Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

VenkovniKrby.com (podpůrný web nebo nový obchod)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 7. 2010
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Ahoj,
povedlo se mi obsadit dcl kvalitní doménu venkovnikrby.com , hledanost na seznamu: http://search.seznam.cz/stats?collocation=venkovn%C3%AD+krby
Rozhodl jsem se udělat mikrostránku, která bude vydělávat na affiliate, jenže jsem narazil na problém a to takový, že jsem nenašel žádný affiliate program na venkovní krby. Takže je mi to vše tak nějak k ničemu. Koupi doménu nelituju, pač má jistojistě větší hodnotu než kupní, ale nevím co s ní a radši to prodám někomu, kdo to zužitkuje.
Doména byla koupena tento měsíc, takže expiruje až za rok touto dobou. S doménou jsem si pořídil i hostingový tarif Praktik od gigaserver.cz . Sám jsem už tak nějak připravil i template pro web, který vypadá nějak takto: http://www.imagehosting.cz/?v=designhoh.png (je to upravená free šablona, odmazán kus nepotřebného kodu a přepsány nadpisy a několik dalších uprav), jak vidíte, je to bez textu, ale to je jediné, co webu chybí.
Takže prodávám tedy doménu + hosting na 1 rok venkovnikrby.com s připraveným free designem bez textu. Tento web se hodí jako podpora pro nějaký stávají obchod s tímto sortimentem. Nebo je možnost na této doméně vybudovat úplně nový obchod.
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
23 hodnocení
členem od 9. 5. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E