Zadejte hledaný výraz...

Jaké náležitosti má založení Food Truck?

Dobrý den,
chystáme se investovat do food trucku a snažím se všude možně dohledat informace o možnostech umístění a různá legislativní omezení o provozu.
Společnost, která to bude zastřešovat, má ve svém oboru podnikání hostinskou činnost, takže toto je vyřešené. Vařit se bude v zavedené normální kuchyni, která je součástí fungující restaurace. Přemýšleli jsme tedy, že chceme koupit pojízdnou provozovnu, kde se jídlo pouze ohřeje, dodělá (rozumějte připraví do vhodného balení) a prodá.
Na hygienu existují EU předpisy, to už jsem si dohledal. Zajímá mě, jak to pak funguje, jestliže budeme mít program, že bude vozidlo každý den stát jinde - jiné město, jiná ulice atd., s kým mám pak toto řešit? Pokud to bude soukromý pozemek, tak asi s majitelem pozemku? Jestliže to bude nějaké veřejné prostranství (náměstí, parky), pak se městem? Kam všude se mám ohlásit, přihlásit nebo získat povolení, aby mě tam pak při prodeji nenaháněla policie/úředníci, že tam nemám co dělat?
Předpokládám, že si toto bude navíc každé město spravovat samo za sebe... ?
Má někdo zkušenosti s tímto? Dokázal byste mi prosím někdo poradit?
Předem díky za reakce nebo případné názory.
29. 5. 2017 12:33:42
https://webtrh.cz/diskuse/jake-nalezitosti-ma-zalozeni-food-truck/#reply1281665
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit