Zadejte hledaný výraz...

500 Kč za tip na volnou doménu.

investor
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
5. 3. 2008 11:28:49
Příjem tipů na domény zastaven!
Protože jsme byli zavaleni nabídkou pro nás nezajímavých domén, nákup domén tímto zastavuji. V případě zájmu oslovíme sami konkrétního vlasníka nebo si vybereme třeba přímo zde na webtrhu :-) Děkuji za pochopení
Máte zajímavý tip na volnou cz nebo com doménu?
Informujte nás. Pokud doménu zaregistrujeme,
vyplatíme vám provizi 500 Kč. Pokud bude doména dle našeho zvážení opravdu exklusivní, můžete navíc získat i mnohatisícový další bonus.
Prosím jen krátké, stručné domény vhodné ke komerčnímu využití.
Během 24 hodin od doručení nabídky Vám sdělíme, zda o doménu máme zájem nebo nemáme.
Nabídky prosím jen do PM (soukromá zpráva) nebo na ICQ
případně na email 1investor(zavináč)seznam.cz
Můžete nám nabídnout k odkoupení i Vaše již zaregistrované domény.
Nabídka platí až do odvolání.
Prosím, nezasílejte mi nabídky na domény, které tady už máte v aukcích nebo jste je tady už prezentovali. Pokud bych o takovou měl zájem, ozval bych se nebo se zapojil do aukce
Doplnění: Prosím neposílejte mi nabídky na česká slova s koncovkou com. V doméně com mě zajímají pouze slova anglická nebo internacionální, použitelná pro celosvětové stránky.
Dále prosím neposílejte více než 10 domén najednou. Počkejte pak na mé vyjádření. Nechci, aby mi pak více lidí poslalo stejný tip na doménu a já musel řešit, komu vyplatit odměnu. V takovém případě má přednost ten, kdo tip odešle jako první. Preferuji domény s koncovkou cz. Jiné koncovky než com a cz mě nezajímají.
Příjem tipů na domény zastaven!
Protože jsme byli zavaleni nabídkou pro nás nezajímavých domén, nákup domén tímto zastavuji. V případě zájmu oslovíme sami konkrétního vlasníka nebo si vybereme třeba přímo zde na webtrhu :-) Děkuji za pochopení
5. 3. 2008 11:28:49
https://webtrh.cz/diskuse/500-kc-za-tip-na-volnou-domenu#reply49159
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit