Zadejte hledaný výraz...

investice 100% p.a., více než netradiční

FilipZ
verified
rating uzivatele
14. 2. 2010 01:43:46
Dobrý den,
přemýšlel jsem jestli to mám vůbec vložit, když jsem přečetl ty komentáře k některým zprávám tady, tak to bude dobrodrůžo :smoking:
Ale nakonec jde čistě on online realizaci, tak proč ne. Najdou se tu i exotičtější věci, dle mého.
Popis:
Příjem z bonusů u forexových obchodníků. Nejde o obchodování na forexu! Vše je zcela transparentní.
Někteří poskytovatelé forexových platforem nabízejí peněžní bonusy na každý první vklad v měsíci. Samozřejmě jde o vklad na obchodní účet u onoho providera. Lze provádět přes kreditní, debetní kartu nebo i PayPal, pokud nedůvěřujete karetním operacím. V nejlepším případě nabízejí 15% až do výše 2000 USD bonusu. Pro nárok na vyzvednutí bonusu z účtu je třeba několika úkonů. Ale vše je bezpečné. Forexový provider je samozřejmě nadnárodní firma, zcela bez vad.
Investice - 450tis. Kč
Popis:
založení účtu
vložení prostředků
provedení základních úkonů
vyzvednutí prostředků
Investice jsou po celou dobu pod přímou kontrolou investora. Já k nim nemám přístup
Moje odměna: provize 40tis. Kč + kladné reference. Provize není jen za prosté "dohození", ale obsahuje i určitou záruku a podporu po dobu jednoho roku. První výnos ihned od začátku do 5 min. Lze aplikovat i na více účtů. Na jeden účet/osobu lze inkasovat až 24tis.USD ročně. Schůzka v Praze, i u Vás v kanceláři nebo v internetové kavárně, ale pokud nejste z Prahy a nemáte možnost sem dojet, něco můžeme vymyslet. Celé to může vypadat poněkud bizarně, ale v nejhorším vyděláte trochu peněz. A můžete pak financovat i další projekty. Kontakt: inreka@seznam.cz
14. 2. 2010 01:43:46
https://webtrh.cz/diskuse/investice-100-p-a-vice-nez-netradicni#reply457739
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit