Zadejte hledaný výraz...

Články o gastronomii

miky7
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
26. 7. 2012 20:12:27
Dobrý den,
jsem tu nový a chtěl by se předem zeptat, jestli bych na tomto serveru měl úspěch s články o gastronomii? Pohybuji se v ní již několik let během, kterých jsem již nasbíral několik zkušeností, rad a triků. A chtěl bych se o mé zkušenosti podělit s ostatními lidmi, kteří jí berou jako doživotní koníček. Zkušenosti se psaním článků bohužel nemám, ale chtěl je získat.
Děkuji všem za odpověď
26. 7. 2012 20:12:27
https://webtrh.cz/diskuse/clanky-o-gastronomii#reply789316
Chtěl by se předem zeptat, jestli bych na tomto serveru měl úspěch s články o gastronomii? Pohybuji se v ní již několik let během, kterých jsem již nasbíral několik zkušeností, rad a triků, zkušenosti se psaním článků bohužel nemám.
Super
26. 7. 2012 20:25:17
https://webtrh.cz/diskuse/clanky-o-gastronomii#reply789315
Monika P.
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
26. 7. 2012 20:53:40
Ešte raz upresni na čo sa pýtaš.
Je rozdiel, keď sa chceš len deliť o know-how v oblasti a vzájomne sa inšpirovať s ľuďmi, ktorí sú tiež nadšení svetom gastronómie.
Zostáva to v medziach hobby.
Vtedy si založ blog.
Ak máš prehľad v gastronómii a chceš vedieť, či by ti bol niekto za tento typ článkov ochotný platiť, tak áno. S tým, že by si sa chcel živiť písaním článkov, no nikdy si žiadny nenapísal však nepochodíš. Takže ich prvej napíš. Stanov si cenu a maj po ruke ukážku. A potom je tu pre teba sekcia Nabídky- Psaní a překlad. Ak chceš teda články písať vo svojom mene a za peniaze, možno sa ti skôr oplatí priamo osloviť špecializovaný magazín.
Btw, online chcú všetci kvalitné profi články, vo väčšine prípadov však za pár šupiek...
26. 7. 2012 20:53:40
https://webtrh.cz/diskuse/clanky-o-gastronomii#reply789314
miky7: Webtrh na grilu. Proč ne? :-) "jestli bych na tomto serveru měl úspěch s články o gastronomii?" Jak to myslíš? Jakože je budeš publikovat zde na Webtrhu?
MaK.
8. 8. 2012 22:41:22
https://webtrh.cz/diskuse/clanky-o-gastronomii#reply789313
Petr Zachrdla
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
8. 8. 2012 22:45:16
Jako losos s bazalkovým pestem?
8. 8. 2012 22:45:16
https://webtrh.cz/diskuse/clanky-o-gastronomii#reply789312
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit