Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sháním asistenta/ku (tvoříme obsah na weby)

Zdravím,
hledám k sobě schopného člověka, a to nejlépe z Brna (ale není to zásadní podmínka), který mi pomůže se správou portfolia. Naše online redakce se zabývá tvorbou obsahu na tematické magazíny a potřebuje koordinátora. Tvou prací by bylo konkrétně:
- Rozdělování práce redaktorům a korektorům (v tabulce máme nějaké zadání, které překopíruješ do tabulek ostatním a doplníš datum požadovaného dokončení. S tím souvisí i schopnost dobře rozvrhnout počet článků, abychom měli dostatečnou publikaci na všechny dny)
- Kontrola parametrů u článků (jakmile redaktor napíše a vloží do administrace, zkontroluješ, zda-li tam článek skutečně je, projdeš zdroje a formátování textu. Většina redaktorů to zvládá na 100 %, ale někdy to ujede)
Práce probíhá v online tabulkách a ve WordPressu, měla/a bys mít tedy nějaké zkušenosti s administrací, ať se v tom neztratíš. Celé je to hodně o organizaci, takže bys měl/a mít dobrý přehled o všem, co děláš, ať zvládneme dodržovat termíny.
Celkem budeš komunikovat s cca 20 lidmi, kteří už jsou víceméně naučení dělat práci sami, a to přes Telegram a email. Postupně bych ti rád svěřil zaučování nových redaktorů a organizaci celkově, abych se sám mohl věnovat samotné tvorbě textu.
Na konci každého měsíce mi pomůžeš s podklady pro vyúčtování, faktury a mzdy, a postupně bys měl/a přebrat i pracovní email a chat.
Nabídnout ti mohu hodinovou sazbu od 100 do 200 Kč (čím více si řekneš, tím více od tebe očekávám; a raději bych našel někoho opravdu schopného, takže s nižší hranicí moc nepočítám), práci zpočátku na 2 až 3 hodiny denně (rád bych, abys pracovala/s opravdu každý den, ale po domluvě si můžeš práci nahnat dopředu), a nakonec kancelář v samém centru Brna v těsné blízkosti náměstí Svobody. Práce na DPP nebo IČO (raději fakturu).
Zájemci pište rovnou na altmanluk@gmail.com s předmětem Asistent/ka tvorby webového obsahu. Připojte pár vět o sobě, životopis, zkušenosti a proč právě vy. Nechci znít hnusně, ale není to práce "pro maminu, které je jedno, jestli bude lepit obálky, nebo dělat asistentku". Nechci ani nikoho učit s PC, základy bys měl umět ...a vše potřebné tě zaučím.
Děkuji všem, LA
40 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více