Zadejte hledaný výraz...

Revoluce na česko-slovenské erotické webové scéně (poptávám investora)

Všimli jste si někdy roztroušenosti a chaosu na českých a slovenských webech s erotickou tématikou? Já také a v hlavě se mi urodil plán. Je to plán ambiciózní. Vytvořit česko-slovenskou komunitu typu Facebooku, která by byla zaměřena jen a jen na sex a erotiku.
O co jde:
Cílem je vytvořit sociální moderní anonymní platformu, která by sjednotila veškeré erotické prvky do jednoho webu a to konkrétně seznamku, chat, videa, fotogalerie, webkamery, erotické povídky, ale i profily erotických podniků. Amatéři se mohou nerušeně bavit. Profesionálové v oblasti poskytování erotických služeb získají nové zákazníky, speciální profil, hodnocení a možnost prezentace vlastní tvorby. Vše bude bezpečné a anonymní. I přes to, že registrace bude jako na Facebooku formou jména a přijmení, uživatel si může účet nastavit tak, aby obsah viděl například jen on, jeho přátelé, nebo dokonce všichni. Ostatní tedy například uvidí jen že danná osoba na portálu zaregistrovaná je, ale pro zobrazení intimních dat je zapotřebí být mezi přáteli danné osoby. Je toho moc a moc co je v plánu.
Systém plateb:
Portál bude vydělávat několika způsoby. I když bude registrace na portálu pro amatéry zdarma, mohou si přikoupit VIP účet, který jim odemkne další funkce. Srovnat se to dá například s portálem Badoo. Větší ryby (erotičtí pracovníci, umělečtí fotografové, erotické společnosti...) si mohou za určitý poplatek zaregistrovat speciální profily uzpůsobené jejich činnosti. Tyto profily budou určitou jejich webovou vizitkou, kterou si mohou snadno uzpůsobit a která je bude na internetu zviditelňovat a charakterizovat (stejně jako skupiny na Facebooku). Samozřejmostí je hodnocení služem zákazníky stejně jako na Heuréce.
Druhým typem výdělku budou reklamy. A to opět stylem Googlu nebo Facebooku, kdy bude naprogramován vlastní systém, který bude nabízen i konkurenčním erotickým portálům formou Affiliate programu, kdy část peněz vždy půjde na účet tohoto projektu. V případě reklamy přímo na našem portále samozřejmě veškerá část peněz za reklamu.
Co mám:
Mám plno nápadů a přesně rozmyšlený plán a strukturu projektu, kterou dopodrobna nastíním až zájemci. Mám mnoho a mnoho zkušeností a není absolutně žádný problém, implementovat i revolučnější části kódu.
Co potřebuji:
Bohužel, i přes veškeré zkušenosti nemám tolik finančních prostředků k vývoji. Na jeden měsíc vývoje je potřeba 40 000,- Kč, abych se mu mohl věnovat celý měsíc. Další finance budou potřeba na objednání hostingu s kvalitní konektivitou a dostatkem místa na disku (video a foto galerie). Celkem vzato bude potřeba minimálně 120 000 korun pro startup projektu, který může (v základním provedení) běžet do tří měsíců. Další investice jsou možné a jen urychlí vývoj portálu. Výhodou by byla i investice do médií a pánských časopisů. Prakticky vzato, menší přísun peněz se rovná nižší počáteční boom a tím pádem i zisk. Finance je nutno vyplácet měsíc dopředu, abych mohl zařídit grafiku, hosting, doménu a další věci.
Co získáte:
To záleží čistě na vás. Klidně se můžeme domluvit na vyplacení dvojnásobku investované částky v průběhu 2-3 let. Upřímně řečeno bych byl ale radši, kdybych našel investora, který neuvidí jen rychle získané peníze, ale měl by i k projektu hlubší vztah a nehrozilo by, že by se projekt nedokončil. Klasicky bych to viděl tak, že po zaplacení poplatků a serverů by se dělil zisk na 51% pro mne a 49% pro investora. Pokud narazím na správného člověka, není problém do budoucna uvažovat o založení právnické osoby se stejným poměrem jako u zisku. Pokud vše vyjde a myslím že s tímto projektem ano, investice se vyplatí mnohonásobně.
39 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 4. 1. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš (2 hodnocení)
26. 9. 2020

Absolutně nedoporučuji, vybere zálohu, termín dal týden, po 4 měsících stále není hotovo a chce navýšit rozpočet na dvojnásobek. Týdny bez jakékoliv komunikace, pod výhružkou naslibuje dodání do několika dbů, opět se opakuje scénář týdnů bez komunikace, a tak stále dokola.

ikona hodnoceni
od Webrok (42 hodnocení)
7. 3. 2019

rýchle prevedená práca , skvelá komunikácia som naozaj rád a odporúčam

ikona hodnoceni
od Jiří Herník (22 hodnocení)
25. 10. 2017
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více