Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

„Výběrčí“ témat, plánovač a pravá ruka

Zdravím,
hledáme někoho na zodpovědnou pozici, která může ovlivnit chod celých webů. Člověka, co s námi bude vybírat témata pro redaktory (vždy několik desítek na týden dopředu) a následně jim hledat skvělé náhledové obrázky a upravovat nadpisy, aby byly „lákavé“.
Následně je budeš připravovat k publikaci a přemýšlet, jak je posunout k ještě lepším výsledkům.
Určitě to není job pro nováčka, minimálně musíš mít zkušenosti s psaním a rozumět „psychologii čtenářů“. Na druhou stranu tě dokážeme mnohé naučit, úplně od píky to ale nepůjde.
Nezbytná je proaktivita a zájem, není to jenom brigáda, kterou si odsedíš a jdeš. Potřebujeme výsledky a chceme dlouhodobou spolupráci, opravdu dlouhodobou.
Zaplatíme tě hodinovkou a pracovat můžeš na dálku, ale velkou výhodou bude, pokud jsi z Brna nebo Prahy a alespoň jednou týdně se s námi můžeš vidět.
Pište prosím na e-mail textukontrola@gmail.com s do předmětu dejte „Výběrčí“, napište mi o sobě nějaké info, zkušenosti i cokoliv dalšího, co by nás mohlo / mělo zajímat.
Začátek klidně hned další týden, časovou dotaci vidíme na cca 2 až 4 hodiny denně (pouze všední dny). Pro šikovného člověka ale najdeme později i více práce.
Děkuji, LA
51 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více