Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate web – naprogramování

Zdravím, sháním někoho, kdo by mi na nějaké šabloně a např. přes wordpress nahodil affiliate web. Bude to na produkty, které se tam budou dostávat ručně či feedy. Budou tam asi potřeba nějaké drobné úpravy, popř. nahrání pluginů, které umožní realizaci mých požadavků.
Prosím, napište mi odkaz na podobný web, který jste už realizovali, chtěl bych, aby to nějak vypadalo. Pokud se domluvíme, pošlu feedy a zbytek, který jsem zde neuváděl.
Cena do 3tis. Úplně v krajním případě bude strop 5tis. ... Já předpokládám, že pokud se již v minulosti něco podobného dělalo, mělo by to jít rychle. Pokud si myslíte, že to za tu cenu nedáte, nepište prosím.
- produkty budu přidávat buď feedy a nebo ručně. U každého kurzu budu později předělávat nadpisy, meta descriptions a možná popisky.
- důležitá bude kategorizace. Rád bych si je třídil do různých kategorií a chtěl bych, aby šel jeden produkt zařadit třeba do více kategorií. Také bych byl rád, kdyby šly vytvořit tagy (tak jak je to na wordpressu běžné), mohl jsem k nim udělat originální popisky a opět přiřadit produkty.
- potřebuji mít na stránkách vyhledávač, kdyby těch produktů bylo opravdu hodně.
- produktů bude omezený počet a já potřebuji, aby mi někdo tvořil obsah. Tudíž pod každým produktem chci mít hodnocení ... a nějaký call-to action ... chci vyzvat čtenáře, aby napsali jak se jim produkt líbil .... popř. jiné. Takže jim chci dát možnost napsat nějaký text a vložit k tomu obrázky
- hlavní call-to-action ... když si u mě na webu vyberou produkt a budou chtít přejít na web, kde je možné ho zaplatit a objednat, tak kliknou na tlačítko ... a než je to přesměruje přes affiliate odkaz, tak bych je chtěl v tuto chvíli vyzvat na zadání emailové adresy. Buď zadají mail a potvrdí ... mail mi spadne do databáze a rovnou je to hodí na ten cílový web partnera ... a nebo to pop-up okno vypnou např. kliknutím na křížek a opět je to přesměruje na tu cílovou stránku partnera přes affiliate odkaz.
24 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
29 hodnocení
členem od 18. 3. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Horelica (54 hodnocení)
19. 7. 2023
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Stanektech.cz (70 hodnocení)
28. 3. 2023
ikona hodnoceni
od myig (8 hodnocení)
29. 12. 2022

Super spolupráca odporúčam! 🙂

Další poptávky Více