Zadejte hledaný výraz...

Má smysl v Brně otevřít novou hamburgrárnu?

hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 4. 2017 17:07:17
Napsal Registrace;1378804
Jestli z těch blafů z Kauflandu dokážeš udělat lepší burger, než je v Escobarovi, tak to můžeš jít vařit do mischelinské restaurace, protože musíš být kuchařskej génius :-)
Tohle muze rict jen nekdo kdo nevi...Protoze opravdu vybornej burger se dela proste z uplne zakladnich surovin, maso, mouka, voda (na domaci housku), olej, vejce (na domaci majonezu), ruzne koreni na dochuceni ci ruzne omacky, ruzne syry a zelenina... To vsechno sezens v kauflandu... Na to nemusis byt zadnej kucharskej genius... Jde jen o to venovat tomu tu peci a mit trochu cit pro dochucovani a spojovani surovin tak aby se k sobe dobre hodily. To vlastne po nejakem treningu zvladne kazdy, udelat luxusni domaci burger neni raketova veda.
10. 4. 2017 17:07:17
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272420
Registrace
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 4. 2017 17:10:48
Napsal Aleš Jiříček;1378806
Tohle muze rict jen nekdo kdo nevi...Protoze opravdu vybornej burger se dela proste z uplne zakladnich surovin, maso, mouka, voda (na domaci housku), olej, vejce (na domaci majonezu), ruzne koreni na dochuceni ci ruzne omacky, ruzne syry a zelenina... To vsechno sezens v kauflandu... Na to nemusis byt zadnej kucharskej genius... Jde jen o to venovat tomu tu peci a mit trochu cit pro dochucovani a spojovani surovin tak aby se k sobe dobre hodily. To vlastne po nejakem treningu zvladne kazdy, udelat luxusni domaci burger neni raketova veda.
Právě že to vím a proto nepůjdu suroviny na burger, kterej by měl konkurovat profesionálům, kupovat do supermarketu. Snad si nemyslíš, že v Kauflandu apod,... seženeš prvotřídní maso. Tedy tu základní surovinu každýho burgeru. O čerstvým koření nemůže být ani řeč, to se tam vede jenom v pytlíčcích s dvouletým datem spotřeby. Ano, dobrou mouku a olej tam asi najdeš.
10. 4. 2017 17:10:48
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272419
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 4. 2017 17:33:16
Registrace: mas pravdu, ale vlatsne nemas... zaprve nikdo nerika at tot ak delaji v restauaraci... a zadruhe suroviny v kauflandu maji proste prumernou kvalitu, takze sice nevykouzlis ten nejprvotridnejsi burger, ale nejspis bys mi neveril, ze sem tit o uvaril z veci z kaufu kdyz te tak posloucham ;)
10. 4. 2017 17:33:16
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272418
Mne by zajimalo, zda by ti "gurmani" prosli testem produktu, kdyby delali slepy test a nevedeli ktery z kousku je z kvalitnich surovin a ktery z nejakych podradnych. Vyhoreli by jak sedlaci u Chlumce. Ve finale rozhoduje finalni ochuceni a uprimne ochutit i prumerne ci podprumerne hovezi tak, aby chutnalo neni zas takovy problem. Zrovna u burgeru je sance na realne poznani kvality surovin velmi nizka.
10. 4. 2017 17:57:23
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272417
Bacon
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 4. 2017 18:09:26
Napsal Radek O.;1378821
Mne by zajimalo, zda by ti "gurmani" prosli testem produktu, kdyby delali slepy test a nevedeli ktery z kousku je z kvalitnich surovin a ktery z nejakych podradnych. Vyhoreli by jak sedlaci u Chlumce. Ve finale rozhoduje finalni ochuceni a uprimne ochutit i prumerne ci podprumerne hovezi tak, aby chutnalo neni zas takovy problem. Zrovna u burgeru je sance na realne poznani kvality surovin velmi nizka.
Asi tak, Serving McDonalds to food experts.
10. 4. 2017 18:09:26
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272416
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
10. 4. 2017 18:25:41
Napsal Radek O.;1378821
Mne by zajimalo, zda by ti "gurmani" prosli testem produktu, kdyby delali slepy test a nevedeli ktery z kousku je z kvalitnich surovin a ktery z nejakych podradnych.
Ja si myslim, ze clovek co sam hodne vari a ty suroviny zkratka duverne zna by to poznal. Jenze to prave spousta tech lidi co jsou "gurmani" nedela a ty suroviny proste nemaji naochutnane... A to pak ty drobne nuance ktere delaji kvalitni surovinu kvalitni snadno prehlednou :) Je to jako se vsim, clovek to musi natrenovat, jde o zkusenost. Na druhou stranu se tou kvalitni surovinou proste neda nic zkazit, vnasi tot am ten level navic...
10. 4. 2017 18:25:41
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272415
Fipa
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
11. 4. 2017 12:58:12
U Burgeru rozhoduje houska!
Udělal bych Pulled pork bistro (hambáče a hod dogy tam můžeš dělat taky). Ale je to něco, co moc ještě není ani v Praze a přitom je to skvělej sandwich, kterej se dá jíst v ruce i na cestu. Doporučuju v Praze vyzkoušet třeba https://foursquare.com/v/conductor/5850452e33a2454ad8195e8a .
11. 4. 2017 12:58:12
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272414
Bacon
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
11. 4. 2017 13:43:06
Napsal Fipa;1378976
U Burgeru rozhoduje houska!
Udělal bych Pulled pork bistro (hambáče a hod dogy tam můžeš dělat taky). Ale je to něco, co moc ještě není ani v Praze a přitom je to skvělej sandwich, kterej se dá jíst v ruce i na cestu. Doporučuju v Praze vyzkoušet třeba https://foursquare.com/v/conductor/5850452e33a2454ad8195e8a .
V Brně frčí hodně Bucheck. Foodtruck s pulled pork, obměňovanými specialitami, atd.
11. 4. 2017 13:43:06
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272413
Obecně mi teď příjde, že letí food trucky. V Ostravě je jeden fakt dobrý a za pár měsíců chodu si můžou dovolit otevřít bistro. Prakticky denně hlásí vyprodáno a zavírají dříve.
Takže by nebylo od věci koupit truck, upravit si ho a vyzkoušet svoje produkty.
11. 4. 2017 14:35:06
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272412
Fipa
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
12. 4. 2017 08:33:19
Napsal Bacon;1378992
V Brně frčí hodně Bucheck. Foodtruck s pulled pork, obměňovanými specialitami, atd.
Bucheck vypadá výborně, Praha závidí! :)
12. 4. 2017 08:33:19
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272411
Michal ZOBEC
verified
rating uzivatele
16. 4. 2017 02:56:59
ahoj, to je fajn nápad, co mě překvapuje je, že se nikdo nezmínil o Giraffy. i když jdu na burger tak uvítám i jiné služby než ten burger, tedy nabídka příloh, dezerty a pití. nechodím tam taky jen sám a ne každý chce chlapský jídlo (kamarádky se kterýma tam jdu).
co asi já neocením je že maso je z nějakého jihoamerického býčka (co jsem zatím zkoušel mě nezaujalo), vždy ve finále mě zaujala ta chuť a částečně taky velikost porce. co mě taky v poslední době odrazuje, jsou megaburgery co se nedají vzít ani do ruky a sníst. to mě pak odrazuje jíst takový jídlo na veřejnosti, protože si pak připadám jak prase a na druhou stranu můžu přijít o chuťový zážitek, protože burger nejím vcelku jak je připraven, ale musím si ho nakouskovat - a nevím jak vy, ale většina burgerů se nedá krájet takže ho jím odshora dolů, takže pak chuťový zážitek nemusí být takový jak kuchař zamýšlel.
z toho důvodu mě zatím nejvíc chutnají burgery od McDonalds a Giraffy. v giraffy jsem nebyl osobně, zatím jsem si nechal vždy dovézt.
včera jsem si nechal dovézt z Don Antonio Pizza & Burger Royal burger 300g a je to přesně to co jsem říkal - nemám rád mega burgery - musím si to pamatovat při příští objednávce :). burger byl fajn, líbila se mi i nabídka, vzal jsem si k němu cibulové kroužky a tzatziky. slečna si vzala k tomu samému burgeru hranolky a bylinkový dresink.
drobný tip - uvítal bych možnost si ingredience v burgeru nechat poskládat podle vlastní chuti. většina nabídek mě štve v tom, že by mi chutnal, ale strkají tam zeleninu (salát a rajčata), nebo že omáčka obsahuje chilli.
16. 4. 2017 02:56:59
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272410
cargopro
verified
rating uzivatele
16. 4. 2017 18:06:58
hodně burgráren je v krcálcích, co nejdou pořádně odvětrat (sklepy), takže nešel bych do toho minimalisticky, ale chce to trochu větší prostory, tak získat i konkurenční výhodu.
16. 4. 2017 18:06:58
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272409
Registrace
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
16. 4. 2017 18:39:10
Napsal cargopro;1380170
hodně burgráren je v krcálcích, co nejdou pořádně odvětrat (sklepy), takže nešel bych do toho minimalisticky, ale chce to trochu větší prostory, tak získat i konkurenční výhodu.
Všechno jde se správnou technikou odvětrat. A pokud chtějí mít podnik opravdu v centru, tak tam se bohužel nedá moc vybírat. Nájmy jsou pekelně drahý a nabídek vhodných prostor těžce omezenej počet. A dělat burgrárnu někde v Kr. Poli je nesmysl, tam se kvůli burgeru nikdo nepotáhne, pokud to nebude vyloženě restaurace, kam člověk půjde na celej večer - ale to předpokládám není to co zakladatel tématu chce.
16. 4. 2017 18:39:10
https://webtrh.cz/diskuse/ma-smysl-v-brne-otevrit-novou-hamburgrarnu/strana/2/#reply1272408
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit