Zadejte hledaný výraz...

Adsence,sklik a dalsi proklik systemy versus affiliate aneb v jednoduchosti je sila a ja delam 150 tisic mesicne

Novejuzivatel
verified
rating uzivatele
18. 10. 2017 11:30:33
Toto tema je urcene pro lidi co nevedi ocem to je proto bych byl rad za omezeni odpovedi na tema to uz vsechno vime.
Co je adsen sklik a jak to funguje- je to jednoduche databaze reklam vy si udelate web na kterou si vlozite reklamu a za kazdy klik na tu reklamu dostanete zaplaceno
Affiliate je vlastne to same jen s tim rozdilem ze tu nejste placeni zamproklik ale za to ze vas nastevnik pres reklamu uskutecni nakup a vy dostanete provizi.
Mimochodem pomoci affiliate vydelam kolem 150 t mesicne.Hned vam reknu jak
Adsence nebo affiliate?Jak uz jsem psal v jednoduchosti je sila a tedy proc drit jak stachanovec kdyz muzu delat jak lemra a mit stejne dobre vysledky ba no dokonce lepsi proto jsem hned zvolil affiliate.Ale proc?U adsence musite svorit kvalitni web s kvalitnim obsahem privest tisice uzivatelu a doufat ze vam nekdo klikne na reklamu a to vam musi kliknout sami od sebe protoze je zakane neco jako podporte nas web pomoci vasich kliku na reklamu.Jakmile to udelate je svama amen a mate po uctu .U affiliate musite mit kvalitni obsah take jenze na facebooku je to milionkrat nednodusi nez u tvorby webu.Pamatujte bez male investice to vsak nepujde protoze ad uz pujdete do adsence ci affiliate bez propagace vasi stranky to proste nepujde.Samo vam postaci aj tisicovka do propagace reklamou na facebooku.Pamatujte ale vsak ze cim vetsi investice tim to pujde rychleji.
A jak jsem to udelal ja?
zalozil jsem na facebooku stranky ,pujcil jsem si v bance 200 tisic ktere jsem rozdelil na dve castky 100 tisic jsem pouzil na reklamu druhych 100 tisic na souteze a hned vam reknu proc. Zakladem je kvalitni stranka kde vam budou chodit lide ale i zoustanou a budou aktivni.Facebooku se trochu brani tim ze vase odkazy chodi jako upozorne jen malemu procentu vasim fanouskum.Tomu lze zabranit pouze tim ze vasi fanousci budou take na strance aktivni cim vice aktivity,sdileni,to se mi libi a zaplacenim propagace tim vice vasim fanouskum budou upozorneni s odkazy chodit.Tedy cim vice si zaplatite za reklamu na facebooku tim vice lidem se vase stranky objevi.Nebojte nepotrebujete dveste tisic i s tisicovkou si privedete hodne fanousku ja to chtel pouze popohnat.Proc sto tisic na soutez?take proste z duvodu popohnani hlavne jsem v te dobe nemel cas na tvorbu nejakeho obsahu.Jak to zafungovalo?Velmi naramne prvni mesic po tvorbe facebookove stranky jsem udelal souzez nakupte minimalne za 500kc a vyhrajte ceny v hodnote sto tisic k tomu slouzilo itech druhych sto tacu na propagaci.Zacalo se ti sirit jak lavina a do tehle mesicni souze se zapojilo vice jak 20 procent uzivatelu facebooku z ceske a slovenske republiky kteri udelali objednavky na vice nez 8 milionu
---------- Příspěvek doplněn 18.10.2017 v 11:40 ----------
Idos
18. 10. 2017 11:30:33
https://webtrh.cz/diskuse/adsencesklik-a-dalsi-proklik-systemy-versus-affiliate-aneb-v-jednoduchosti-je-sila-a-ja-delam-150-tisic-mesicne/#reply1307109
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit