Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Web na míru, který vám bude vydělávat

Webové stránky jsou dnes pro všechny firmy nutností. Představují totiž takovou výkladní skříň organizace, značky či produktu na internetu. Pro malé a střední firmy však investice do webů na mírů bývají nákladné. Firma AJAS proto nabízí kompromis – web, který bude důstojně reprezentovat vaši firmu na internetu a k tomu za přijatelnou cenu.

Prioritou firmy je při tvorbě webových stránek především jejich funkčnost a přehlednost. Samozřejmostí je také responzivita, aby se web přizpůsobil mobilním zařízením. Nemusíte mít ani žádné grafické podklady – v AJAS je vytvoří za vás podle vašeho přání.

V současnosti vývoj webových stránek zrychluje s tím, jak se téměř všechen byznys přesouvá do online světa. V AJAS si to uvědomují a snaží se tak být vždy o krok před konkurencí a nabídnout svým klientům něco navíc. Vytvořený web tak lze jednoduše dál upravovat a přizpůsobovat, do budoucna je tak jednoduše a levně modifikovatelný.

AJAS pracuje standardně se systémem WordPress, který patří mezi redakční systémy, díky kterému lze vytvořit jakékoli webové stránky, od jednoduchých prezentačních webů, přes e-shopy až po aplikace. Představuje tak špičkový a komplexní balíček služeb se vším potřebným pro provoz webu. Svým obsahem je nejen srovnatelný s některými placenými produkty, ale často je i převyšuje. Díky rozsáhlé vývojářské komunitě je k dostání značné množství bezplatných pluginů. Nejste navíc vázání k web hostingové společnosti a můžete tak hosting jednoduše kdykoliv změnit.

Samotný web k úspěšnému podnikání na internetu však nestačí. V rámci komplexních služeb vám proto AJAS nabízí služby online marketinguPPC reklamy či SEO , které zajistí propagaci vašich webových stránek, zvýší povědomí a poptávky po vašich službách či produktech.

A jak taková tvorba bude probíhat? A kolik vás to vlastně bude stát? Tohle všechno se dozvíte na stránkách firmy AJAS, které naleznete zde.

Můžete rovněž využít možnost marketingové konzultace, která je zcela zdarma.


Vydáno
22. 10. 2020
Tagy