Zadejte hledaný výraz...

Zkušenost s poptávkovým serverem ePoptávka

Pokud se poohlížíte po nějakém zdroji, který by vám přinesl další zakázky, poptávkový server pro vás může být tím správným nástrojem. Tato služba zprostředkovává kontakt mezi dodavateli a poptávajícími, kteří vás tak snáze vyhledají.

V uplynulých měsících se mnoho řemeslníků a podnikatelů potýkalo s poklesem poptávek kvůli pandemii koronaviru. Téměř všechna podnikatelská činnost se přesunula do online prostředí. Dalo by se tedy říci, že tvrzení, že kdo nenabízí své služby na internetu, jako by nebyl, platí v současnosti víc než kdy dřív. Kromě vlastních webových stránek se však vyplatí aktivně hledat zakázky, proto jsou poptávkové servery skvělou možností.

ePoptávka je jeden z největších poptávkových systémů v České republice, který využívá téměř 270 tisíc ze všech oborů podnikání. Měsíčně zpracuje přes 11 tisíc poptávek, jejichž finanční hodnota přesahuje 6,5 miliard korun.

Jak ePoptávka vlastně funguje

Jako poptávající jsme službu ePoptávka mohli využít zdarma. Stačilo uvést krátký popis, co poptáváme, uvést lokalitu, termín a případně další doplňující informace, jako například maximální cenu. V relativně krátkém čase se nám nabídlo hned několik firem a my si tak mohli vybrat tu, co nám nejvíce vyhovovala.

Jako dodavatel si na ePoptávka si po zaplacení členství můžete vytvořit profil a popsat, jaké služby nabízíte. Vždy, když se na serveru objeví nějaká poptávka ve vašem oboru, ihned dostanete upozornění a můžete tak co nejrychleji reagovat.

Přečtěte si o další zkušenosti s ePoptávka nejen z pohledu poptávajícího, ale i dodavatele.

Pokud máte navíc zkušenost s nabízením služeb skrze Poptávku, můžete se s ostatními podělit o svůj názor zde


Vydáno
20. 4. 2021
Tagy