Zadejte hledaný výraz...

Co preferujete v restauraci jako zákazník – účtenka na stole nebo pokladní systém?

Rioter76
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:01:55
Dobrý den, omlouvám se, že pokládám tento dotaz sem, ale doufám, že se alespoň někteří z Vás vyjádří. Otevíráme s bratrem restauraci, kterou jsme z klasické putyky pozvedli o trošku výš a momentálně jsme se zasekli na banální věci. Pořídili jsme si pokladní systém a při průzkumu jsme zjistili, že plno lidí preferuje během konzumace klasický lístek na stole pro kontrolu. Mohu Vás, poprosit o Váš názor? Moc děkuji za jakoukoli reakci.
18. 2. 2012 23:01:55
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732488
Tomáš Volf
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
18. 2. 2012 23:10:05
Určitě účtenku na stole. Oceňuji i, když je uzavřený v nějakém pouzdře, ve kterém mohu zanechat dýško a obchod tak probíhá diskrétně.
18. 2. 2012 23:10:05
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732487
Rioter76
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:12:42
Dík za reakci. To je samozřejmost, mě jde spíš o účet během celé konzumace. Máte rádi když Vám každé pivo připíšou na účtenku hned na stole (pro kontrolu) nebo to neřešíte?
18. 2. 2012 23:12:42
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732486
Tomáš Volf
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
18. 2. 2012 23:14:37
Aha, špatně pochopeno, omluvám se ;) V takovém případě mám radši účtenku až během placení ;)
18. 2. 2012 23:14:37
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732485
Mozna naivne, ale vzhledem, ze chodim do tri restauraci, tak nepredpokladam, ze by me chteli podvest. Na me nejlepe pusobi, kdyz donesou nejakou krabicku a je tam cena, nicmene to delaji jen v jedne z tech tri a nechodim tam casto. Casem by me to asi take omrzelo a "nadseni" by opadlo :) lodo urcite preferuji to, co je jednoduche a zabere co nejmene casu. A myslim, ze malokdo se boji, ze ho v restauraci okradou..
---------- Příspěvek doplněn 18.02.2012 v 23:17 ----------
Aha, take jsem to tedy pochopil spatne :) to pripisovani behem kazde objednavky je zdlouhave a zdrzujici. Navic do restauraci chodim nejen jist, ale i diskutovat, takze chci se servirkou stravit co nejmene casu
18. 2. 2012 23:15:16
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732484
Zdravím, jak už to řekl RockFire, určitě účtenku na stole. Někteří nosí i tvz. dílčí účtenky, ale ty většinu nezajímají. Celková postačí, ale měla by být v papírově podobě. Neměl by to být problém, k většině systémům stačí přidat pokladní tiskárnu a nastavit aby při uzavření stolu vyjela účtenka...
18. 2. 2012 23:18:11
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732483
Účtenka na stole. To je tak třetí čtvrtá cenová, ne?
18. 2. 2012 23:19:19
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732482
Rioter76
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:22:47
Zdravím, jak už to řekl RockFire, určitě účtenku na stole. Někteří nosí i tvz. dílčí účtenky, ale ty většinu nezajímají. Celková postačí, ale měla by být v papírově podobě. Neměl by to být problém, k většině systémům stačí přidat pokladní tiskárnu a nastavit aby při uzavření stolu vyjela účtenka...
Omlouvám se, asi jsem to špatně vysvětlil. Nám jde spíš teď o to, co preferujete během konzumace. Zda-li chcete mít vlastní účet na stole pro kontrolu, kde Vám při každém pivu udělají čárku nebo to neřešíte a počkáte si na překvapení na závěr až při placení. Díky za reakci.
---------- Příspěvek doplněn 18.02.2012 v 23:23 ----------
Účtenka na stole. To je tak třetí čtvrtá cenová, ne?
Přesně to jsem chtěl slyšet. DÍKY!!
18. 2. 2012 23:22:47
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732481
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
18. 2. 2012 23:28:43
urcite jste to spatne vysvetlil, listek jako se pouziva v putykach na delani "plotu" z piv totiz neni uctenka :) Pokud mate dobrou restauraci, zadne papiry lidem an stul nedavejte, to patri do naleven, ne do poradne restaurace
18. 2. 2012 23:28:43
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732480
kamilurban
verified
rating uzivatele
(11 hodnocení)
18. 2. 2012 23:31:09
Napsal Ondřej Veřtát;760629
Účtenka na stole. To je tak třetí čtvrtá cenová, ne?
Napadlo mne totéž. Úplně vidím hospodského, jak tam připisuje čárky za seste, sedme, osme... pivo
Jasně, že spousta docela dobrých restaurací (kde se dá dobře najíst) Vám dá lístek na stůl. A pokud jdete s kolegy z práce na rychlý oběd, je to OK. Ale když jdete na oběd s důležitým obchodním partnerem, půjdete možná do ještě trochu "lepší" restaurace, kde Vám účet naservírují diskrétněji. Ale je to banalita, v zásadě je to jedno. Málokdo je takový snob, aby ohrnoval nos nad lístkem na stole. Nejdůležitější je jak vaříte!
Nicméně hlasuji pro pokladní systém (jo vím, že mám zmáčknout hlasovací tlačítko nahoře, udělal jsem to)
18. 2. 2012 23:31:09
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732479
Rioter76
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:31:50
urcite jste to spatne vysvetlil, listek jako se pouziva v putykach na delani "plotu" z piv totiz neni uctenka :) Pokud mate dobrou restauraci, zadne papiry lidem an stul nedavejte, to patri do naleven, ne do poradne restaurace
Máte pravdu, díky. Jen se mi potvrzuje, o čem jsme přesvědčeni. Dík
18. 2. 2012 23:31:50
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732478
DX632
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
18. 2. 2012 23:32:39
V lepších podnicích určitě nepředpokládám, že by mi někdo dělal čárky na stole.
18. 2. 2012 23:32:39
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732477
vmoutvic
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:33:24
V lepších restauracích se účtenka na stůl nedává. Bere se to jako standard. Avšak dovedou mě pak při placení vytočit, když se z toho co donesou nedá poznat za co to vlastně platím. Mělo by to být jasné a velmi přehledné, aby to tam zákazník jedním okem omrkl, zkontroloval a mohl pohodlně zaplatit. Nepřehlednou účtenkou totiž zákazníka stavíte do nepříjemné situace. Chce si zkontrolovat útratu a přitom musí luštit záhadu.
Počítal bych též s platbou kartou a s přenosným terminálem ke stolu.
18. 2. 2012 23:33:24
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732476
gepardik
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
18. 2. 2012 23:34:05
Kdybych přišel do RESTAURACE a někdo by mi dal na stůl papírek, kde by mi psal kolik jsem už utratil, tak se zvednu, poděkuju a odejdu..
když přijdu do HOSPODY, kde jdu na pivo, případně si dám trochu jídla, tak je samozřejmostí, že papírek dostanu, protože rád vidím, jak rozšiřuju svůj malý plot, kterým bych za chvíli obehnal barák, který bohužel nemám :-D
18. 2. 2012 23:34:05
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732475
Rioter76
verified
rating uzivatele
18. 2. 2012 23:37:09
Moc všem děkuji za reakce. Jsem rád, že máme celkem stejný názor. Pouze mě udivil náš průzkum, kde se lidé vyjadřovali ve smyslu, že preferují lístek, aby měli kontrolu, kolik toho už vypili a aby při větším počtu lidí na stole nedocházelo k problémům při placení (poslední platí nejvíc). To byly nejčastější argumenty "lístkařů". Dík
---------- Příspěvek doplněn 18.02.2012 v 23:43 ----------
Kdybych přišel do RESTAURACE a někdo by mi dal na stůl papírek, kde by mi psal kolik jsem už utratil, tak se zvednu, poděkuju a odejdu..
když přijdu do HOSPODY, kde jdu na pivo, případně si dám trochu jídla, tak je samozřejmostí, že papírek dostanu, protože rád vidím, jak rozšiřuju svůj malý plot, kterým bych za chvíli obehnal barák, který bohužel nemám :-D
Problém je v tom, že náš podnik je v podstatě něco mezi. Doteď to byla putyka na hřišti, my jsme provedli kompletní rekonstrukci a chceme nabídnout něco jako kvalitní sportbar s fotbalovými přenosy, kvalitní kuchyní a plzničkou za stále ještě rozumné ceny.....
18. 2. 2012 23:37:09
https://webtrh.cz/diskuse/co-preferujete-v-restauraci-jako-zakaznik-uctenka-na-stole-nebo-pokladni-system/#reply732474
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit