Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webico.cz

Digitální agentura třetího tisíciletí. Tým různorodých jedinců, kde každý umí to své. A koneckonců dává to smysl, dohromady jsme tým, který poskládá jakýkoli business, který Vás jen napadne. V digitálním světě se prostě vyznáme. Dejte nám šanci ukázat Vám naše schopnosti. Webico.cz je nejen spolehlivou IT agenturou, ale také vášnivým týmem nadšených profesionálů, kteří jsou oddáni tvorbě kvalitního a inovativního softwaru. Naše úsilí spočívá v tom, že Vám poskytujeme nejlepší digitální řešení, která Vám pomáhají dosáhnout Vašich obchodních cílů.

ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 17. 8. 2022
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E

Informace

Kontaktní email info@webico.cz
Kontaktní telefon 725815814
Kontaktní web
Členem od 17. 8. 2022
Poslední aktivita 25. 4. 2024 18:55:37
Počet komentářů 143
Založené příspěvky 131
Nabízené služby 3
ID uživatele 247001
Fakturační údaje

Jaroslav Dujsík
Lidická 700
60200 Brno
IČO: 74530062

Totožnost tohoto uživatele byla ověřena.
CO OD NÁS MŮŽETE OČEKÁVAT?
V první řadě klademe důraz na férové jednání, které spočívá ve vzájemné důvěře. Jsme hrdí na naši spolehlivost a zavazujeme se, že Vás nikdy nenecháme na holičkách. Pro nás není nic důležitějšího než plnění našich dohod a závazků, a to s maximální pečlivostí. Dodržování smluvených termínů je pro nás samozřejmostí, protože víme, jak je pro Vás čas cenný. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a to za každých okolností.
JAK PROBÍHÁ SPOLUPRÁCE?
Na samý začátek potřebujeme, abyste nám sdělili Vaše vize a cíle. Chceme porozumět tomu, čeho chcete dosáhnout, abychom mohli vytvořit web nebo jinou službu, která plně odpovídá Vašim očekáváním. Dále nám sdělte Vaše specifické požadavky na výsledný produkt co se týče designu, funkčnosti a obsahu. Nebojte se, pokud máte nějaké otázky nebo si nejste jisti, jakým směrem se vydat, jsme tu, abychom vám pomohli a navrhli optimální řešení. Naše bohaté zkušenosti z mnoha různorodých projektů nám umožňují vytvořit pro Vás web, který bude nejen efektivní, ale také plně odrazí Vaše jedinečné potřeby a osobnost. Vaši vizi chceme proměnit v realitu.
NABÍZÍME KOMPLETNÍ SLUŽBY
Náš profesionální vývojový tým je připraven převést Vaše představy na realitu. Zvládneme celý proces od počátku do konce, od konceptualizace, vývoje a grafického zpracování až po propojení s aplikacemi třetích stran. Nejenže vytvoříme atraktivní a funkční web, ale také se postaráme o obsah, který osloví Vaši cílovou skupinu. Ale tady naše služby nekončí. S naším týmem na Vaší straně můžete očekávat komplexní podporu, která zahrnuje například i online marketing a správu webu do budoucna. Pomůžeme Vám udržet Váš web aktuální a efektivní, abyste mohli plně využít jeho potenciál pro růst Vašeho podnikání.
Umístění: Brno

Hodnocení

ikona hodnoceni
od Teron (3 hodnocení)
5. 1. 2024

Komunikace s panem Dujsíkem probíhala až na občasné pochopitelné prodlevy v pohodě.

Zpracovával jsem pro něj položky v systému, který zakoupil pro stránky projektu (nikoli mého). Už na začátku jsem tam narazil na několik problémů, což mi on jen potvrdil s tím, že nejsou jediné, ale musí pracovat s tím, co obdržel. Během celé doby se to s pomoci programátora snažil odladit a dovést do nějaké použitelnosti, což se však moc nevedlo. Nepamatuji si adminstraci webu, která by byla pomalejší a víc zatěžovala systémové prostředky plus pár dalších kiksů.

Takže \“A\“ za komunikaci a snahu \“C\“ za práci s paskvilem, v průměru B.

ikona hodnoceni
od J.N. (0 hodnocení)
21. 12. 2023

Hodnocení Webico.cz & Pana Dujsika: ★★★★★

Nedávno jsem měl tu čest spolupracovat s Webico.cz a konkrétně s panem Dujsikem na převedení a vytvoření mého eshopu na platformě Shopify. Musím říct, že jejich práce byla naprosto skvělá!

Pan Dujsik prokázal nejen hluboké znalosti v oblasti e-commerce a platformy Shopify, ale také velký smysl pro detail a klientův úspěch. Komunikace byla vždy rychlá a efektivní, a pan Dujsik byl vždy ochotný jít nad rámec očekávání, aby zajistil, že konečný výsledek bude přesně podle mých představ.

Celý proces převedení byl hladký a bez jakýchkoliv problémů. Díky jejich profesionální práci a technické podpoře nyní můj eshop na Shopify běží efektivně a bezchybně.

Doporučuji Webico.cz a pana Dujsika všem, kdo hledají odbornou pomoc s vývojem eshopu.

Díky vynikajícím výsledkům a profesionálnímu přístupu pana Dujsika se těšíme na pokračování naší spolupráce s ním i v budoucnu.

Děkuji Webico.cz a panu Dujsikovi za skvělou práci!\“

Za společnost www.northedgeeurope.com
CEO
Jakub Nováček

ikona hodnoceni
od Pavlína Novakova (1 hodnocení)
31. 10. 2023

Spolupráce s firmou Webico byla fantastická. Naprosto profesionální, rychlá, spolehlivá. Pan Dujsík (majitel) komunikuje obratem, na čem se domluvíte to platí. Trpělivost s klientem laikem byla třešničkou na dortu. prostě značka ideál. Vřele doporučuji. Pavlína Nováková

Další hodnocení