Zadejte hledaný výraz...

Jaké jsou požadavky na výrobnu bulek?

Zdravím, mám dotaz, jelikož vlastním bistro a nakupuji bulky od pekárny a vím tedy jaké jsou ceny pro velkoodběratele, tak jsem uvažoval i o výrobně bulek (takové menší) co všechno potřebuji, co se týče hygieny u výrobny v nějakém areálu? Teď je dělám pouze pro svou prodejnu v prodejně, ale při vyšší poptávce by kapacita prodejny nestačila, proto mě zajímá co vše je potřeba pro "pekárnu" k rozjetí výrobny. Stačí pouze klasika co je potřeba pro hostinskou činnost nebo je potřeba něco extra?
Co jsem si zjišťoval, tak musí být nějak oddělené místo kde se to pak balí, ale dál jsem již nic nenašel.
Jinak pokud bych zašel na krajskou hygienickou stanici, tak mi to tam vše řeknou?
Díky za odpověď.
11. 3. 2017 16:34:19
https://webtrh.cz/diskuse/jake-jsou-pozadavky-na-vyrobnu-bulek/#reply1266332
Recept na ty bulky? Nebo troubu? Já nevim co chceš vědět, sám sis odpověděl, povolení. Pokud máš prostor mimo obytnou část, prostě kuchyni v provozovně, kde bude pec, trouba apod. tak jedinou otázkou jsou povolení. Nemám s tím žádný zkušenosti, ale pokud máš bistro, tak asi nic nepotřebuješ, povolení ohledně stravování asi máš. rozhodně ne povolení na bulky.
Jinak co vím, tak každá výrobna co balí věci a posílá je někam, tak má na konci procesu detektor kovu, ale u malovýrobny fakt netuším.
11. 3. 2017 16:44:27
https://webtrh.cz/diskuse/jake-jsou-pozadavky-na-vyrobnu-bulek/#reply1266331
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit