtrh.cz/diskuse/meli-byste-zajem-o-affil-pro-rozhodci-rizeni-provize-min-2000-kc#reply442576
bluedog
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
21. 1. 2010 10:22:14
No diky za odpoved, ale stale mi chybi informace jak bude zajisteno, ze do systemu budete davat opravdu vsechny lidi ktere jsem Vam privedl a taky informace o sporech. Protoze u klasickeho aff privedu zakaznika, zakaznik nakoupi a ja mam provizi. U toho vaseho ta nabidka zni jiste lakave, ale spsie se snazim zjistit, jak to bude, kdyz privedu zakaznika. Protoze privedu zakaznik a on povede nejaky spor treba za 3-5 let, jestli vubec, takze penize moc neuvidim a pokud povedou spor a clovek ktery to ma zadat a priradit k memu aff uctu to neudela, tak jsem taky bez penez. Proto nebylo by lepsi davat za kazdeho cloveka co se zaregistruje a do smlouvy da reseni pres Vas vyplatit napr. 200kc a pak az ty %?
21. 1. 2010 10:22:14
https://webtrh.cz/diskuse/meli-byste-zajem-o-affil-pro-rozhodci-rizeni-provize-min-2000-kc#reply442575
Ianus
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
21. 1. 2010 12:52:20
Napsal bluedog;439706
No diky za odpoved, ale stale mi chybi informace jak bude zajisteno, ze do systemu budete davat opravdu vsechny lidi ktere jsem Vam privedl a taky informace o sporech. Protoze u klasickeho aff privedu zakaznika, zakaznik nakoupi a ja mam provizi. U toho vaseho ta nabidka zni jiste lakave, ale spsie se snazim zjistit, jak to bude, kdyz privedu zakaznika. Protoze privedu zakaznik a on povede nejaky spor treba za 3-5 let, jestli vubec, takze penize moc neuvidim a pokud povedou spor a clovek ktery to ma zadat a priradit k memu aff uctu to neudela, tak jsem taky bez penez. Proto nebylo by lepsi davat za kazdeho cloveka co se zaregistruje a do smlouvy da reseni pres Vas vyplatit napr. 200kc a pak az ty %?
Registrovany klient tam zustane po celou dobu, uvidite jej, informace o sporech zada nase zakaznicke centrum stejne tak, jako je to u schvalenych pujcek. V podminkach bude, ze muzete klidne nahlednout do naseho prehledu pripadu. Tato otazka je stejna, jako napriklad u GE, nebo jinych spolecnosti. Vy jim poslete lead a v pripade schvaleni pujcky je vyplacena provize (Ferratum). Normalne to funguje a nevim proc by to najednou zde nemelo fungovat. Zakaznicky servis uvidi jasne, ze tento zakaznik patri ke konkretnimu affil uctu, nevidel bych v tom nejmensi problem a nepriznavat nekomu odmenu u nas skutecne nehrozi.
Pokud bychom meli pristoupit na odmenu z leadu tak by to bylo v radu jednotek korun, protoze vetsi vyznam to pro nas nema, mame dtb vsech firem v CR a budeme je postupne oslovovat naprimo. Firmy, ktere budou registrovane pres affil z tohoto oslovovani budou vycleneny. Doufam, ze nyni jsem to popsal jiz vice detailneji.
21. 1. 2010 12:52:20
https://webtrh.cz/diskuse/meli-byste-zajem-o-affil-pro-rozhodci-rizeni-provize-min-2000-kc#reply442574
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit