Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávám grafický návrh pro gastroenterologickou ordinaci

Dobrý den vám všem,
Rád bych pro svoji ordinaci nechal vypracovat opravdu kvalitní, čistý a přehledný design hlavní stránky společně se všemi nutnými podstránkami. Jsme gastroenterologická ordinace sídlící ve Frýdku-Místku a zajišťujeme diagnostiku a léčbu onemocnění trávicího traktu. Více informací a podkladů zašlu vybraným zájemcům na e-mail.
Předběžně zatím vím o sedmi podstránkách které budou potřeba k hlavní stránce navrhnout - o ordinaci, zdravotnické služby, informace pro pacienty, otázky a odpovědi, kariéra, kontakty a univerzální textová podstránka. Není však vyloučené, že se budou muset dotvořit další chybějící podstránky a grafické elementy, proto s možným navýšením požadované odměny počítáme.
Poprosil bych vážné zájemce o zaslání cenové nabídky společně s termínem dodání a cenu za jednu podstránku na e-mail o.urban84@gmail.com. Samozřejmostí je odkaz na referenční práce webových prezentací společně s odměnou, za kterou jste ji realizovali.
Závěrem bych upozornil na fakt, že hledáme opravdu kvalitní webdesignery se zkušenostmi za které jsme ochotni si připlatit. V případě perfektní spolupráce další přísun zakázek jistý - do dvou měsíců máme v plánu spustit další tři prezentace a užitou grafiku.
Na zaslané nabídky do inboxu zde na webtrhu nebo bez požadovaných informací NEREAGUJI!
Děkuji a těším se na případnou spolupráci.
Zdraví,
MUDr. Ondřej Urban, Ph.D.
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více