Zadejte hledaný výraz...

"Jsem úspěšný restauratér, zeptejte se mě na cokoliv"

Na Redditu proběhl zajímavý rozhovor s majitelem úspěšné restaurace v Montrealu.
IAmA restaurant owner, one of the few who actually makes money. Always dreamed of opening your own restaurant or nice cosy cafe? Ask me anything
Jeho odpovědi jsou sympaticky upřímné a nemilosrdně realistické.
Diskuse se stáčí k různým tématům: Jak poznat autentickou čínskou restauraci (většina hostů jsou Číňané), co je klíčem k dlouhodobé profitabilitě (lokace, lokace, lokace. Pro restauraci pak kvalitní kuchyně, pro bar sympatická a přátelská obsluha), jak zařídit podnik (vyjednávejte, kupujte zařízení z druhé ruky), proč bary a kluby potřebují ochranku před mafií atd.
V kavárně a pekárně nechcete, aby tam lidi vysedávali s notebookem nebo knihou, chcete frontu hladovců. :)
Go for small and efficient, no need for square footage, you want a line of standing hungry people, not hipsters reading books.
...You don't want a nice cosy coffee shop where hipsters come with their laptops. You want your cash register to never stop, you want a line of people ready to buy their morning coffee or their panini lunch.
15. 11. 2012 13:22:57
https://webtrh.cz/diskuse/jsem-uspesny-restaurater-zeptejte-se-me-na-cokoliv/#reply831866
HexaGeek
verified
rating uzivatele
(18 hodnocení)
15. 11. 2012 14:36:46
ono je dobre sledova i ano seefe a podobne porady. clovek se casto dozvi hodne zajimavy veci jako jak se pocita cena obedu atd.. jak co nalivat a upravovat aby zakaznik toho vice snedl .. hodne super je serie utajeny seef kde jde nekdo z top managementu do nejnizisch pater firmy.
15. 11. 2012 14:36:46
https://webtrh.cz/diskuse/jsem-uspesny-restaurater-zeptejte-se-me-na-cokoliv/#reply831865
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit