Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Bezproblémové účetnictví pro e-shopy je realitou

Reklamní sdělení

Propojit svůj e-shop s účetním systémem už není pouhým snem a vězte, že to nikdy nebylo jednodušší. Pokud využíváte e-shopovou platformu Shoptet, můžete se napojit na známý systém iÚčto. To nabízí kromě účetního systému i plnohodnotné účetní služby. S iÚčtem se automaticky přenáší doklady ze Shoptetu do vašeho účetnictví. A to není zdaleka vše. Budete v rukách odborníků, kteří se umí napojit i na e-shop, který funguje na jiné platformě, protože v iÚčtu mají vynikající API.

Shoptet a iÚčto

iÚčto je plnohodnotným účetnictvím, které k tomu všemu navíc umí skladovou evidenci. Doplněk na propojení s e-shopem Shoptet tedy nabízí přenos účetních dokladů a obousměrnou synchronizaci skladových pohybů a ceníku. iÚčto je kdykoliv dostupné z celého světa, stačí mít připojení k internetu a jakýkoliv internetový prohlížeč. To znamená, že díky automatické synchronizaci můžete mít vaše doklady a sklady na platformě Shoptet pod kontrolou z iÚčta, a to kdykoliv se vám zachce.

Doplněk nabízí automatický přenos všech účetních dokladů, jako jsou objednávky přijaté, faktury vydané, dobropisy vydané, a podobně. Veškeré doklady jsou importovány včetně kontaktních údajů zákazníka. Dále jsou v iÚčtu evidovány úhrady, které jsou následně zaúčtovány dle způsobu platby.

Pokud iÚčto využíváte a fungujete na platformě Shoptet, je pro vás tento doplněk jasnou volbou. Jestliže o účetním systému teprve uvažujete, mělo by být iÚčto jednoznačnou jedničkou při vašem výběru. V iÚčtu je vše online, nepotřebujete žádný speciální program a bude o vás skvěle postaráno.

Bezkonkurenční API

iÚčto není pouze pro klienty platformy Shoptet, ale i pro jiné e-shopy, fungující na jiném základu, a také pro další společnosti, které potřebují přenášet doklady ze svých prodejních systémů. Proto iÚčto nabízí bezkonkurenční API, které umožňuje bezpečné automatizované zpracování dokladů a jejich přenos.

V současné době podporuje API přenos nepřeberného množství dokladů. Mezi ně patří například faktury, opravné daňové doklady, zálohové faktury, platby, objednávky, bankovní účty, pokladny a další.

iÚčto je ideálním, bezproblémovým a hlavně bezpečným řešením pro e-shopy fungující na platformě Shoptet nebo jiné. Bonusem je, že nemusíte nic instalovat a vše funguje online odkudkoliv a kdykoliv.

Zaregistrovat se můžete jednoduše zde a zdarma si vše vyzkoušet. Využití doplňku Shoptet je také prvních 14 dní zdarma.


Vydáno
25. 8. 2020
Tagy