Zadejte hledaný výraz...

Hosting Wedos – první zkušenosti?

peto
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 5. 2015 08:30:34
Napsal McFly;1192869
Já tuším, že na to budeš mít jiný názor, ale proč jsi nijak nekonal, když ti napsali? Čekal jsi, až ti web vypnout, jak ostatně uvedli? Já bych minimálně web přesunul jinam...
5.5.15 o 12hod prisiel mail a do 12hod uz bol hosting vypnuty.
Nereagoval som preto lebo neviem preco wedos neposiela maily aj na ten s ktorym sa hlasim do admina ale na iny fakturacny mail ktory nepouzivam tak casto.
Opakujem islo o jeden mail z ich strany ohladom tych 2 domen.
Napsal McFly;1192869
Zajímá mne, jak na tom jsou ostatní zákazníci, co mají Presta shop a hostují u Wedosu.
Mít v jednom adresáři tisíce souborů je zlo. Pokud hodíš web jinam, chtěl bych poprosit o info, jak se k těm tisícům souborů postaví jiný webhoster. :)
v jednom adresar /cache/smarty/cache/blockcategories su destaitky adresarov/podadresarov a az tam su subory ale to si vytvara presta. Tazke pozor na wedos a PS 1.6
7. 5. 2015 08:30:34
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563298
Napsal peto;1192880
5.5.15 o 12hod prisiel mail a do 12hod uz bol hosting vypnuty.
Jen pro informaci a upřesnění - chtělo by to zde uvádět pravdu. Takže to upřesníme. Upozorňovali jsme Vás už více než 2 roky (1. 2. 2013 byl první mail a v posledním púlroce několik dalších). Ano, již 2 roky jsme posílali upozornění.
Bylo tam asi 16 adresářů a v každém z nich přes 35.000 souborů.
Věříme, že se najde řešení a že vše bude v pořádku. Web byl skutečně odstaven (na 37 minut). Zbytek vyřešte s naší podporou. Děkujeme. Sem to nepatří a už určitě ne v takhle nepravdivém podání.
7. 5. 2015 08:45:16
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563297
peto
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 5. 2015 09:12:34
Napsal WEDOS;1192884
Jen pro informaci a upřesnění - chtělo by to zde uvádět pravdu. Takže to upřesníme. Upozorňovali jsme Vás už více než 2 roky (1. 2. 2013 byl první mail a v posledním púlroce několik dalších). Ano, již 2 roky jsme posílali upozornění.
Bylo tam asi 16 adresářů a v každém z nich přes 35.000 souborů.
Věříme, že se najde řešení a že vše bude v pořádku. Web byl skutečně odstaven (na 37 minut). Zbytek vyřešte s naší podporou. Děkujeme. Sem to nepatří a už určitě ne v takhle nepravdivém podání.
Na toto som cakal - trafena hus zagaga ;)
1. precitajte si este raz co pisem, prisiel mi 1 (slovom JEDEN) mail ohladom tychto 2 domen,
stare maily sa tykali inych webhostingov/domen, nemaju nic spolocne s tym co pisem
Bol pre Vas poroblem poslat SMS (citam ze diskutujucemu nadomnou ste SMS poslali) nie kazdy vie zareagovat na mail (ktory velmi nepouzivam) do niekolych hodin.
2. poprosim info kolko je u vas pocet adresarov/subor pri ktorom sa porusuju vase VOP ? Poprosim konkretne cislo.
4. Ja nie som autor prestashopu, a ak je s nim na Wedose problem treba na to uzivatelov z vasej strany upozornit aby si davali pozor ze mozu mat problemy.
5. Nehnevajte sa ale klamete, rano ma upozrneil programator ze nejde eshop.
11:27:28 som zacal chat, skoncil o 14.hod (zaznam mam v maily) o akych 37minutach tu pisete???
Predpoklada ze aj cas v cechach plynie ako inde vo svete a hodina ma 60minut nie 5 ;)
Vazne nemam nic proti wedosu. Som jednym z prvch zakaznikov zo slovenska. Jedine co mi vadi je ten nestastny "alias multihosting" a maly limit pre DB (2GB) ak by take obmedzenie nebolo ste idealny webhosting ;) Skoda ze vam ten novy multihosting trva tak dlho.
Napsal WEDOS;1192884
Zbytek vyřešte s naší podporou. Děkujeme. Sem to nepatří a už určitě ne v takhle nepravdivém podání.
toto ma trochu uraza, budte konkretny kde pisem nepravdu ?
PS: zatial som este nepisal prispevok na temu bezpecneho prihlasenia do administracie wedosu (na vlastnej kozi som zazil, ze sa niekto cudzi tam dostal a viem co vsetko som musel urobit aby som ziskal spet kontrolu nad administraciou, pre wedos je majitelom uctu ten kto sa tam prihlasil, povodny majitel ma smolu) Cudujem sa ze dodnes nemate bezpecne 2fazove prihlasenie.
7. 5. 2015 09:12:34
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563296
Napsal peto;1192893
Na toto som cakal - trafena hus zagaga ;)
Každý to vidíme jinak, ale to nevadí. Od toho podobná diskuze je.
Napsal peto;1192893
1. precitajte si este raz co pisem, prisiel mi 1 (slovom JEDEN) mail ohladom tychto 2 domen,
stare maily sa tykali inych webhostingov/domen, nemaju nic spolocne s tym co pisem
Bol pre Vas poroblem poslat SMS (citam ze diskutujucemu nadomnou ste SMS poslali) nie kazdy vie zareagovat na mail (ktory velmi nepouzivam) do niekolych hodin.
Ano, ale vyznělo to tak, že jsme Vás vypnuli bez varování. Těch varování bylo za 2 roky několik.
Mimochodem SMS jsme Vám poslali také. 24.08.2014 13:38:32 a od té doby se nic nezměnilo...
Napsal peto;1192893
2. poprosim info kolko je u vas pocet adresarov/subor pri ktorom sa porusuju vase VOP ? Poprosim konkretne cislo.
Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti WEDOS Internet, a.s. - hosting…
a tam sekce: Vyloučení z provozu a tam je:
- přetěžování infrastruktury nebo technických či softwarových prostředků Provozovatele či jiných stran
Ano, podobná zátěž přetěžuje infrastrukturu a upozorňovali jsme Vás na to přes 2 roky..
Napsal peto;1192893
4. Ja nie som autor prestashopu, a ak je s nim na Wedose problem treba na to uzivatelov z vasej strany upozornit aby si davali pozor ze mozu mat problemy.
Ano, my také nejsme autoři. Po zásahu došlo ke smazání cca 600.000 souborů a web stále jede. Takže z našeho pohledu v pořádku.
Napsal peto;1192893
5. Nehnevajte sa ale klamete, rano ma upozrneil programator ze nejde eshop.
11:27:28 som zacal chat, skoncil o 14.hod (zaznam mam v maily) o akych 37minutach tu pisete???
Predpoklada ze aj cas v cechach plynie ako inde vo svete a hodina ma 60minut nie 5 ;)
To je pravda, že všude na světě má hodina 60 minut. V tom předchozím vyjádření byla chyba. Při psaní jsem se přehlédl v datu. Omlouvám se.
Napsal peto;1192893
Vazne nemam nic proti wedosu. Som jednym z prvch zakaznikov zo slovenska. Jedine co mi vadi je ten nestastny "alias multihosting" a maly limit pre DB (2GB) ak by take obmedzenie nebolo ste idealny webhosting ;) Skoda ze vam ten novy multihosting trva tak dlho.
Aliasy budou vyřešené "multihostingem" nebo "managed VPS", což chystáme a nasadíme již poměrně brzo.
Napsal peto;1192893
PS: zatial som este nepisal prispevok na temu bezpecneho prihlasenia do administracie wedosu (na vlastnej kozi som zazil, ze sa niekto cudzi tam dostal a viem co vsetko om musel urobit aby som ziskal spet kontrolu nad administraciou) Cudujem sa ze dodnes nemate bezpecne 2fazove prihlasenie.
To, že Vám někdo zneužil Vaše přihlašovací údaje není bezpečnostní chyba. Situaci jsme s Vámi řešili.
7. 5. 2015 09:34:10
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563295
peto
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 5. 2015 10:00:01
To som rad ze ste uznali omyl, uvedomte si ze ja nemam zaujem nadavat na hosting ako zopar studentov na tomto fore ktory sa nudia.
Ked ste ma na nieco upozornili tak som to riesil. Vcerajsie vypnutie nema nic spolocne s niecim spred 2 rokov.
Ja tak ako vy sa venujem biznisu a nemam cas sledovat kolko si prestashop vytvori adresarov/podadresarov a v nich suborov ;)
Napsal WEDOS;1192900
To, že Vám někdo zneužil Vaše přihlašovací údaje není bezpečnostní chyba. Situaci jsme s Vámi řešili.
uplne suhlasim, ale vy ste tu od tho aby ste vytvorili podmienky aby sa taketo nieco nemohlo stat.
Asi 10rokov alebo viac pouzivam gmail. Neviem si predstavit aby som tam nemal 2 fazove prihlasenie.
Mozno to vyznie zvalaste ale ja mam wedos rad ;) A iste chapete ked je clovek 100x spokojny nenapise ani raz. Vsetci piseme len ked nas nieco nase...ie ;)
7. 5. 2015 10:00:01
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563294
krnac
verified
rating uzivatele
(14 hodnocení)
7. 5. 2015 10:05:39
uplne suhlasim, ale vy ste tu od tho aby ste vytvorili podmienky aby sa taketo nieco nemohlo stat.
Asi 10rokov alebo viac pouzivam gmail. Neviem si predstavit aby som tam nemal 2 fazove prihlasenie.
promin, ale ted si kváknul totální hovadinu, můžeš mi prosím tě vysvětlit, jak může Wedos za to, že někdo zneužil tvé přihlašovací udaje?
7. 5. 2015 10:05:39
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563293
peto
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 5. 2015 10:23:04
Napsal krnac;1192907
promin, ale ted si kváknul totální hovadinu, můžeš mi prosím tě vysvětlit, jak může Wedos za to, že někdo zneužil tvé přihlašovací udaje?
Asi mas problem so slovencinou ;)
Ved som napisal ze suhlasim s Wedosom, ze za to nemozu ked niekto uhadne heslo do administracie.
Ale maju moznost urobit to tak aby bolo 2 fazove prihlasovanie pre tych ktory to chcu mat na 100% bezpecne.
---------- Příspěvek doplněn 07.05.2015 v 10:28 ----------
Este pre ostatnych zadarmo zverejnim ako elegantne u Wedos-u vyriesit tu divnu url pri logovani do administracie pridanim len jedneho riadku, nie koplikovane ako je to uvedene v KB wedosu
Staci pridat do suboru configconfig.inc.php za $start_time = microtime(true) kod:
7. 5. 2015 10:23:04
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563292
adyea
verified
rating uzivatele
(12 hodnocení)
10. 5. 2015 01:52:25
se divím, že u wedosu necháváte stále své projekty
10. 5. 2015 01:52:25
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563291
uzivatel1
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
21. 5. 2015 09:22:28
Jak jsem Wedos na začátku všem doporučoval, tak teď bych ho nedoporučil ani nepříteli.
1. Výkon/odezva webu klesl tak o polovinu
- testovali jsme i jinde
- načítá do nekonečna a pak spadne (takže máme na serveru asi skvělého souseda)
- aplikaci jsme vůbec neměli, návštěvnost stejná.. prostě všechny parametry stejné a prostě je to extrémně pomalé (obrázky se načítají třeba 10 s)
- nástroje na měření rychlosti ukazují že problém je v hostingu a ne v aplikaci
- občas web nenačte vůbec
2. Emaily nefungují - první nefungoval jenom na jedné doméně (na jiném serveru než druhá doména). Řešilo se to 3/4 roku, prostě pořád výmluvy a my
se nemohli připojit do emailu, odhlašovali nás to nebo jsme se naopak nemohli půl hodiny přihlásit.
Pak to začalo i u druhé domény. Takže jsme třeba psali dlouhý email několik minut a při odeslání to vyhodilo hlášku "chyba připojení k IMAP". Email se
neuložil do rozepsaných a my mohli vesele psát znova a doufat. Nikdy problém nevyřešili!!! Ani nepřesunuli emaily na jiný server.
"Technická podpora" nám odepsala že pracují na novém mail serveru a v budoucnu už by nemělo být tolik problému (tohle napsali). V překladu:
zatím posílte přes holuby a v budoucnu snad někdy bude fungovat služba za kterou platíte.
3. Neustále lžou (vinu sváději pořád na někoho jiného) - například když byl velký výpadek a šlo ještě napsat na podporu, tak mi jako obvykle sdělili, že chyba
je na naší straně, že u nich je všechno OK a ať si opravíme svou aplikaci (to je u nich klasický odpověď) - prostě naprostá lež.
4. Kontrolují Vám jestli jste nerozslali více emailů než je povoleno (a to třeba jen když rozesíláme hlídacího psa, že bylo naskladněno zboží - o toto si zákazníci sami zažádají) ale něco jako
základní SPAM filtr neexistuje. Takže Vám webmail neustále zaplňují emaily typu 杰西李 (prostě základní filtr)
TAKŽE ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!! Připlatit si raději pár korun. My už přesunuli všechny weby pryč.
PS: Očekávam reakci Wedosu, že jsme placeni konkurencí :-)
21. 5. 2015 09:22:28
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563290
xh5
verified
rating uzivatele
(44 hodnocení)
21. 5. 2015 09:30:26
Na tohle musím reagovat:
1. Špatnou odezvu a rychlost jsem měl také. Vina? V kódování webu a používání pluginů. Skutečně to není i problém u Vás?
2. E-mail si jednoduše necháte přesměrovat. Nikdy jsem nevyužíval ten, který je k hostingu přidělen. Proč, když to mohu mít vše v jednom? Takže tohle jste nevyřešil zrovna nejlíp. Vymlouvat se na WEDOS umí dnes každý.
3. Už to máte na jiném hostingu? Funguje to? Abychom tady nedostali info, které je prakticky správné, jenom je raději negativně mířené na WEDOS.
4. Viz. bod 2
S WEDOSem jsem spokojený. Měli slabé chvilky, ale v tuhle chvíli vše pracuje na 100 %. Když jsem něco potřeboval, na podpoře mi vždy pomohli. Přijde mi, že někteří jejich klienti prostě očekávají, že za ně vyřeší naprosto všechno.
21. 5. 2015 09:30:26
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563289
uzivatel1
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
21. 5. 2015 09:49:16
Napsal xh5;1196314
Na tohle musím reagovat:
1. Špatnou odezvu a rychlost jsem měl také. Vina? V kódování webu a používání pluginů. Skutečně to není i problém u Vás?
2. E-mail si jednoduše necháte přesměrovat. Nikdy jsem nevyužíval ten, který je k hostingu přidělen. Proč, když to mohu mít vše v jednom? Takže tohle jste nevyřešil zrovna nejlíp. Vymlouvat se na WEDOS umí dnes každý.
3. Už to máte na jiném hostingu? Funguje to? Abychom tady nedostali info, které je prakticky správné, jenom je raději negativně mířené na WEDOS.
4. Viz. bod 2
S WEDOSem jsem spokojený. Měli slabé chvilky, ale v tuhle chvíli vše pracuje na 100 %. Když jsem něco potřeboval, na podpoře mi vždy pomohli. Přijde mi, že někteří jejich klienti prostě očekávají, že za ně vyřeší naprosto všechno.
1. Skutečně není, proto jsem rozepsal seznam bodů abych to alespoň nějak doložil. Samozřejmě jsme první zkoumali naše apliakce.
Rychlost se nezvýšila - naopak klesla. Jak píšu, záleží s kým sdílíte server.
2. Nebavím se o rychlosti roundcube - nefunguje IMAP - takže se nedá přihlásit na server ani z desktop klienta
3. Ano funguje. Co je tedy smyslem diskuze "Zkušenosti s Wedosem" když né zkušenosti s Wedosem??
4. Řešení ala platit za něco a poté používat něco jiného.
Z Vašich bodů vyplnulu, že Vám tedy rychlost taky klesla a musíte používat jiný email. Pokud Vám to vyhovuje tak je to čistě Vaše věc, já chtěl informovat pouze ostatní jestli to bude vyhovat i jim.
S podporou jsem spokojen nikdy nebyl a brali jsme to jako doplňkovou službu a na podporu jsme napsali až ve chvíli kdy prostě nefungoval hosting/email a my tak přicházeli o tržbu.
21. 5. 2015 09:49:16
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563288
Bitcoin
verified
rating uzivatele
29. 5. 2015 01:24:55
Taky zly hosting ako wedos som dlho nevidel. Weby dlho natahuju , vsetko im vadi , maju skryte podmienky a ich support je arogantny a spravaju sa nadradene.
29. 5. 2015 01:24:55
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563287
LANGEO s.r.o.
verified
rating uzivatele
(19 hodnocení)
29. 5. 2015 10:29:47
Zdravím, fungují vám služby wedosu?
29. 5. 2015 10:29:47
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563286
Roman Ernst
verified
rating uzivatele
(24 hodnocení)
29. 5. 2015 11:02:53
Mě vše jede ( webhosting )
Vůbec se nenačtou, nebo to hází ,,jen"nějakou chybu?
29. 5. 2015 11:02:53
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563285
Jiří
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
29. 5. 2015 11:06:36
Vše jede bez problémů.
29. 5. 2015 11:06:36
https://webtrh.cz/diskuse/hosting-wedos-prvni-zkusenosti/strana/122#reply563284
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit