Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvořte si funkční eshop přes noc – sami a bez nákladů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 12. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Když si chcete založit eshop, máte dvě možnosti. Buď máte peníze a vše si necháte udělat (což u nás také klienti využívají) a nebo máte druhou možnost a to udělat si základní eshop sami. Zapomeňte na grafické vychytávky a kraviny. Zažil jsem za 12 let co eshopy dělám, strašně moc lidí kteří měli vše vyladěné ale už dávno nepodnikají. A pamatuji si sebejistotu těch lidí. Naprosto přesně věděli co má mít jakou barvu a kde má být jaká linka. Ale, není to prostě o tom (v prvních letech ne).
V ExitShopu se soustředíme na to, že si můžete vše udělat sami, během pár minut a bez nákladů. Další den vidíte že máte prodeje, tím pádem vyděláváte a po čase můžete svůj eshop posouvat na level 2, 3 atd. Nehrajte si ale na začátku na vševědoucí odborníky a nepřehánějte to s prvotním laděním eshopu. Mnoho lidí mojí upřímnost nepřekousne, ale já to říkám všem otevřeně a pokud někdo poptává eshop a jako první se zeptá na grafiku a jako druhé na EET, končím komunikaci :).
Právě nyní jsem předal eshop se kterým jsem pomáhal, mělo to průběh jaký zde popisuji a mnohokrát jsem ho už zažil a to mě inspirovalo k sepsání této zpovědi a třeba to nebudu muset říkat pořád dokola :). Eshop běží na naší základní šabloně bez úprav, fotky jsou z mobilu, propagace je jen přes porovnávače a eshop po 14ti dnech jede s konverzním poměrem přes 5% a PNO do 10%.
Připojte se k nám na www.ExitShop.cz máte měsíc zdarma na zkoušku, potom platíte jen velmi rozumný nájem a účet můžete kdykoliv zrušit. Neriskujete nic.
ExitShop vznikal postupně, protože ho sami pro prodej využíváme, tak není moc snadné do něj naskočit. Je to jako závodní auto, trvá trochu déle ho pořádně nastavit, ale potom šlape a poznáte jak super pomocník to je.
Chcete pomoct se svým záměrem? Dělám dropy, sklady a vyvíjím především systém ExitShop. Pište mi na radek@exit.cz a nebo volejte v rozumnou denní dobu na 737 392 402.
Radek Kilevník, ExitShop s.r.o.
P.S. V příloze je GA a ADS jednoho z mých Českých dropů. Abyste viděli že nejsem jen teoretik.
P.S. 2 dostávám rýpavé dotazy, proč tedy vlastně nabíráme klienty - baví mě poznávat nové lidi, učit se od nich a pomáhat jim s jejich plány. Odměnou je mi dobrý pocit a peníze které mi dávají svobodu :)
55 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
72 hodnocení
členem od 27. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od sofia (12 hodnocení)
6. 9. 2021

Spolupráca s pánom Kilevníkom bola perfektná, výborná komunikácia, rýchle vyplatenie peniažkov a dodržanie všetkeho na čom sme sa dohodli – možem len odporučiť, spoľahlivý človek s ktorým je radosť spolupracovať 🙂 ODPORÚČAM na 100%

ikona hodnoceni
od fulltwist (3 hodnocení)
25. 6. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Tomas D. (3 hodnocení)
22. 6. 2015

Férový a vstřícný člověk, se kterým je radost spolupracovat.

Další nabídky Více