Napsal marvan;257088
Já myslím, že jsi jí sem právě hodil do ohodnocení domén, protože chceš, aby ta doména byla předmětem diskuse ;). Šlo mi jen o to, že si jí tu vychvaluješ jak se ti suprově líbí a hned druhý den jí chceš prodat. Samozřejmě je to tvoje věc co s sní uděláš.
Nevím, jestli zrovna věta:
Napsal Omnius;256102
m495.com se mi prostě moc líbilo.
je nějaké vychvalování. Pouze jsem tu konstatoval, že se mi ta sekvence znaků líbila. A je to čistě subjektivní názor, proto jsem se ptal i na názor jiných lidí, kteří by i případně dokázali navrhnout, co by se s doménou dalo dělat. A do aukce jsem to dal, jak už jsem říkal, čistě ze zájmu, zda je to opravdu pro ostatní tak nezajímavé. Teď alespoň vím, že ano, a proto se budu snažit něco na ní vytvořit, čímž její hodnotu posunu někam dopředu. ;-)
Napsal drago;257096
LLLL.com jsou vyprodané...
Všechno, co jsi tu říkal, celkem jasně chápu, nicméně stále si myslím, že u některých domén je šance, že budou v budoucnu něco znamenat, poměrně stejná. Ať už je to doména LLLL, nebo LNNN, nebo nějaká jiná. Tedy, skromně si dokonce myslím, že některé LNNN mají mnohem větší potenciál. (Pokud se pletu, což je pravděpodobné, zajímám se o tuto problematiku poměrně krátce, opravte mne.) Zejména pak když se podíváme do oblasti mobilních telefonů apod., většina označení jednotlivých produktů sestává právě z kombinace LNNN.
Napsal drago;257096
verze: NLLL.com
Jinak, je to LNNN.com, ale to je detail. ;-)
4. 4. 2009 10:45:49