Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Portál, který propojuje firmy s IT specialisty

Jste IT specialista a máte několik hodin volného času, který byste chtěli využít efektivně? Nebo jste firma a hledáte IT specialistu pro váš projekt nebo pozici na krátký úvazek? V tom případě je tu pro vás portál Part-time.cz, který propojuje firmy s IT specialisty.

Portál, který na české scéně nemá obdoby

Portál Part-time.cz byl založen kvůli tomu, že na českému trhu nenajdete nic podobného, co by propojovalo kandidáty z IT, kteří mají volný čas na projekty nebo kratší pozice. V ČR je freelance běžný, velké množství IT specialistů pracuje na poloviční úvazky, projektově, ale někdy je velmi těžké se k jejich službám dostat, protože kromě linkedin profilu je firmy, které nemají interní recruitment nenajdou.

Co na Part-time.cz najdete?

Na portálu naleznete aktuálně více než 960 kandidátů, kteří mají od 20 hodin až po 160 hodin měsíčně volného času. Můžete si tak opravdu vybrat z dobré palety specializací i volného času a je tedy možné na portálu najít i kandidáty na plný úvazek, protože portál nedává hranice počtu hodin, chce tak oslovit opravdu velkou škálu firem a jejich potřeby.

Díky rychlému vyhledávání a dobrým filtrům tak najdete přesně toho pravého na vaši pozici.

Pokud jste firma, která hledá IT specialisty pro svůj projekt, neplatíte portálu nic do té doby, než vám kandidát odpoví a vy projevíte zájem se s ním spojit (tedy až vám budou odkryty detaily jeho profilu).

Part-time.cz není omezen jen na určité lokality. Najdete zde jak kandidáty z Prahy a Brna, tak i dalších koutů ČR.

Jako kandidát můžete získat zajímavou práci na kratší úvazek a možnost zlepšovat se ve své oblasti. Výhodou oproti klasickým inzertním portálům je to, že váš profil je anonymní až do té doby, než potvrdíte zájem o nabídku. Poté odkryjete svůj profil a domluvíte se s firmou na spolupráci bez jakýchkoli poplatků.

Part-time.cz se neustále rozvíjí. Časem chce umožnit přidávání inzerátů pro pozice, které firma hledá, aby získala i další interakci od kandidátů. Rovněž chystá redesign webu a řadu dalších funkcí.


Vydáno
25. 11. 2020
Tagy