Zadejte hledaný výraz...

beraniste

placeholder profil
ikona hodnoceni
29 hodnocení
členem od 18. 3. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E

Informace

Kontaktní email miros.beran@seznam.cz
Kontaktní web
Členem od 18. 3. 2012
Poslední aktivita 30. 10. 2023 21:38:44
Počet komentářů 5992
Založené příspěvky 934
Nabízené služby 0
ID uživatele 33226
Fakturační údaje

Miroslav Beran
Jana Zajíce 953
53012 Pardubice
IČO: 01160095
DIČ: CZ8402083360

Totožnost tohoto uživatele byla ověřena.
KDO JSEM:
Hlavně ppc specialista a mezi mladými webtržníky starý vlk :-) více na: nelzu.cz. Kromě vlastního blogu nabízím i vzdělání na Patreonu pro všechny kteří touží po více informacích o mě a mé práci, určitě navštivte web navolnenoze.cz
Než poptáte mé služby, nejprve se seznamte :-) Projděte si můj blog, podívejte se jak svojí práci dělám, zda vám bude tento způsob vyhovovat, zda si sedneme jako lidé i obchodní parntneři.
Kromě toho mám pro vás připravenou řadu článků, které buď veřejně nepublikuji, protože nechci některé postupy vidět na každém českém Ads účtu, nebo je publikuji s velkým odstupem. Ale vy jako členové s mnoha výhodami je můžete využívat hned.
Vyberte si program, který vám bude vyhovovat. Všechny programy jsou připravené tak, aby vycházely výhodněji než ebooky nebo videokurzy. Možná ode mne oprásknete  :-) pár tríčků a díky těmto textům se se mnou blíže seznámíte a jednou se mi svěříte i do péče. 
CO NABÍZÍM: SPRÁVA KAMPANÍ
Přes 10 let pomáhám malým, středním i velkým eshopům se ziskovým online marketingem od úplného začátku. Specializuji se na Google Ads, Sklik, Favi a další agregátory či srovnávače. Efektivně nakládám se zdroji a jdu hlavně po zisku.
Hledám trpělivé klienty se smysluplnými dlouhodobými projekty (více jak 90 % z nich spravuji déle než 1 rok). Vím co dělat, ale hlavně čeho se vyvarovat. Projekty mi pod rukama rostou při stále stejně nízké ceně práce, která se pohybuje v řádu desetin až jednotek procent z obratu.
Jako certifikovaný Google Partner mohu novým inzerentům s čistými účty nabídnout rychlejší nastartování kampaní díky kreditu od Googlu ve výši 8.500 Kč! Pokud s Google Ads začínáte a využijete mých služeb, bude tento kredit automaticky připsán na váš účet a můžete ho celý do 60 dnů utratit. Více se dočtete na stránce Promoakce v programu Google Partners.
Dělám věci jinak než jste zvyklí:
  • Nic neskrývám – můj způsob myšlení a konkrétní pracovní postupy nejsou nic tajného. Sami se podívejte, jak spravuji kampaně v Google Ads, Sklik, nebo jakým způsobem zachraňuji ztrátové kampaně na Favi a jiných agregátorech. Nikdy nefakturuji bez reportingu práce s výkladem. Vždy víte, za co platíte. S klientskými penězi zacházím, jako by byly mé vlastní.
  • Šance pro menší weby – nečekejte minimální částky za práci, které prakticky znemožní růst těm nejmenším eshopům, nebo skryté poplatky. Objem práce vždy domlouvám individuálně s ohledem na stav projektu. Reflektuji sezónnost oboru a té přizpůsobuji fakturaci (snížení ceny mimo sezonu).
  • Hlavní je zisk – postupů, kterých lze při optimalizaci kampaní použít, je velké množství. Mým klíčem k úspěchu je výběr takových, které přinesou pro daný projekt nejlepší výsledky při uplatnění Paretova principu 80/20. Vím, s čím začít, abych vám vydělal peníze hned od začátku spolupráce.
  • Co mě charakterizuje – tah na bránu, samostatnost, pracovitost, rychlost.
Certifikace, ocenění, partnerství: Ověření Sklik, ověření Zboží, Google partner, Heureka partner, Mergado specialista, bronzový Shoptet partner, Specialista na Eshop-rychle.
Případová studie: PPC Sklik/Ads/Favi případová studie – PNO 5 %, cena konverze < 90 Kč, obrat do 50 M, cena PPC do 10.000 Kč/měsíc.
Umístění: Pardubice

Hodnocení

ikona hodnoceni
od Pavel Horelica (53 hodnocení)
19. 7. 2023
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Stanektech.cz (69 hodnocení)
28. 3. 2023
ikona hodnoceni
od myig (8 hodnocení)
29. 12. 2022

Super spolupráca odporúčam! 🙂

Další hodnocení