Zadejte hledaný výraz...

Analýza cenových pohybů nejlepších měn

Pro investory je zásadní sledovat pohyb cen měn, aby věděli, jak vytvořit chytrou investiční strategii. Zdá se, že medvědí trh v únoru 2022 skončil. Ačkoli všechny hlavní kryptoměny na sedmidenních průměrech stále klesají, většina z nich za posledních 24 hodin zaznamenala velké zisky.

Pro investory je zásadní sledovat pohyb cen měn, aby věděli, jak vytvořit chytrou investiční strategii.

Zdá se, že medvědí trh v únoru 2022 skončil. Ačkoli všechny hlavní kryptoměny na sedmidenních průměrech stále klesají, většina z nich za posledních 24 hodin zaznamenala velké zisky. Některé kryptoměny z první dvacítky vzrostly o více než 15 % – jako je tomu v případě Terra (LUNA). Meme-coiny jako Shiba Inu a Dogecoin také zaznamenávají zisky, zatímco nový kryptoměnový vyzyvatel EverGrow Coin zaznamenal zisky v očekávání zavedení své platformy pro sociální média.

V tomto článku se podíváme na aktuální ceny nejlepších kryptoměn, které by investoři měli sledovat v únoru 2022.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin se z minima 36 000 USD zvedl a k 23. únoru vyskočil zpět na 38 175 USD. Největší kryptografický token se za posledních sedm dní propadl o znepokojivých 14 %, ale za posledních 24 hodin zaznamenal 3,71% růst. V roce 2022 je to již podruhé, co cena Bitcoinu klesla pod 40 000 USD, ale mnozí analytici předpovídají, že Bitcoin již zažil cenové dno a jeho cena opět poroste.

EverGrow Coin (EGC)

EverGrow Coin je jedinou kryptoměnou v tomto seznamu, která není v top 20. Přesto vzhledem k tomu, že se chystá spuštění první sociální mediální platformy a platformy pro předplatné obsahu Crator, která je přátelská ke kryptoměnám, stojí za to ji do tohoto seznamu zařadit. Crator umožní tvůrcům obsahu vybrat si, zda chtějí být placeni buď v minci EverGrow (EGC), nebo v jiných kryptoměnách či fiat měnách. Spolu s úspěchy EverGrow Coinu, který se stal nejlepším tokenem odměn na světě tím, že rozdělil držitelům tokenů 34 milionů dolarů v BUSD, by se mohlo jednat o další kryptoměnu, která v roce 2022 exploduje.

EGC se aktuálně obchoduje za 0,0000005219 USD a za posledních 24 hodin vzrostl o 8 %.

Shiba Inu (SHIB)

Meme-coiny trpí během medvědího trhu – Shiba Inu se za posledních sedm dní propadla o 17 %. To je nejvýznamnější ztráta ze všech kryptoaktiv z top 20. Přesto Shiba Inu za posledních 24 hodin posílila o 6 % a dosáhla ceny 0,00002527 USD. SHIB se v tomto roce 2022 objevoval ve zprávách poměrně často díky oznámení o novém metaverzu Shibarium, jehož nedávná oznámení naznačují, že první pozemky dostanou stávající držitelé SHIB. Obchodníci, jako je řetězec rychlého občerstvení Welly’s a americká kina AMC Entertainment, také oznámili přijímání SHIB jako platby.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin je největší kryptoměna s tržní kapitalizací 17,6 miliardy dolarů. Dogecoin za poslední týden zaznamenal ztráty ve výši 12 %, ale za posledních 24 hodin rostl o 4 %. Ceně Dogecoinu pomohlo nové oznámení generálního ředitele společnosti Tesla Elona Muska, že řidiči Tesly mohou používat DOGE v dobíjecí stanici v Santa Monice. Cena DOGE se v současné době pohybuje na úrovni 0,1324 USD. Víte, jak koupit dogecoin?

Terra (LUNA)

Terra za posledních sedm dní zaznamenala ztráty o něco vyšší než 1 %. Její token LUNA však za posledních 24 hodin vzrostl o působivých 15 %. Terra je v současnosti 9. největším kryptografickým tokenem podle tržní kapitalizace (21,9 miliardy USD) a v současnosti nejrychleji rostoucím z hlavních kryptografických mincí. LUNA se aktuálně obchoduje za 56,73 USD, což je pokles z maxima 103 USD zaznamenaného v loňském roce.


Kategorie